charmock Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 На колко години са? Изчакай да станат на 16, да ги подгони хормона и да тръгнат след съученичките. Да видиш тогава дали ще слушат още Фактор. Едит: И си личи колко сте слушали в чалга, щом намирате такива послания. В повечето чалга песни се пее за любов, раздяла, изневяра и други теми от тоя род. Не са много тези, в които се пее за някакви простотии. Чалга културата ли ви е проблема на вас или чалга музиката. Не мога да разбера. Ами посланието не е само в текста. Виж цялостната визия каква е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Ами посланието не е само в текста. Виж цялостната визия каква е. Точно това попитах. Чалгата или чалга културата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 да, реално е, няма спор, но то винаги е било реално. Просто се е променил начина на изказване и показване. Чувства и наранени винаги е имало и ще има, разликата е, че сега се лекува с цици по телевизията и алкохол по чалготеките и кавали в кенефа. И не казвам, че има лошо в това, но когато е толкова наблегнато на него, то в един момент става не само нормално, но и модерно, нещо към което всеки се стреми, нещо на което да се подражава. Ето тук според мен е прекрачена границата в чалгата. Не че ги е нямало тези неща и преди (например преди тези 3-4-5-до-към-9-10 години), но просто не се акцентираше тогава върху това. Тогава сме ходили по чалготеки да се забавляваме, да слушаме музика, да потанцуваме. Сега се ходи по чалга да се изпорим с някоя рандом мацка/сеуски бек и това е. И то си личи по текстовете и клиповете. Ами посланието не е само в текста. Виж цялостната визия каква е. Именно! едит: искам да уточня, че като казвам чалга имам предвид цялата чалга култура. Ако може да се нарече така Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Аз ще се включа с едно описание нека всеки си го приема както иска: В едно вървежно пловдивско кръчме сме се събрали голяма и разнородна компания- на съседната маса има също не малка група с деца(средна възраст на децата 10 години) часът е към 23, хората празнуват рожден ден на едно от дечицата(момиченце на 8-9 години. Към 23 30 излиза танцувален състав от заведението облечени в традиционните за нашата държава кючекчийски носии. Кючекчините бяха извикани на описаната от мен маса, качени както си му е реда на столчета, а на момиченцето му бяха дадени парички да мушка в одеждите на танцьорките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 П.П. Откак обаче си взех новия монитор с голямата резолюция нещо взех много да не познавам, че пусто бая букви започнаха се събират на 1 ред... Фукльо и пръдльо! Да не докарам сега дядо ти мраз да разпъне тука неговите 30-инчови чаршафи и да покаже кой е DA BOSS Иначе аз най-накрая мога да кажа, че си намерих златната среда откъм големина на монитора след хиляди комбинации - 1x17", 1x19", 17+19 (много добре се работеше при тази комбинация), 1x22" и 3x19" @eyefinity. Последното го направих в съботата и понеделник си върнах 22-инчовия. 3x19" ми беше овъркил. Тъй че 22" FTW . И от последните няколко страници, поста на чефо ми се струва най-разумен ЦИЦИ @Скорпиона: относно снимката - аз така си изглеждам по принцип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Дори Toni Braxton има пестни с изцяло сексуален подтекст. Тц, не върви...не мога да щракам с пръсти на тая песен, опитах вече. А и от сумати време я следя по концертите дали няма да хване микрофона наобратно, ама не се лъже гадината... За чалга мисленето говорим, Ангеле - за проституцията в музиката, качването по масите и цялата педерастия, която ни заобикаля. Не че го няма и в други стилове, но в чалгата най му личи. @: "пестни" ...сега го видях... Фукльо и пръдльо! Жираф...и то с доста дълъг врат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Тц, не върви...не мога да щракам с пръсти на тая песен, опитах вече. извинявай, ама като го прочетох това за миг си те представих как си качил един крак на стола и щракаш с пръсти :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 И от последните няколко страници, поста на чефо ми се струва най-разумен Мдаам.Съгласен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 извинявай, ама като го прочетох това за миг си те представих как си качил един крак на стола и щракаш с пръсти ... Смирнофф, аз съм професионалист - мога да щракам и легнал, и седнал, и на маса, и с фотоапарат....и със запалка даже мога да щракам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Толкова съм гладен, че мога да изям цяла вратна пържола.... от жираф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Толкова съм гладен, че мога да изям цяла вратна пържола.... от жираф... Мани го Сотбиса, той е бавнозагряващ и не е вкусен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Представете си само...идеалния дивеч..пиле-стоножка и прасе-жираф...Ммммм вкусно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Да се върнем на основната тема: А ако ви е омръзнала тази тема - да я сменим на тази: Ето и едно за истинските мъже като Наско! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 втората, ВТОРАТА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Не, не слушат. Нито в колата им пускаме чалга, нито вкъщи. Дори самия канал Планета е кодиран, за да не може по погрешка да го пусне. У нас се слуша постоянно музика и като оставим настрана метъла и рока (музиката която слушаме с жена ми), пускаме българска естрадна музика, а вярвай ми, че дори да е остаряла е много по стойностна от всички лайна които излизат в последните 15-20 години. Това е една от любимите песни на синът ми. Добре, че не си ми баща. Първо: Забранения плод е най-сладък и второ...ГА пораснат синовете ти пак ли ще им кодираш каналите? Един съсед така каза, че повече под един покрив с баща му би се събрал единсвено на някой празник, за по няколко питиета. :D Добро утро. Вчера водих подобен спор за чалгата и децата...БОЙ! БОЙ, ВАЩА МАМА ИЗГНИЛА! И затваряне по РПУ-тата, и пращане в Белене да се чукат камъни. Няма оправия иначе. Щото свободата стана свободия, културата се замени с халтура, мъжете изпедерастяха, а жените мое да ги ебеш както си искаш, само да имаш с кво. Може да съм краен, но е така. Всеки има право на избор, което обаче не го лишава от правото на лош вкус. И предпочитам да съм интелигентен човек, който пие биричка по парковете, ходи с разпрани дънки и раздърпан, отколкото да съм излизан простак с висше, който даже "помия" не може да напише правилно и слуша някаква модна гадост. Добро утро. Тва ще си го разпечатам и живот и здраве като пораснат децата ми ще им го покажа и ще кажа: НЕ ПРАВЕТЕ КАТО НЕГО...никогИш. за болднатото по-добре без коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 последните 5-6 страници едно и също .... един рестарт малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 От тези - само това в средата става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Бахти яката емотиконка дето имат в БГ мама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 К'во пак стана с тия фалшиви пари, майна?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 От тези - само това в средата става. е айде сега, криза е, и другите имат шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 К'во пак стана с тия фалшиви пари, майна?! Кви фалшиви пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 20 леа. Фалшименто. Е*и му меча. Хич не ги разпознавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 колкото до абсурдното твърдение, че чалга има само у нас: кънтри, норвежки фолк-метъл, руски денс с двугласно пеене, немски хаус + одата на радостта.... Айде още един.... ВСИЧКО, което си изброил е популярно извън пределите на държавата си. Аз лично в България съм слушал и харесвал продукти на всичко изброено. Кънтрито къде обади редом с чалгата... Да кажем, че си се разсеял... Всъщност няма нищо изброено от тебе, което да не се слуша от милиони хора по света, ИЗВЪН пределите на държавата, от която произхожда. Това се визираше по-назад, а не че само у нас има някаква странна местна музика. Просто само нашата си е останала в регион Хаскьой, грубо казано. Дори норвежкият фолк метъл има ПОВЕЧЕ популярност. Странно... Ти в Северна България бил ли си? За Видин говорим тука. Женати не е критерий. Приятелките ѝ също. За спорта - ТИ колко пъти си бил, къде и за колко време най-важното? Да не си въртял нещо по Дунава и ние да не сме разбрали? Във втората, която си сложил пак се пее за любов и изневяра. Две неща, които тепърва научаваш, изучаваш и като те гледам дълго ще ги учиш.... С чалгичка ли взе да се утешаваш? Жираф...и то с доста дълъг врат. А аз се чудя кой наднича на 8-я през прУзорИцЪ.... Добре, че не си ми баща. Първо: Забранения плод е най-сладък и второ...ГА пораснат синовете ти пак ли ще им кодираш каналите? Стефче, като ти се поуспокои пишчицата някой ден и станеш татко (да си жив и здрав), ЧЕ ТЕ ПИТАМ. Това е стара шопска "мъдрост" - ЧЕ ТЕ ПИТАМ. Я, МНОГО ТЕ МОЛЯ, направи услуга на батко си и пусни линк към оня МАЗЕН, МАНГАЛСКИ ПРОДУКТ, където едно видимо малолетно дете почти без дрехи се кълчи до вмирисаната на циганска пот БМВ тройка... Да ти пожелая ли някой ден да видиш дъщеря си така? ЧЕ ТЕ ПИТАМ тогава какво ще й кодираш, ама ще е късно. На тема РОДИТЕЛСКИ действия и бездействия недей се обажда още - радвай се на Яница и на Ферари докато си волна птица. А някой ден, да сме живи и здрави да си пийкаме ракийките - ЧЕ ТЕ ПИТАМ. От тези - само това в средата става. Как не те е срам да се обадиш на тая снимка! ВСИЧКО в нея става, може да се пишат трактати по въпроса кога, къде и за какво. ЕДИТ: Чак сега видях, че има от тая пикня Корона в снега - отврат! Бахти яката емотиконка дето имат в БГ мама. А ТИ какво правиш там?!?!?!?!? =============================== Весо, бе! Ама аз съм забравил някои твои мъдрости! Вероятно защото не сме били заедно доста време! Я да се спасяват поединично... Наско, и на тебе наздраве! Как е малката? Кодираш ли й каналите? ПОРЪЧВАМ КЕГ ЗА НЕДЕЛЯ Ако Ферари спечели, Стефчо с росо корса екип ще играе мазен кючек на масата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 За спорта - ТИ колко пъти си бил, къде и за колко време най-важното? Да не си въртял нещо по Дунава и ние да не сме разбрали? Две неща, които тепърва научаваш, изучаваш и като те гледам дълго ще ги учиш.... С чалгичка ли взе да се утешаваш? Бил съм. Що да не съм бил? Отричаш, че чалгата е много по-широко застъпена там, отколкото по големите градове ли? Айде ако обичаш. Тепърва? Ще може ли да те помоля да не съдиш за досегашният ми житейски опит по малкото, което знаеш? И също така, злобата в "С чалгичка ли взе да се утешаваш" нещо не ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Бил съм. Що да не съм бил? Отричаш, че чалгата е много по-широко застъпена там, отколкото по големите градове ли? Айде ако обичаш. Тепърва? Ще може ли да те помоля да не съдиш за досегашният ми житейски опит по малкото, което знаеш? И също така, злобата в "С чалгичка ли взе да се утешаваш" нещо не ме кефи. Ами какво да кажем за Южна България бе, Ангеле? Там по-слабо ли е застъпена? Айде ако обичаш. Малкото, което знам ми показва достатъчно. Думата "злоба" недей така да употребяваш фриволно по мой адрес. Явно не ме познаваш или не ме разбираш. Просто ти се чудя на акъла, нищо повече. А човек със затормозено съзнание посяга на всякакви пороци, де да те знам - може и натам да си се подхлъзнал... Та просто питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.