Midex Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Идеята ми беше да си дадете по един виртуален 'игнор' - сиреч...да не се забелязвате един-друг (или поне да се правите, че не се забелязвате). Само че за това са необходими известни волеви усилия и от двете страни. А иначе аз дори и не съм обръщал внимание откъде реално се игнорират потребители (вероятно някъде из контролния панел), но никога и не ми се е налагало - просто не се чувствам длъжен да отговоря на всяка цена на някой, който непременно иска да пише последен ; изключение съм правил в комуникацията си с Ангел, който като почне няма спирка, но съм го правил с друга цел и обикновено сме продължавали спора на ЛС. Айде аз отивам/започвам да смесвам...забелязал съм, че най-добрите ми миксове стават около 3-4 часа сутринта, а и напоследък нещо ме налегнала пролетната умора - ще вземе пак да ми се приспи и утре ще се чудя какво да обяснявам на хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Идеята ми беше да си дадете по един виртуален 'игнор' - сиреч...да не се забелязвате един-друг Ти не четеш ли какво пиша?!?!?!? Върни се назад и виж. Цитираш моите думи. Нещо старееш ли, спи ли ти се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ако някой се колебае между Jabra Halo 2, Logitech H800 и Plantronics Audio 995 мога МНОГО ТОЧНО да му обясня какви са предимствата и недостатъците на всеки един от тези Лично най-много ме кефи Jabra-та и ако бачкаше като трябва с MAC-a щях да съм безкрайно доволен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ти не четеш ли какво пиша?!?!?!? Абе пишеш ти, ама наяве нещо не ти личи да го изпълняваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A7fuuDc2hH0 Добро утро. Ангеле, ти си като новородено котенце - след две минути мозъчни напъвания забравяш за какво се напъваш и решаваш, че е прекалено сложно за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Абе пишеш ти, ама наяве нещо не ти личи да го изпълняваш... Мислех да го бъзикам, ама напоследък все ми обясняват, че съм се бил заяждал или пък съм си налагал мнението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Що е туй, батьовата? тая е няква нова звезда, ама много ме кефи. Малко е крива, ама е супер сладка А снощи като бях пийнал даже бях готов и да я взимам за жена тааа, някой да ми я праща Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ангеле, ти си като новородено котенце - след две минути мозъчни напъвания забравяш за какво се напъваш и решаваш, че е прекалено сложно за теб. Не. Просто си имам установени лимити за разни неща, че да не си губя неволно времето. По принцип не обичам да оставям нещата недовършени и трябва да се самобичувам от време на време. гледане в стената с цел концентрация - 1 минута нищене на недомислени и неоригинални нападки - 90 секунди (тук в твоя случай направих бонус 30 секунди. Надцених те просто и реших, че може 90 секунди да не са ми били достатъчни по някаква причина. Сгреших.) нищене на недомислени, но оригинални нападки - 2 минути писане на статус във фейсбук - 30 секунди ...... ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Хвърлих едно очо на темата за филмите и се отказах да гледам и малкото филми, които ми бяха спечелили нещо, като интерес. Не знам, т'ва "изкуство" не е за мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Е*и му майката и бензин. 2.64 Миналата седмица зареждах за 2.56. Айде да идва 21.12 и да се свършва, до тогава се замислям дали да не си изкарам колелото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Е*и му майката и бензин. 2.64 Миналата седмица зареждах за 2.56. Айде да идва 21.12 и да се свършва, до тогава се замислям дали да не си изкарам колелото! Не виждам какво мрънкаш. На мен последното ми зареждане беше на 3лв и 40 ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Не виждам какво мрънкаш. На мен последното ми зареждане беше на 3лв и 40 ст. Може и на 3.40 да си заредил, но цената за литър предполагам не е 1% от минималната за страната заплата нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Може и на 3.40 да си заредил, но цената за литър предполагам не е 1% от минималната за страната заплата нали? Това е без значение за мен, тъй като доходите ми не се определят от минималната заплата. Предполагам, че същото важи и за Sothbiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Това е без значение за мен, тъй като доходите ми не се определят от минималната заплата. Предполагам, че същото важи и за Sothbiss. Но се определят от стандарта на живот в страната, в която живееш. Което е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Но се определят от стандарта на живот в страната, в която живееш. Което е същото. Хубаво, но това не е пряко свързано със начина и стандарта на живот, който може да си позволиш. Това, че някъде абсолютната стойност на минималната работна заплата е по-ниска или по-висока от другаде не значи нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Бати мързела тоя петък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Бати депресията тоя Петък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Бати Петъка в общи линии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Честито на всички българи за приказната разруха в държавата Класирали сме се с цели 3 снимки от 41 в класацията "A World Without People": http://www.theatlantic.com/infocus/2012/03/a-world-without-people/100264/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Честито на всички българи за приказната разруха в държавата Класирали сме се с цели 3 снимки от 41 в класацията "A World Without People": http://www.theatlantic.com/infocus/2012/03/a-world-without-people/100264/ Те са 3 щото хората явно са нямали време да се поразходят извън района на София. Ако бяха пообиколили, мама-миа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Честито на всички българи за приказната разруха в държавата Класирали сме се с цели 3 снимки от 41 в класацията "A World Without People": http://www.theatlantic.com/infocus/2012/03/a-world-without-people/100264/ Те са 3 щото хората явно са нямали време да се поразходят извън района на София. Ако бяха пообиколили, мама-миа... 2 от 3-те снимки не са от София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Честито на всички българи за приказната разруха в държавата Класирали сме се с цели 3 снимки от 41 в класацията "A World Without People": http://www.theatlantic.com/infocus/2012/03/a-world-without-people/100264/ много добър шот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 между другото и този от софийската гара е доста сполучлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 софийски мол, пловдивска заплата и келеш като мен никак не е добра комбинация :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Цената на бензина скача ли, скача...На автобусите скача ли, скача...А к'во да правят хората, дека са далече от градо...Коне ли да си купуват? То и това не е далавера с повищаващите се цени на фуражите... 2 хляба и едни спагети да направи човек..ето, отиде надницата на работник с 300лв заплата... България-страната на абсурдите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.