Grimjaur Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Видене, баси...Да бяхте само вие...Знаеш ли колко народ ще се влачи на тая хижа? Аз от цироза ще пукна бе! А иначе оная грозната, дето я коментирахте...едно измиване, два-три яки тупаника, за да и цвръцне силикагела и бая алкохол - и ще я тресна....В стената. Щот жена си имам, чуждо ми не тряя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Офф нещо ме е налегнала лека депресия ...и вече 2ри ден играя Anno 1404. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Играй Кол ъф Дюти Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Очи пълни, ръце..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Гледам я тая снимка у Фейсо и се чудя отде набара тез фръцли. Всичките ли са такива вече?!?!? Туй с черната косичка ако няма фигурата на русата е интересна карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Гледам я тая снимка у Фейсо и се чудя отде набара тез фръцли. Всичките ли са такива вече?!?!? Туй с черната косичка ако няма фигурата на русата е интересна карта. Какво им е на момичетата бе? Тя на русата само роклята ѝ е широка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ангеле, наистина ли харесваш такива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Добре облечени и направени жени? Ми да. Даже не ме е срам да си призная. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Не знам, Ангеле, може от снимката да е, но реално на мен добре ми изглежда само тази в ляво. Ако трябва да избирам между русата по средата и Виден - бих избрал Виден. А тази в дясно ми е толкова безлична, че въобще не я коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ангеле, всички са ужасно грозни... Две дебелани и една с огромен нос.... СКандално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Иване, гледай си работата. А чернокосата е супер красива. Чай да махна снимката, че много се заобсъждахте, а не е коректно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Чудя се дали не е по-добре да прекръстим темата на "w00x - искрено и лично"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Казах ви, малко пиете..или по-точно не мо'е да носите.... толкова.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Чудя се дали не е по-добре да прекръстим темата на "w00x - искрено и лично"? Айде бе. Аз 2 мнения имам за 3 страници и веднага ме набедихте. Егати предубедената история. Пък и аз да не съм малък, че да не мога да си направя сам една тема в раздела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Търся мебелен зеленчук. Такъв, който да виси на тавана. Моля, помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Мен пък w00x-а ме кефи, има си собствено виждане на нещата човека и си го оборва смело срещу целиО форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Кви виждания? Че той от носа си по-далече не вижда. Момчил или Пешо имат виждания, Ангел само гледа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ами не е така, има си своя индивидуалност и си я оборва. Аз също не съм съгласен с много негови мнения, но пък той се бори за тях, въпреки масовата критика. Което за мен е похвално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 само аз ли не виждам ква снимка кви кифли кви дебели кви поялници? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 само аз ли не виждам ква снимка кви кифли кви дебели кви поялници? ? Мда..., само ти. Което ще рече, че новият ти чифт очила ще ти струва адски много кинти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 само аз ли не виждам ква снимка кви кифли кви дебели кви поялници? ? Така е, като си нямаш фейсбук-профил...а там май няк'ви сапунени сериали се равиват, разни кифли-мифли...поялници-моялници...Виден и Ангел си менкат снимки по стените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 аааа затова изпускам сериала, ясно :laughing1: иначе имам профил, ама е топ сикрет :laughing1: и верно имам нужда от очила вече... "у"старявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Изперкали сте от чикии в тоя форума вече !! True story , no shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Изперкали сте от чикии в тоя форума вече !! True story , no shit Чекията е добър начин да останеш сам със себе си. Да не говорим, че изгражда характера и развива въображението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 еххх в такъв момент как ми липсва гудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.