Midex Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 А какво е това предаване? Много тъпо ми се струва, но не мога да го твърдя, понеже съм го засичал чат-пат между каналите и съм се спирал на него за не повече от 20 секунди - всеки път попадам на разни (обикновено БГ "звезди"), дето седят на една маса и маат ли маат разни манджи, като се превъзнасят кое колко било вкусно. Абе не знам какво е положението в страната, ама ми се струва, че всичко го е обърнало на ядене и пиене. Освен горецитираното предаване "Черешката на тортата" и разни други специализирани на Иван Звездев, Ути Бъчваров и т.н....ми прави впечатление, че всеки уикенд по нова ТВ (и не само по нея...и не само уикенда, но предимно тогава), целодневно попадам само на разни манджи - ту Катето Евро с една престилка обикаля из разни кухненски плотове, ту някой друг, дето не познавам яде или готви....Баси и гастрономите, баси и гурметата...като че ли човек живее само за яденето, вместо да е обратното...или викате то друго к'во ни остана - едното ядене и едното . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 ....Баси и гастрономите, баси и гурметата...като че ли човек живее само за яденето, вместо да е обратното...или викате то друго к'во ни остана - едното ядене и едното . Ш'съ сетиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 .....в понеделник трябва да се почива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Питай Чефо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Абе не знам какво е положението в страната, ама ми се струва, че всичко го е обърнало на ядене и пиене. Освен горецитираното предаване "Черешката на тортата" и разни други специализирани на Иван Звездев, Ути Бъчваров и т.н....ми прави впечатление, че всеки уикенд по нова ТВ (и не само по нея...и не само уикенда, но предимно тогава), целодневно попадам само на разни манджи - ту Катето Евро с една престилка обикаля из разни кухненски плотове, ту някой друг, дето не познавам яде или готви....Баси и гастрономите, баси и гурметата...като че ли човек живее само за яденето, вместо да е обратното...или викате то друго к'во ни остана - едното ядене и едното . йедене и пийни му е майката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 йедене и пийни му е майката! You have NO IDEA what we did last summer /в смисъл такъв - днес/ ЕДИТ: Добро утро, Наско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Добро да е, Видене. За пореден път се убеждавам, че е прав Конфуций - намери си работа, която ти харесва и няма да ти се налага да работиш Само защо ме карат да уча характеристики на ски, след като зимния сезон приключва - това е отделен въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Само защо ме карат да уча характеристики на ски, след като зимния сезон приключва - това е отделен въпрос... Какво по дяволите правиш на новата си работа /Конфуций днес Стефчо го бутна от покрива, малко преди Ангел да ми счупи телефона / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Ха, какво правя...Консултант-продавач в отдел "Туризъм и аутдор". Не, че ми харесва особено да съм консултант-продавач, ама пък е по мойта част - палатки, раници, екипировка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Питай Чефо.... ужассс :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Видене, намери ли си диджитайзер за S2то. И така намазан, никога не съм те виждал! Но денят беше превъзходен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Видене, намери ли си диджитайзер за S2то. И така намазан, никога не съм те виждал! Но денят беше превъзходен! И аз не съм го виждал. Не му трябва диджитайзер цял, а само стъкло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Не му трябва диджитайзер цял, а само стъкло. Айде бе, стъкло - да го лепи там с тиксо, ааааааа....глезотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Беше готин уикенд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 и аз съм на мнението, че уикенда беше силен. Поне моя От всичко имаше по много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Аз открих МТВ сезона, и си направих приятна разходка с половинката около Асенова Крепост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 И аз не съм го виждал. Не му трябва диджитайзер цял, а само стъкло. Ти вместо да даваш акъл - търси ======================= Толкова ли много да сме пийнали, че да правим вчепетление? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Толкова ли много да сме пийнали, че да правим вчепетление? Мдам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Ти вместо да даваш акъл - търси ======================= Толкова ли много да сме пийнали, че да правим вчепетление? Що, да не би да те е срам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Хмъ, магаре срам има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Има бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Ихуууууууууууууууууууууууууууууууууууу Трета, извиянвам се, четвърта ми е вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Де*а прост народ, написал съм го с шрифт 5, удебелено и с червено, че пускам обявата от името на приятел, ония не се спират да ми пишат на ЛС... Трябва и с аудио ли да го направя?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Трябва и с аудио ли да го направя?! Тц, няма да се разминеш само с аудиото - приложи снимка на приятеля, до него сложи своя снимка и ясно укажи, че двамата сте различни и че тоя с дългата коса на колелото НЕ ПРОДАВА! Но използвай големина 7, понеже до 5 повечето имат трудности с четенето ; с 6, половината от тях започват и да осъзнават началото на написаното, но със 7 всъщност ще имаш най-голям процент успеваемост. Шегата настрана, но има индивиди, за които се чудя как всъщност се сещат да дишат...добре, че е по рефлекс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Да благодаря на Слънцето, че сподели с мен тази мисъл (подписа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.