djadomraz Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Triti, като си толкова наясно с животните и т.н. би ли ми обяснила какво ще се случи на някое куче (или вълк) ако случайно се доближи до малките на някоя мечка? Не смяташ ли, че е напълно нормално един вид да реагира доста по-рязко ако усети заплаха за малките си? И тъй като отговора е очевиден, защо смяташ че хората следва да не правят нищо по случая? Честно казано убийството и още повече измъчването на животни ме отвращава, но съгласи се, не може да се разхождат кучета на глутници в градовете а всички сме наясно, че кучетата са на 3 яденета разстояние от вълците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Преди малко като се прибирах по главната, срещнах последователно 2 помияра - не ме изядоха. В интерес на истината единият от тях определено е бил някакво домашно псе, защото си личеше, че е породист (макар и не съвсем чистокръвен), но явно е или от групата "непотребен и изхвърлен" или пък го е сполетяла съдбата да има за родители - "чистокръвно и изхвърлено" + "помияр". А по повод, защо аджеба се прибирам в 1 през нощта...вчера писах: Работен ден от 8.30 сутринта до 22.40 вечерта, прекъснат само от 3 почивки по половин час....баси...какво прави това, че нещо не мога да го сметна.... Утре се очертава да е същото.... Днес пък започнах в 10 сутринта и приключих в 1 без 15 (преди 45 мин.), с бонуса пред вчера, че последните 2 часа довършихме работата с останалите от комисията на маса. П.П. Гадински, гледам, че си ме търсил 2 пъти по телефона, но явно не си обърнал внимание на цитата по-горе...Понеже знам, че четеш редовно тази тема - утре излизам в 10, но няма да съм целодневно зает както тези 2 дена, телефонът ми ще е изключен докъм 14.30-15 часа и като свърши концерта вече ще съм свободен - ако е нещо по-спешно, пробвай да звъннеш още в 14 ч. Сега отивам да спя, защото съм скапан, а в главата ми има минимум няколкостотин хиляди ноти-тонове, чути през деня и изпети фалшиво от трицифрено число индивиди...от днес мразя Поли Генова и "На инат", която вчера и днес чух "N" на брой пъти, освен това мразя и Лили Иванова, Васил Найденов, Кристина Агилера и още няколко подобни (пак по същата причина). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Ангеле ,баси кога успя да се прибереш толквоа бързо ? Ние и засупихме ,и пак последни се прибрахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Добро утро, празни опаковки от чипс. http://www.youtube.com/watch?v=ME3Ahe8z16k Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Преди малко като се прибирах по главната, срещнах последователно 2 помияра - не ме изядоха. В интерес на истината единият от тях определено е бил някакво домашно псе, защото си личеше, че е породист (макар и не съвсем чистокръвен), но явно е или от групата "непотребен и изхвърлен" или пък го е сполетяла съдбата да има за родители - "чистокръвно и изхвърлено" + "помияр". П.П. Гадински, гледам, че си ме търсил 2 пъти по телефона, но явно не си обърнал внимание на цитата по-горе...Понеже знам, че четеш редовно тази тема - утре излизам в 10, но няма да съм целодневно зает както тези 2 дена, телефонът ми ще е изключен докъм 14.30-15 часа и като свърши концерта вече ще съм свободен - ако е нещо по-спешно, пробвай да звъннеш още в 14 ч. Сега отивам да спя, защото съм скапан, а в главата ми има минимум няколкостотин хиляди ноти-тонове, чути през деня и изпети фалшиво от трицифрено число индивиди...от днес мразя Поли Генова и "На инат", която вчера и днес чух "N" на брой пъти, освен това мразя и Лили Иванова, Васил Найденов, Кристина Агилера и още няколко подобни (пак по същата причина). Не са те изяли, Пламене..., щот си дърт и клисав Няма да си хабят стомасите хайванчетата, я.... А те търсих заради зъбките, да ми ги дадеш.... Тук се сещам за филма "Топло" и култовата реплика - Кутенте..., кутенте...., дай хи ми въбките..., на големия Константин Коцев. Само дето не става въпрос за моите, а за онези акулските, дето ми ги обеща . Нещото което пропуснах обаче, беше, че по съботно време не всеки е зает основно с маане на гащи по стъргалото, като мене, а и нЕкои хора са принудени да се подлагат на изтезания от вокален характер. Та идеята ми беше да си взема зъбчето и да почерпя по някоя биричка Нищо, де.... то се не губи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Какъв е тоя гаден вирус - 2 дена с 38.5 температура, на третия все едно нищо не е било, но предните 2 направо не можеш да отлепиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Woox pres. Electronic Sessions. Live @ Club Lollipop. April 7th, 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Добре започва вече 25 мин го слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Woox pres. Electronic Sessions. Live @ Club Lollipop. April 7th, 2012. Ей сега ще го забия на един CD-RW за в колата после да го чуя. Иначе и аз чух само малка част (10на мин) и Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Ей сега ще го забия на един CD-RW за в колата после да го чуя. Иначе и аз чух само малка част (10на мин) и Ми как ще го свалиш? Да ти пратя mp3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Прати и на мен! Съжалявам, че не дойдох! Просто не бях за такъв тип мероприятия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Слушайте го през сайта, че предпочитам да си следя посещенията от там. mp3 на хост-а предложих да не се мъчи да сваля по някви странни начини, за да си я качи на CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 На мен ми зави сайта.Както си слушах и изведнъж реши,че повече няма да си свири и спря Сега няма пускане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 woox, качи го на сървър, така няма как да си го пусна в колата да речем edit: ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Ето го сета в dox. http://dox.bg/files/dw?a=9c3c241d2f Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Пуснах го да приспива щерката. Не мога да дам обективна оценка, но браво за труда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Пуснах го да приспива щерката. Не мога да дам обективна оценка, но браво за труда. Мда. За приспиване става ако е тихо, защото е ритмично. И мен ме успива тая музика ако ми се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Това е медицинска сестра. Някой да има възражения за назначеното лечение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Мда. За приспиване става ако е тихо, защото е ритмично. И мен ме успива тая музика ако ми се спи. Такава музика най добре ще звучи на отворени места /open air примерно/, до такова заключение стигнахме снощи Просто подобен тип музика звучи по-разгърнато на открито,и се чува съвсем различно ,отколкото в клуб...честоти. ПС: и пушек и пушек много пушек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Такава музика най добре ще звучи на отворени места /open air примерно/, до такова заключение стигнахме снощи Просто подобен тип музика звучи по-разгърнато на открито,и се чува съвсем различно ,отколкото в клуб...честоти. И осветление трябва да има. Лазери, блицове.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 http://inews.bg/%D0%...7_i.169285.html Ред. И от подобна статия: "Виждате, че понякога тези понятия си пасват, друг път се разминават като класическото "дървено желязо". И така възможно ли е нашата младеж - цветът на нацията - активните, образовани и модерни граждани с мнение по безброй въпроси, та възможно ли е профилът на всички тези хора да се покрива с думите на Сам Грийн - да бъдат едновременно агресивни и неподвижни?Те са възмутени с хиляди във Фейсбук, но на централния площад в милионната столица трудно минават хиляда. Освен това се събират само при фалит - Виденовата зима, убийството на Стоян Балтов, опасността (истинска или мнима) за отравяне водата на Добруджа, съсипването на горите..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Тези дни нещо много нашумяха тия кучета бе...Те к'во ,вече да не ги пускат от приютите,за зрелище ?Съвсем сериозно ,за 1 седмица прочетох поне 5 подобни статии,+ няколко ревюта по тв-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Woox pres. Electronic Sessions. Live @ Club Lollipop. April 7th, 2012. Не слушам такава музика,но качеството на звука е много добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Тези дни нещо много нашумяха тия кучета бе...Те к'во ,вече да не ги пускат от приютите,за зрелище ?Съвсем сериозно ,за 1 седмица прочетох поне 5 подобни статии,+ няколко ревюта по тв-то. Целта на подобни статии е само една - манипулация на обществото. Защо се прави предполагам всеки средно интелигентен човек може да се сети, аз лично се сещам за 2 причини. Относно статията то по тая логика дайте да приспиваме и пияните шофьори, защото те са: 1-во по-опасни от кучетата и 2-ро за разлика от кучетата те се качват съзнателно зад автомобила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Тези дни нещо много нашумяха тия кучета бе...Те к'во ,вече да не ги пускат от приютите,за зрелище ?Съвсем сериозно ,за 1 седмица прочетох поне 5 подобни статии,+ няколко ревюта по тв-то. Ш'съ сетиш... Цените на горивата стигнаха безумни за нашата реалност стойности, държавата е пред тегленето на пореден кредит за да гаси друг, цените на всичко ще ударят гъза в тавана, Б.Б. ще подписва за строеж на газова електроцентрала, която ще се строи от руснаците и ще работи само с руски газ.... да изброявам ли още!?! Винаги когато хуя допре до задника и се вади нещо такова от ръкава. Стар политикански трик, ама винаги хваща дикиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.