Grimjaur Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Тежко ли ти е? Иди се изсери. Ред. Ама наистина яко се чудя - да си направя ръчно каяк за спокойни води и море или да си купя за уайт уотър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Тежко ли ти е? Иди се изсери. Буахахахахаха, явно ми четеш мислите. То пък какво ли му остава на човек след зверско плюскане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 як flyer ,напомня ми малко на d-phrag style Тенкю. Сам си го направих. Не знам какъв е неговия стил.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Тенкю. Сам си го направих. Не знам какъв е неговия стил.. Ами хвърли едно око : http://www.neogrey.com/portfolio/d-phrag-com А колко време ти трябва за да направиш един такъв ,щото на мен ми трябват няколко часа/ден докато го наглася.Особено ако има 10 шрифта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Пеше, ние с Чистача ще ходим. Ако искаш ела с нас. Видене, що не дойдеш? Последния път не беше идеално зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Ами хвърли едно око : http://www.neogrey.c...lio/d-phrag-com А колко време ти трябва за да направиш един такъв ,щото на мен ми трябват няколко часа/ден докато го наглася.Особено ако има 10 шрифта. Не виждам прилики. Този го направих за час и половина. Докато ми дойде идеята първо, въртях, нагласях. И после за около 40 минути го довърших. Има си преимущества да си и графичен дизайнер. Все пак 5 години с това се занимавах преди да сменя сферата. И още го правя де. В къщи, на частно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Последния път не беше идеално зле.Ти и за рамото ми така каза Сериозно се замислям. Вашите идеи какви са, че аз къв'то съм инвалид не съм много за дансинг и блъсканица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Ти и за рамото ми така каза Сериозно се замислям. Вашите идеи какви са, че аз къв'то съм инвалид не съм много за дансинг и блъсканица... Ще стоиш на бара, рамото небрежно подпряно на плота! (евентуално вързано) Както гласи един от уникалните лафове на Никълъс Кейдж от Leaving Las Vegas: We musn't kick the bar - we lean into the bar. Just lean into the railing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Не е блъсканица, а и ние не денсим. Пийм си, и слушаме музика, клатейки глави в такт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Не е блъсканица, а и ние не денсим. Пийм си, и слушаме музика, клатейки глави в такт. Сега Васко веднага ще ти каже, че сме ей такива: http://www.facebook.com/video/video.php?v=284154784953619 ============================= Между другото на какво попаднах! EXTREMELY SPECIAL KIND OF IDIOT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Сериозно се замислям. Вашите идеи какви са, че аз къв'то съм инвалид не съм много за дансинг и блъсканица... Ти за каква суперзвезда ме взе, че да е блъсканица чак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Ебаси... Отварям бирата, докато се души мръвката и гледам Dynasty - безценно... http://www.youtube.com/watch?v=qJbDqVVkupE И много скоро се надявам да ида на рекичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gH0GPjL2Pj0&sns=fb Но с бяло вино, не с бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Добро утро. http://www.youtube.com/watch?v=QcoP8c7pNVc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Днес ще бъде един от онези дни, в които мързелът от предишните няколко дни ще ми излезе поетапно през носа, ушите и гъза. Да живее прокрастинацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Shit happens. And then you flush. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Да живее прокрастинацията! Много голям проблем ми е на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Изкарах 4 дни без face ...и влезнах да видя к'во става. Ангеле,приех рекуеста . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Какво ми говориш, аз съм станал ужасен. Ако имам 20 часа работа и 4 дни срок, непременно ще се стигне до тонове кафе, енергийни напитки, безсъние и 20 часа работа през четвъртия ден. Проклинам първата си шефка, която ме научи, че за една вечер се свършва повече работа, отколкото за няколко дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Какво ми говориш, аз съм станал ужасен. Ако имам 20 часа работа и 4 дни срок, непременно ще се стигне до тонове кафе, енергийни напитки, безсъние и 20 часа работа през четвъртия ден. Проклинам първата си шефка, която ме научи, че за една вечер се свършва повече работа, отколкото за няколко дни Аз като съм под напрежение ставам "супер човек". Супер много се концентрирам и работя ужасно бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 ... Не си актуален - вече сменихме зимните гуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Не си актуален - вече сменихме зимните гуми. Moже би, но специално първата част ми харесва страшно много. А и съм зимно чадо, простено ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Не си актуален - вече сменихме зимните гуми. Не сме - аз сега отивам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Aaaa, aма вие и гуми ли сменяте!? На мен предните са ми зимни още от миналата зима...абе нали имат грайфер.. То без това още не се е стоплило като хората.. п.п Шегувам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.