Midex Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Абе, за тия дето са ме виждали на живо - На женкар ли приличам? Като сложиш "ония" чорапи - да ; иначе не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Че то никой не ме е виждал с "ония" чорапи. Да не говорим, че съм ги слагал веднъж, откакто съм си ги купил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Напоследък ми се случват разни необясними неща. Днес се сблъсках с още едно.... Някой може и да помни този ми пост, който е точно отпреди 1 година и се намира в темата с 'нестандартните въпроси': Малко след това аз дори снимах едно клипче, което още е някъде из компютъра ми. Периодически през месец-два аз поглеждах тоя обратно тръгнал часовник и той все си вървеше отзад-напред и то - изненадващо точно. Последно го гледах някъде към края на декември миналата година и след това забравих за него. Снощи разчиствах едни неща и случайно го мернах да си седи пак там, дето си го бях оставил - взех го и с изумление установих, че отново е тръгнал в правилната посока! Сверих го и до този момент той пак си върви абсолютно точно, този път и след като отново "влезе в правия път" - в правилната посока. Хич не са ми ясни тия работи как се получават....ама хич... Явно се е появило неутриното и го подкарало в правилната посока. Или Хигс бозона го е навестил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Пеераскаработа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Абе, за тия дето са ме виждали на живо - На женкар ли приличам? Питаш как изглеждаш самият ти или като цяло визията с дрехите и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Питаш как изглеждаш самият ти или като цяло визията с дрехите и т.н.? Като цяло. Ей така, като ме видиш на улицата/в заведението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 ъъъ лоши новини. щом задаваш подобни въпроси, вероятно да. то не че е лошо, де Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 ъъъ лоши новини. щом задаваш подобни въпроси, вероятно да. то не че е лошо, де Явно е лошо. Жените се пазят. Вече ще се опитам да ходя като клошар. На границата на визията "не може да влезеш в заведението с тва облекло". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-kSt6IkJKq8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Добро утро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Да е добро, да е добро...., колко да е добро....? П.п. Ама щом си рекъл.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Като цяло. Ей така, като ме видиш на улицата/в заведението. Ми за на улицата не, ама в заведение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ми за на улицата не, ама в заведение... Що, кво ми има в заведение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Напоследък ми се случват разни необясними неща. Днес се сблъсках с още едно.... Някой може и да помни този ми пост, който е точно отпреди 1 година и се намира в темата с 'нестандартните въпроси': Малко след това аз дори снимах едно клипче, което още е някъде из компютъра ми. Периодически през месец-два аз поглеждах тоя обратно тръгнал часовник и той все си вървеше отзад-напред и то - изненадващо точно. Последно го гледах някъде към края на декември миналата година и след това забравих за него. Снощи разчиствах едни неща и случайно го мернах да си седи пак там, дето си го бях оставил - взех го и с изумление установих, че отново е тръгнал в правилната посока! Сверих го и до този момент той пак си върви абсолютно точно, този път и след като отново "влезе в правия път" - в правилната посока. Хич не са ми ясни тия работи как се получават....ама хич... Дай го пак на жена ти да го носи 1 седмица да видим ще го обърне ли пак. Аз мисля, че ще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ангеле, Съвсем сериозно - не, не изглеждаш. Минаваш границата към по-нежен и невинен тип, което никога не е печеливша стратегия в заведение. Още повече, поне доколкото те познавам, ти нямаш отработена система на зарибяване. Като цяло - без добър wingman нямаш никакъв шанс сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Търся си Wingman. Стефчоо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 що не пробваш с ванчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ванчо си има приятелка и не ходи по барове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Тя има желание да ти е wingman. Последния път заби една много яка кифла и й говореше за 3-ка цяла вечер. Откриващия й мохабет към мадамата беше: Искам да ти оближа татусите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Хахахаха. Взимам я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 без добър wingman нямаш никакъв шанс сам.Никакъв е силна дума. Свят голям, хора всякакви. Дори аз успях да намеря сродна душа, без wingman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ти ги търсиш на грешно място. Както не веднъж съм казал: Планет е мястото. Ифчо може да потвърди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 абсолютно. има и още няколко готини подобни места Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Никакъв е силна дума. Свят голям, хора всякакви. Дори аз успях да намеря сродна душа, без wingman... Ти не си гей-балерина, която знае как да се облича само от модата по asos, който носи каре преди да е навършил 55, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ти не си гей-балерина, която знае как да се облича само от модата по asos, който носи каре преди да е навършил 55, нали? Не следвам никва мода. И нося каре? Къде го видя тва каре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.