Killerincho Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Било е грешка... Момичето всъщност е искало да пише ЛС на мен, защото му затворих темата, но е натискало грешния бутон. Случва се Иначе се разбрахме накрая на ЛС и се извинява за грешката. Не е искала да ни бобмандира. Поне не е искала да бомбардира всички на куп де Too late.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Четири години тука...Няма ли да ми писне вече тоя форум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Uh la la la la .......................... sunshine пия кафе, кефя се на слънцето и си мисля дали скоро ще мога пак да влезна в релзи , нещо влака се обарна и само Руски ще ме оправи снощи бях в океан , страннооо..... трябва да си бръсна мустака и да отлитам по направление, ако на някой мога да му бъда полезен с нещо да свирка , знаете номера на квикалника Айде Лек , топъл , усмихнато весел и примамливо размазващ ден на всички дами и господа по света !!! едит: една малка лесна задачка за събуждане Колко е две плюс три по четири ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Обичам едно невероятно добро и красиво създание вече два месеца! И то ми носи вкусно кафенце на работа в 8 без 10 сутринта! Ми... щастливо нещо съм!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 ...... едит: една малка лесна задачка за събуждане Колко е две плюс три по четири ? 14. иначе за всички останали въпроси отговора е 42. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Баси......Наврях се във форумите на СпецНаз - и там намерих българоворящи...тц,тц,тц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Честит ми имен ден ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Честит да ти е, Ангеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Обичам едно невероятно добро и красиво създание вече два месеца! И то ми носи вкусно кафенце на работа в 8 без 10 сутринта! Ми... щастливо нещо съм!!! Tоест от два месеца вече не съм ви виждал двамата. Не е ли крайно време да се засрамите и да се реванширате подобаващо? Не съм щастливо нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Аз пък няма и да ви видя поне още много месеци. И не само тях, ами и теб, Коле... Така че айде да не се отваряме на тема, кой щастлив и кой не в тоя смисъл. Пък и нека се радват децата, младите нека се обичат. Ти си там само да помагаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Честит да ти е, Ангеле. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 айде да ти се слави името Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Четири години тука...Няма ли да ми писне вече тоя форум? Grim: Posts: 4602 Joined: 8-November 03 $me: Posts: 2883 Joined: 7-November 03 Хайде ся кой е спамера :Р Наско, ние с теб 'се едно сме се наговорили :Р Между другото май точно в онзи период бяхме колеги с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Grim:Posts: 4602 Joined: 8-November 03 $me: Posts: 2883 Joined: 7-November 03 Хайде ся кой е спамера :Р Наско, ние с теб 'се едно сме се наговорили :Р Между другото май точно в онзи период бяхме колеги с теб Аха, точно тогава беше.Не съм спамер, аз съм суперактивен юзър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Хитцфелд обърка мача... правописа на ultrabotev e ужасен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Много ме кефят сутрешните пъстроцветни постове на Стоян(PitBuLL),който си допива ароматното кафе Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Много ме кефят сутрешните пъстроцветни постове на Стоян(PitBuLL),който си допива ароматното кафе Сашко , само ако знаеш след кафето към 10 часа какво имашее винооо отидох на лекций и какво да видя , доцента именник , пича като измъкна една 10 литрова бутилка с вино и едни чаши и вика "взимайте по една чаша и сядайте, днес имам имен ден " обърнахме по някоя чаша и ни стана хубаво на всики Само се чудя, аз ли само забелязвам или и други във форума , че някой се опитва да прави съфорумците си на балъци и най вече слепи (все едно не се вижда какво пише горе вдясно) ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 сега май е на мода цветното писане Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 ...Само се чудя, аз ли само забелязвам или и други във форума , че някой се опитва да прави съфорумците си на балъци и най вече слепи (все едно не се вижда какво пише горе вдясно) ...... Не си само ти Явно им е малък банера ( ако въобще става въпрос за това , де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 днес имам имен ден...днес е най-шибаният ден от седмици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Не си само ти Явно им е малък банера ( ако въобще става въпрос за това , де) да за това става въпрос , и все пак ............ длъжни ли сме ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Стояне очаквам да опитаме виното Дън' земеш ми го криеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 изпих 2 бутилки асеновградски мавруд резерва и се чуда къв го диря във форума ми не отивам да си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Сетих се още какво ми липсваше в Пловдив... ЗВЕЗДИ! Такова нещо не бях гледал от онази сива, вечно намусена и мрачна София... Толкова ми беше приятно да се прибирам пеша от гарата до вкъщи... Отново да вкуся със всичките си сетива* нощен Пловдив... Е, няма такъв град! ____________________ * Не исках да развалям поетичното звучене на метафората, за да уточня, че не съм близал улиците или к'вото там... с едно сетиво по-малко беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Сетих се още какво ми липсваше в Пловдив...ЗВЕЗДИ! Такова нещо не бях гледал от онази сива, вечно намусена и мрачна София... Толкова ми беше приятно да се прибирам пеша от гарата до вкъщи... Отново да вкуся със всичките си сетива* нощен Пловдив... Е, няма такъв град! И аз така, Мн ми липсва шляенето вечер из града. Си пуснеш музичка и си цепиш и се кефиш колко е тихо и как няма хора наоколо.... По темата: Чувствам се виновен, а не трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.