Antares Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Е, да! Има доста жени, които ми завиждат за гривата Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 А мъже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 А мъже? И мъже, ама благородно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Като се замисля, никога не съм завиждал на Пешо за косата...Даже май съм го съжалявал, щото знам к'ъв гърч е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Като се замисля, никога не съм завиждал на Пешо за косата...Даже май съм го съжалявал, щото знам к'ъв гърч е... Всъщност въпрос на навик. В момента моята е до кръста, но не ми пречи и се кефя да я потдържам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Всъщност въпрос на навик. В момента моята е до кръста, но не ми пречи и се кефя да я потдържам. Къдрав ли си? Щото аз и Пешо сме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Къдрав ли си? Щото аз и Пешо сме... Ето от снощния купон, чуплива и много гъста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Нявга, много отдавна... Все още само до средата на гърба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Ебаси цирка е, докато си настроя гпс-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Има ли теми из форума ,от рода на : Форумни игри,Асоциации,etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Гугъле? Ти нещо няма ли да напишеш вече? Така поне да ти видя пълния член? Уж многознайко, уж това-онова, пък само мълчи и дебне... Пффф... според мене малко са преувеличили способностите ти. Ама сега не си мисли, че се заяждам. Просто пробвам да те заговоря, ползвайки известната тактика "Ядосай го малко". (Ама малко само...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Скука. Никой нищо не пише, такава скука, че дори Трити се напи от мъка и взе да се кара на гугъл бота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Сканирам... Ей сега ще се включа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Скука. Никой нищо не пише, такава скука, че дори Трити се напи от мъка и взе да се кара на гугъл бота... Дедо, напиши някакъв AI-софтуер, който да играе ролята на интелигентен бот, ама трябва да се постараеш така, че да е интелигентен поне колкото Трити и продуктивен колкото няколко вокса едновременно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 За какво ви е втори Antares? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 За какво ви е втори Antares? Ти пък де се силиш...продуктивността на Вокса може само да си я мечтаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Дедо, напиши някакъв AI-софтуер, който да играе ролята на интелигентен бот, ама трябва да се постараеш така, че да е интелигентен поне колкото Трити и продуктивен колкото няколко вокса едновременно. To имаше разни такива - по едно време се забавляваха хората с подобни глупости. Даже съм писал някаква подобна щуротия на Пролог като студент. Докарва го на интелигентност като го обучил с малко повече клишета, даже става по-добро от половината ни ТВ водещи в момента Само на лиготия не може да го докара толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Добро утро. А вън вали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Дедо, напиши някакъв AI-софтуер, който да играе ролята на интелигентен бот, ама трябва да се постараеш така, че да е интелигентен поне колкото Трити и продуктивен колкото няколко вокса едновременно. Дълбоко обиден съм от това сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Нема по-голем от бота Plovdiv в #plovdiv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Има(ше)! В #metal имаше бот Demonaz, който не знам кой беше писал, но имаше уникални отговори. Уви - умря диска на сървъра, където беше качен и съответно - чао, чао бот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Благодаря, Godfather, за комплимента и оценявам какво ти е коствало да го напишеш. Но искам да ви помрънкам пак за скрита секция. (Мрън - мрън - мрън... ) Тука по-интересно няма а стане, защото който откъдето дойде - прас! - може да чете всичко наволя. Е как да е човек по-обстоятелствен и искрен, разбирайте тук естествен и интересен, когато всичко е общодостъпно?! А както добре знаем всички: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Благодаря, Godfather, за комплимента и оценявам какво ти е коствало да го напишеш. Не му благодари, после той ми призна, че всъщност го е написал погрешка, докато е обядвал, гледал филм и междувременно програмирал на втория си компютър - не е искал да го напише, но някакси пръстите му сами намерили буквените последователности и дори си е мислел, че в този момент е обладан от тъмна сила. А за секцията - кажи какво бяхме измислили за влизането на посветените и ще се опитам да я направим (пусни ми го на ЛС, че сега ще излизам). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 WTF?! Ще дадете шанс на това начинание?!?!!?!?!??!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.