__smirnoff__ Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 и аз съм си приготвил физиономия ако ги засека Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 и аз съм си приготвил физиономия ако ги засека Трябва да се постараеш повече. Замазват лицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 добре де, физиономия и стойка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Момчета, до мен достигна информация, че някой си позволява да плещи небивалици които касаят мен и друг член на форума. Нека този който си е позволил това, да има доблест и да се свържи с мен на Л.С.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Аааа, защо на ЛС - искаме тука да го видим! Едит: Ако пък подозираш мен с този пост - не позна...не си ти, прекалено си грозен за изискванията на Ванчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Ако някой от форума е пряк участник в това мероприятие или го има на снимките, нека си признае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Никога пластмасови!!! не мога да се съглася Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Чефо, осъзнай се - твоето влечение към пластмасата граничи с фетишизъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Може и аз нещо да не схващам ама май има доста хора от форума не харесват силиконови гърди - защо? Аз си ги харесвам еднакво с другите , даже в случаи повече а не съм нито извратен цицоман или с много много силно влечение към чалгата...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Умерен силикон - да ; надут и прекалено симетричен - тц! А второто за съжаление е по-често срещан случай...оставям настрана и някои опити на некадърни пластични хирурзи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Кво значи умерен или не ? Щото аз не съм сигурен че бих върнал и "неумерен" ше се набуча като прасе у тикви най-вероятно. Освен ако не го носи някоя свиня майка , тогава и аз не харесвам силикон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Кво значи умерен или не ? К'во, к'во...де да знам к'во! Даже нямам предвид големината като цяло, а количеството използван силикон спрямо оригинала и най-вече работата на хирурга. Примерно най-много дотолкова, а това или това - в никакъв случай. P.S. Ама ти си човек без претенции...знам те, че на 3 водки даже и тая няма да върнеш... ПС : В кви сайтове ровиш че успяваш да вадиш винаги толкова категорични снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Първите са екстра другите не ги коментираме , то е ясно че не са добре "направени" ..... ПС : В кви сайтове ровиш че успяваш да вадиш винаги толкова категорични снимки ПС2 : Не включваме алкохола в спора щото с него нещата придобиват мнооого по-различен облик Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Какво толкова е станало, че децата са танцували на песен на Азис? Кой определя дали една песен е по - добра от друга ? Има всякакви хора и всеки си харесва различен ситл музика. Има такива които не признават друго освен класическата музика, има и такива които слушат само рап да речем. Не е нормално насила да се опитва някой да вменява какво трябва и какво не да се слуша. Записът е само част от програмата на децата. Има и много други песни на които са танцували. Аз мога примерно да посоча някоя от другите песни и да кажа, че ме отвращава. Това обаче ще си е само моята гледна точка и не означава и че останалите ще са на това мнение. Ето и една статия по темата: Фолкпевецът Азис показа пренебрежително отношение към номинацията си за най-популярен балкански изпълнител, която ще се връчи на годишните музикални награди Hit Godine в Хърватия.Не само това, но той се изказа нецензурно във Фейсбук като призова "братята хървати" да си сложат статуетката на определено място. "Нямам нужда от вашето признание и да бъда слаган под общ знаменател със световно неизвестни "певачи"! След като Кейти Пери сложи моя песен на стената си в Twitter. След Перез Хилтън, който заяви на целия свят, че Азис е модна икона. След филма за BBC на Майкъл Пейлин за Азис. След покоряването на Русия и филма, който националната руска телевизия направи за Азис. Мисля, че най-малкото e нелепо, смешно и жалко да се коментира дори статута и славата на най-разпознаваемото лице в Европа, а именно - Азис. Тук говорим за световна слава! Азис я има и това е неоспорим факт!". А относно темата за циците. Подкрепям на 100% DON_CHEFO и zlobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4645071 Живеем в объркана реалност Спомням си времето на тоя билборд до паметника на Васил Левски.Тогава стана голям скандал.А сега вече е нормално .... Тъп и нагъл е тоя тип хореографа - от любимия ми вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Чефо, осъзнай се - твоето влечение към пластмасата граничи с фетишизъм! Да бре. Сякаш цял живот силиконки ръчкам, че да се притеснявам. Ся като се е паднало, няма да се дърпам я :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 @Antares,@w00x,-Живеете в голяма заблуда относно момчето за което пишете. А,w00x по добре си направи анализ на себе си ,може би ще успееш да си помогнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Тъп и нагъл е тоя тип хореографа - от любимия ми вид Ама прав си. Децата е трябало да танцуват на Диму Боргир или както се пише тоя дивеч. Така в социалните мрежи няма да има бунтове. Когато им пусне кючек или няква гнусотия - тогава вадете лайнометите, стига сте били по-католици от папата. Той един така се опита да забранява по коледа едни музки и...беше сам на центра на града Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Гугъл снимат квартала около Каменица. Ей сега минаха по Н.Гогол. Да знаех, да си запечатам нещо голямо и космато за поколенията :laughing: Няма само хамериканците да ги правят тия работи я. Нали се опитваме да ги стигнем. Верно бе! Забравих да ви се похваля, че преди 10-на дни се разминах с колата на Гугъл! Връщаха се откъм Първенец и ги засякох след борсата. Надявам се да са снимали, защото Дракона не могат го замаза! Момчета, до мен достигна информация, че някой си позволява да плещи небивалици които касаят мен и друг член на форума. Нека този който си е позволил това, да има доблест и да се свържи с мен на Л.С.! Малко преди това да се обади на 112, за да чака готова линейката!!!! Какво толкова е станало, че децата са танцували на песен на Азис? Ако видя детето си сред тези, т.е. се случи така, че не разбера предварително за тази помия и се допусне, то отговорното лице ще бъде СМЛЯНО. Ще си платя съответната глоба и ще приема условната присъда впоследствие. Галицин е имал подобно преживяване... Аз лично не знам как се е въздържал от побоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Ако видя детето си сред тези, т.е. се случи така, че не разбера предварително за тази помия и се допусне, то отговорното лице ще бъде СМЛЯНО. Значи ако примерно аз не харесвам поп музиката(или който и да е друг стил) мога да да го заявя същото... Желязна логика имаш . Твоята гледна точка не винаги е най - "правилната". За всеки индивид правилната е коренно различно понятие. Всеки е свободен да си има собствено мнение. Примерно аз не харесвам да ми налагат чуждо такова . За пример мога да посоча твоето мнение. След като ТИ не харесваш нещо, не означава, че и другите трябва да не го харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Като цяло предмета музика в училищата имаше за цел, да ни запознае с народната музика и обичаи. В момента се прави яка промивка на мозъка, като ги заливат с подобен вид помия, без значение чалга, поп, рап и други подобни комерсиални музики. А когато това се прави на деца, дето още са много далече от осъзнаването си, това е равно на престъпление за мене. И лично аз също бих му смачкал главата на тоя , без значение дали пуска Азис или Карас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Значи ако примерно аз не харесвам поп музиката(или който и да е друг стил) мога да да го заявя същото... Тук говорим за ЧАЛГА. Трябва ли пак да започваме описанията и анализите? Има ли смисъл! Аз не желая моето дете да чува подобно нещо, камо ли да участва в такава гавра. И казвам как АЗ ще реагирам, без да задължавам никого с мнения и действия. Споделям един вид. Много ми е интересно как редовно давате някакви безумно антилогични сравнения спрямо чалгата. Откога ЧАЛГА е стил? Какъв стил? Защото не е музикален! В колко държави, освен СЕЛЯНДУРСКА БЪЛГАРИЯ, са чували дори за чалга?!?!? Как ще ми бъде стил, след като няма корен?!?!? Как ще ми я сравняваш с ПОП, РОК, ако ще най-дивия метъл, познати на стотици милиони хора по света? Това е СРАМНО да се коментира дори! Ванка, не мога да повярвам, че ти го казваш. ЕДИТ: Весо, Карас е друго. И гръцката и сръбската музика са СВЕТОВНО известни. Само нашта помия никога няма да напусне региона на Хаскьой! Дайте да не почваме пак, имах хубав ден, не искам да се изнервям. Всеки да слуша каквото поиска, но детето ми няма да позволя да бъде покварено от малоумници с най-гнасната помия в последните 20 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Тук говорим за ЧАЛГА. Трябва ли пак да започваме описанията и анализите? Има ли смисъл! Аз не желая моето дете да чува подобно нещо, камо ли да участва в такава гавра. И казвам как АЗ ще реагирам, без да задължавам никого с мнения и действия. Споделям един вид. Много ми е интересно как редовно давате някакви безумно антилогични сравнения спрямо чалгата. Откога ЧАЛГА е стил? Какъв стил? Защото не е музикален! В колко държави, освен СЕЛЯНДУРСКА БЪЛГАРИЯ, са чували дори за чалга?!?!? Как ще ми бъде стил, след като няма корен?!?!? Как ще ми я сравняваш с ПОП, РОК, ако ще най-дивия метъл, познати на стотици милиони хора по света? Това е СРАМНО да се коментира дори! Ванка, не мога да повярвам, че ти го казваш. ЕДИТ: Весо, Карас е друго. И гръцката и сръбската музика са СВЕТОВНО известни. Само нашта помия никога няма да напусне региона на Хаскьой! Дайте да не почваме пак, имах хубав ден, не искам да се изнервям. Всеки да слуша каквото поиска, но детето ми няма да позволя да бъде покварено от малоумници с най-гнасната помия в последните 20 години... тва не е чалга...дайре чу ли? въртене на задници? http://vbox7.com/play:9e54a64f - тва кво е? И аз грааам не харесвам стила на Азис с тия абажури по главата, роклички и цялата педерастия и т.н Като цяло предмета музика в училищата имаше за цел, да ни запознае с народната музика и обичаи. В момента се прави яка промивка на мозъка, като ги заливат с подобен вид помия, без значение чалга, поп, рап и други подобни комерсиални музики. А когато това се прави на деца, дето още са много далече от осъзнаването си, това е равно на престъпление за мене. И лично аз също бих му смачкал главата на тоя , без значение дали пуска Азис или Карас. В тоя ред на мисли. Един авер го питат в час по музика в "Лиляната", кво знае за Бийтълс. И пича вика: "тия са уникална група, сцепиха топ 10 на MTV за няколко поредни седмици". Седни си - 2ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Нааааааааааааааа, Виденеееее, нааааааааааааааааааааааа! На ти бегемот! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.