djadomraz Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 тая е няква нова звезда, ама много ме кефи. Малко е крива, ама е супер сладка А снощи като бях пийнал даже бях готов и да я взимам за жена тааа, някой да ми я праща Тая я поглеждам точно един път. Виждам и тъпите модни татуировки по ръцете и изникват точно две думи в главата ми: "тъпа" и "боклук". Сладко нищо не виждам. Още по-малко нещо заслужаващо 2ри поглед.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Тая я поглеждам точно един път. Виждам и тъпите модни татуировки по ръцете и изникват точно две думи в главата ми: "тъпа" и "боклук". Сладко нищо не виждам. Още по-малко нещо заслужаващо 2ри поглед.... Аз пък бих я обърнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Тая я поглеждам точно един път. Виждам и тъпите модни татуировки по ръцете и изникват точно две думи в главата ми: "тъпа" и "боклук". Сладко нищо не виждам. Още по-малко нещо заслужаващо 2ри поглед.... бЕгий от тука :D edit: цъкнах някъде нещо около твоя ник и направих нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Дедо, да не е намесена баснята "гроздето е кисело" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Аз пък бих я обърнал. Като гледам...май е хванала самолета за България и вече пътува насам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Като гледам...май е хванала самолета за България и вече пътува насам... Знаех си, че нищо няма да стане докато не се намеся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 супер, кога да я чакам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Знаех си, че нищо няма да стане докато не се намеся. супер, кога да я чакам? ба' ва у чакалите :D Ако има нещо сестричка, братовчедка - свиркайте, ще помагаме :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 след две минути мозъчни напъвания забравяш за какво се напъваш и решаваш, че е прекалено сложно за теб. Не. Просто си имам установени лимити за разни неща Че аз какво казах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Само един въпрос? Що всичките в тоя форум очевидно симпатични жени директно ги захвърляте в кофата Тъпа била , незнам ква била , грозна била , тая другата много изкуствена ебати вие кви жените ебете та манекенки и модели не ви харесват ?!?! :wacko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 вие кви жените ебете Аз еба идеалната. За останалите не ми пука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Само един въпрос? Що всичките в тоя форум очевидно симпатични жени директно ги захвърляте в кофата Тъпа била , незнам ква била , грозна била , тая другата много изкуствена ебати вие кви жените ебете та манекенки и модели не ви харесват ?!?! :wacko: Весо вече го даде отговора: Голям праз, че сме гейове Даже гейове не сме Пламене, живи педерасти сме си Гейзерите са по-изтънчената прослойка в това наше педерастко сборище тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Как се заговаря непозната жена в кафене? Супер красива беше и аз само седях да си разменям погледи като някъв тъпак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Само един въпрос? Що всичките в тоя форум очевидно симпатични жени директно ги захвърляте в кофата Тъпа била , незнам ква била , грозна била , тая другата много изкуствена ебати вие кви жените ебете та манекенки и модели не ви харесват ?!?! :wacko: подкрепям майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Някой може ли да ми обясни, защо като се опитам да кача един филм в тракера ми се появява този надпис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Как се заговаря непозната жена в кафене? Супер красива беше и аз само седях да си разменям погледи като някъв тъпак. :JC_golly: :Facepalm: http://teenproblem.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 :JC_golly: :Facepalm: http://teenproblem.net На мен тиин проблема ми е ясен. Аз просто се възмущавах. Не очаквах реален отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Как се заговаря непозната жена С устата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 бЕгий от тука :D Дедо, да не е намесена баснята "гроздето е кисело" Обяснявам подробно: 1. Тези модните татуировки с буквички от китката до лакътя не знам защо, но ме дразнят. И понеже са модни всички тъпи кифли копират една от друга и си ги слагат - оттам и епитета "тъпа" 2. Не ми е симпатична и съм имал познати донякъде приличащи на нея и до една са били усойници. Предпочитам по-миловидно изглеждащи и естествени жени, не намазани като маймуни и тунинговащи се по 2 часа. Просто лично предпочитание. 3. За силикона не съм се обаждал та да ме намесвате в спора. Аз нямам нищо против но при едно условие - да е направен добре. Има случаи където докторите са си оставили ръцете и резултата е ужасен. Или пък когато на жена с прекалено малки гърди са увеличени 3-4 пъти стои все едно си е залепила 2 торбички с вода. Гърдите трябва да са с капковидна форма а не да са като топки залепени отпред. Още повече като има и огромни белези от разрезите - просто нямам думи. 4. Нищо кисело няма Пешо, наречи ме повърхностен, но с жена изглеждаща по този начин не бих искал да имам нищо общо. То е по-скоро щото аз съм задръстен и изкуфял нещо и предпочитам друг вид жени, не такива за които трябва да влезна в ролята на пожарна и линейка едновременно edit: цъкнах някъде нещо около твоя ник и направих нещо Добавил си ме като приятел - лошо няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Отивам да са напивам..., 'бал съм ги и илачите... П.п. ...А мишокът никъв се не обади... Ама то и аз си знам, де... Само един нещастен педьо може може да си позволя да кендза, криейки се зад клавиатурата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 На мен тиин проблема ми е ясен. Аз просто се възмущавах. Не очаквах реален отговор. Не става ясно от какво точно се възмущаваш. Да не би от това, че красивата жена всъщност не е трябвало да бъде красив мъж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ти кво против мъжката любов имаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ти кво против мъжката любов имаш По-скоро бих доказал, че Питагоровата теорема е грешна от колкото да възприема мъжка любов...но на женската съм фен :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Не става ясно от какво точно се възмущаваш. Да не би от това, че красивата жена всъщност не е трябвало да бъде красив мъж? От себе си се възмущавам. Големи вълнения по тая любов, голямо нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Отивам да са напивам... Га ша идеш насам, че забарвих? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.