Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Идеята ми беше да си дадете по един виртуален 'игнор' - сиреч...да не се забелязвате един-друг (или поне да се правите, че не се забелязвате). Само че за това са необходими известни волеви усилия и от двете страни. :sleep:

А иначе аз дори и не съм обръщал внимание откъде реално се игнорират потребители (вероятно някъде из контролния панел), но никога и не ми се е налагало - просто не се чувствам длъжен да отговоря на всяка цена на някой, който непременно иска да пише последен ; изключение съм правил в комуникацията си с Ангел, който като почне няма спирка, но съм го правил с друга цел и обикновено сме продължавали спора на ЛС.

Айде аз отивам/започвам да смесвам...забелязал съм, че най-добрите ми миксове стават около 3-4 часа сутринта, а и напоследък нещо ме налегнала пролетната умора - ще вземе пак да ми се приспи и утре ще се чудя какво да обяснявам на хората...B)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Идеята ми беше да си дадете по един виртуален 'игнор' - сиреч...да не се забелязвате един-друг

Ти не четеш ли какво пиша?!?!?!? Върни се назад и виж. Цитираш моите думи. Нещо старееш ли, спи ли ти се? laughing1.gif

Ако някой се колебае между Jabra Halo 2, Logitech H800 и Plantronics Audio 995 мога МНОГО ТОЧНО да му обясня какви са предимствата и недостатъците на всеки един от тези :)

Лично най-много ме кефи Jabra-та и ако бачкаше като трябва с MAC-a щях да съм безкрайно доволен...

http://www.youtube.com/watch?v=A7fuuDc2hH0

Добро утро.

Ангеле, ти си като новородено котенце - след две минути мозъчни напъвания забравяш за какво се напъваш и решаваш, че е прекалено сложно за теб.

Абе пишеш ти, ама наяве нещо не ти личи да го изпълняваш...

Мислех да го бъзикам, ама напоследък все ми обясняват, че съм се бил заяждал или пък съм си налагал мнението...

Що е туй, батьовата? biggrin1.gif

IMG-7612_medium.jpg

тая е няква нова звезда, ама много ме кефи. Малко е крива, ама е супер сладка :) А снощи като бях пийнал даже бях готов и да я взимам за жена :laughing: тааа, някой да ми я праща :D

Ангеле, ти си като новородено котенце - след две минути мозъчни напъвания забравяш за какво се напъваш и решаваш, че е прекалено сложно за теб.

Не. Просто си имам установени лимити за разни неща, че да не си губя неволно времето. По принцип не обичам да оставям нещата недовършени и трябва да се самобичувам от време на време.

гледане в стената с цел концентрация - 1 минута

нищене на недомислени и неоригинални нападки - 90 секунди (тук в твоя случай направих бонус 30 секунди. Надцених те просто и реших, че може 90 секунди да не са ми били достатъчни по някаква причина. Сгреших.)

нищене на недомислени, но оригинални нападки - 2 минути

писане на статус във фейсбук - 30 секунди

......

......

Хвърлих едно очо на темата за филмите и се отказах да гледам и малкото филми, които ми бяха спечелили нещо, като интерес. Не знам, т'ва "изкуство" не е за мен...

Е*и му майката и бензин. 2.64 :angry1

Миналата седмица зареждах за 2.56. Айде да идва 21.12 и да се свършва, до тогава се замислям дали да не си изкарам колелото!

Е*и му майката и бензин. 2.64 :angry1

Миналата седмица зареждах за 2.56. Айде да идва 21.12 и да се свършва, до тогава се замислям дали да не си изкарам колелото!

Не виждам какво мрънкаш. На мен последното ми зареждане беше на 3лв и 40 ст. :D

Не виждам какво мрънкаш. На мен последното ми зареждане беше на 3лв и 40 ст. :D

Може и на 3.40 да си заредил, но цената за литър предполагам не е 1% от минималната за страната заплата нали?

Може и на 3.40 да си заредил, но цената за литър предполагам не е 1% от минималната за страната заплата нали?

Това е без значение за мен, тъй като доходите ми не се определят от минималната заплата. Предполагам, че същото важи и за Sothbiss.

Това е без значение за мен, тъй като доходите ми не се определят от минималната заплата. Предполагам, че същото важи и за Sothbiss.

Но се определят от стандарта на живот в страната, в която живееш. Което е същото.

Но се определят от стандарта на живот в страната, в която живееш. Което е същото.

Хубаво, но това не е пряко свързано със начина и стандарта на живот, който може да си позволиш. Това, че някъде абсолютната стойност на минималната работна заплата е по-ниска или по-висока от другаде не значи нищо.

Бати Петъка в общи линии :ninja:

Честито на всички българи за приказната разруха в държавата :) Класирали сме се с цели 3 снимки от 41 в класацията "A World Without People":

http://www.theatlantic.com/infocus/2012/03/a-world-without-people/100264/

Те са 3 щото хората явно са нямали време да се поразходят извън района на София. Ако бяха пообиколили, мама-миа...

Честито на всички българи за приказната разруха в държавата :) Класирали сме се с цели 3 снимки от 41 в класацията "A World Without People":

:(

Те са 3 щото хората явно са нямали време да се поразходят извън района на София. Ако бяха пообиколили, мама-миа...

2 от 3-те снимки не са от София.

s_w04_RTR2L2QV.jpg

много добър шот.

Цената на бензина скача ли, скача...На автобусите скача ли, скача...А к'во да правят хората, дека са далече от градо...Коне ли да си купуват? То и това не е далавера с повищаващите се цени на фуражите... 2 хляба и едни спагети да направи човек..ето, отиде надницата на работник с 300лв заплата...

България-страната на абсурдите...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...