Grimjaur Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Нужно ми е само да разбера Продължавай да опитваш. Така го тълкувам. Така го тълкувай. Нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Продължавай да опитваш. Така го тълкувам. Така го тълкувай. Нищо повече. Повече от 1 прочит и 2 минути размисъл не заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Kви хубави спагети си направих и се наядох... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hVg5QqJoxuU НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!! ... εδώ είναι Αττική - φαιό νταμάρι κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 ... εδώ είναι Αττική - φαιό νταμάρι κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι. Не важиш. Не е объркал правописа на рядко използвана в писмения език дума. Пълният и краткият член са сложна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 за досегашният ми житейски опит по малкото Говори ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 ... εδώ είναι Αττική - φαιό νταμάρι κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι. Не ти разчитам боклучавите йероглифи, от боклучавия език, който не знам защо не си разбрала, че на никой не му пука, че знаеш. Псевдонадувките ти в тая посока са жалки. Ако имаш нещо да ми казваш, използвай български език. Между другото и там куцаш - личи си от безсмислените ти изхвърляния И в тази посока. Иначе и аз мога да ползвам интересни неща - примерно STFU. Колко съм оригинален само.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Чшшшшт! Не и говори така, че Румбата ша дойде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Говори ми... Аз се не подигравам. Чшшшшт! Не и говори така, че Румбата ша дойде! ѝ ползваме по принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 такааааа... искам някой по най-бързия начин да ми прати Cher Lloyd от Англия. Спешно е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Праф си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 такааааа... искам някой по най-бързия начин да ми прати Cher Lloyd от Англия. Спешно е!!! Що е туй, батьовата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Смея да кажа, че не всички 90+ набор са такива. От началото на годината посещавам една академия за модерна музика, на която лекциите се предимно от такива хора. Много възпитани, културни и умни за възраста си.Тук ще се присъединя. Лятото бях на Пирин с една групичка младежи '91. Бяха си пичове и мацки на място. И като музикална култура, и като интереси и като виждания. Доста, доста далеч от стереотипното "чалга" мислене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Туй ново гадже ли е бре?!?!? След малко почва едно филмче по дискавъри сайънс , коетос ледя и няма да мога да участвам в спасяването на редник Трити, пък и тая вечертя не заслужава – сама си го търси... Иначе виждам, че пак сте хвърляли чоп и се е паднало на Раптора да се грижи за доброто ѝ настроение Направо си умирам да се загрижвам, ша знайш, не спя спокойно Наздраве от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Туй ново гадже ли е бре?!?!? Не. Това е "това" дето питаше "какво е". Внос от Англия дето трябваше да е за smirnoff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 RaptoR, пробвах да е в стихове... дето пък са се изгубили. Ето и превод на "боклучавите йероглифи" от "боклучавия език" в случая еолийски и с автор Алкей, вероятно още по-боклучав според теб. Ползвах го само защото има стихче, което прекрасно ти описва действието и личността в случая. Тук е Атика,каменоломна сива, а аз - едно стрелбище, долнопробно, където се упражняват, ругаейки, пъдари чуждоземни. А за българския език, познанията ми са бедни - така е, но и късно го учих, нищо, че ми е майчин. Иначе си прав - надувките ми са много псевдо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Как съм живял толкова години, без да има кой да ме опише!??! УжасТ! Пътувай, моме, пътувай.... Отдавна не ти обръщам внимание на глупостите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Как съм живял толкова години, без да има кой да ме опише!??! УжасТ! RaptoRе, това е инфантилно, пич... Пътувай, моме, пътувай.... Отдавна не ти обръщам внимание на глупостите. ... което е видно за всички! Най-вече сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Един приятелски съвет между другото: Прави се, че не ме виждаш. Така, както аз се правя, че не виждам теб. Моля те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Абе вие двамата що не си дадете по един 'игнор' и да спрете да се разправяте вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Така де, какво си мерите пишките само. Това тука форум ли е или мерилня на пишки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Това сега е за определен човек, дето поглежда отвреме навреме тук. Моля не подскачайте и не се припознавайте, казусът ни е хипотетичен и личен. Бейби, това дето беше много сигурен, нещо увисна, както гледам. Не ме намразвай за което, аз само... си защитавам тезата и ти проверявам доводите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Абе вие двамата що не си дадете по един 'игнор' и да спрете да се разправяте вече... Малко тъп въпрос относно мене - знаеш, че ние нямаме лукса да игнорираме. Иначе много отдавна да съм направил една хитлиста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.