Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Хубаво е човек да се поддържа. Стигне ли се до стряскащи мускулни буци обаче... щях да напиша, че трябва да се спре, но всъщност е въпрос на избор.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Надявам се тази година да успея да посетя мястото от видеото. Интересното започва от 1:30.

http://www.youtube.com/watch?v=kJf_L6le-gE

При късмет се появява и голяма бяла акула :pirate.

Един приятел беше миналата година. В неговите клипчета имаше няколко пъти повече акули при всяко влизане.

Аз се надявам да се върнеш жив и здрав след посещението.

================================

Черлиндрея, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава! Много SUBWAY, студени бири и отбрани уискита!

BloodyBirthday.jpg

Черлиндрея, честит рожден ден!!!

Не знам дали Борислава ще си прочете своевременно поздравленията, но докато имам още няколко минути да се присъединя и аз. :)

0111.gif

Аз и мъжете с подобни мускули ги наричам добичета. Бодибилдинг-а в разумни граници прави хората красиви, като се прекали заприличват на някакви изроди. Познавам един такъв - от многото зоб и химии е полу-сляп (а кара огромен джип). Май проблеми и с бъбреците си беше докарал.

За съжаление това е подобно на анорексията - тези хора като се огледат в огледалото виждат повече недостатъци и продължават да дерзаят в грешната посока

То за всеки спорт е така, ако се замислиш. Примерно не липсват спортове, в които опасността от това да се пречукат е явна; дори такива спортове имаме като настъпилата смърт може да е ужасно грозна гледка - размазани мозъци, черва и т.н. Но и това са спортове, които имат своите последователи. Примерно тука се събирате да гледате Ф1, снимате, качвате, гледам и аз ваши снимки виждам, че се кефите на разни спортове; а дори някои от вас са докачливи на тема "спортът, който ме кефи". Нищо ненормално до тук, мисля... До момента, в който примерно не реша да се подигравам откровено със спорта, който пък вие харесвате. Тогава нещата леко загрубяват и без да се вторачвам много мога да различа умишлената обида, от непрекъснатото повтаряне как някоя си била урод, грозилище, добиче и т.н.

Иначе няма лошо да си харесват хората точно каквото си искат, ама е приятна някак идеята да допуснат, че други пък може да харесват и те каквото си искат и ако не им пречи много, да приемат, без да издевателстват, над чуждите кумири. Толкова е просто. ;)

И?

... от стихотворението нищо не разбрах какво имаш предвид.

Имам предвид, че мъжът не е вид, орган и предпочитания, мъжът, според скромното ми мнение, е поведение в голяма степен. Което неусетно ме води към следващата ти мисъл:

Много докачливост усещам, подобно на Галя. А към нея нищо против нямам, само на няколко пъти се опитах да й обясня че не мисли правилно тя ме разбра грешно и се почна една препирня та чак ми се разсърди. А почнах от добри чувства даже.

Но от цялата работа пък си извадих един хубав извод - няма смисъл да давам акъл на някой който не го иска, още повече ако нищо няма да спечеля от цялата работа, само хабене на време и усилия е.

Докачливост е проявата, която обикновено среща човек, след като приложи налагане на неговото мнение на всяка цена. С думите, че имало правилно и неправилно мислене и обезателно чуждото е неправилното. Освен това, djadomraz, не виждам какъв ищах ви гони, тук определени хора, непрекъснато да изпъквате над женското мнение с една характерна обезателност да се усети тя унижена. И горките мацки ги е страх да гъкнат, защото ще наскачат разни присмехулници, които изобщо няма да се замислят да ги нарекат всякак, с единствената цел да ги обидят, да ги засегнат, да ги наранят...; а други пък хммм.... "мъже" от този форум ще оттичат за пуканки и/ли ще наливат масло в огъня. И всичкото това само защото ти се опитваш на няколко пъти да й обясниш, че тя не мислела правилно... Хех!

Ще ти кажа какво е усещането да мине една жена през вашия "мъжки" поглед тук. Като през глутница озверели вълци минава, и преди да ви запомни кой кой е тук, вече се мрази, за това че е понечила дори да се обади... докато вие сте заети да си обсъждате розовите чорапи и подобни мъжки атрибути.

И те така. :)

Давайте сега - смело с кофите ме оплюйте. ;)

Давайте сега - смело с кофите ме оплюйте. ;)

Няма да плюя по 2 причини - имам възпитание + не съм прочел нищо друго освен цитираното. :))

Само ще споделя, че напоследък като отворя началната страница на форума и видя, че последно в тази тема си писала ти...се обзалагам (сам със себе си) дали постът ти ще е под или над 20 реда. :P В интерес на истината в 90% от случаите залагам на второто и обикновено печеля (няма да казвам какво). :rolleyes:

П.П. Откак обаче си взех новия монитор с голямата резолюция нещо взех много да не познавам, че пусто бая букви започнаха се събират на 1 ред...

Midex, всеки си има своите басове, а и монитори... ;) Всичко е относително, затова спокойно можем да си го отнесем. ;)

Rumbata, понякога нещата са абсурдно ненормални, иначе няма лошо, важното е кьотек да има, пък за какво е, е второстепенен въпрос. ;)

Rumbata, нищо не делим все още, надявам се и така да остане. Пък иначе схванах тактиката и аз - замерят ме с екскременти от всякакъв вид, калибър и ера, докато не се удавя. Ако ме видиш, че случайно се давя или не дай си боже (плюя в пазва, чукам на глава и заключ + къщичка) започна да правя като тях, те моля да ме освиркаш шумно?

... благодаря за комплимента и ти ме кефиш. :)

Нищо ново под ...булфорума.

Нито си първата, нито последната (надявам се, щото присъствието ти определено вдъхва свежест ) която се опитва да драсне някой ред без разрешението на висшестоящите.

Но като затънеш в техните коловози, свжестта ти изчезва и се получава добре познатата картинка:

„ти не ме разбра,

всъщност исках да кажа,

къде прочете, че съм казала,

мислълта ми беше, че,

и т.н.

и т.н.

и т.н."

Разбери, че ТЕ безумно си обичат Вокса и ревностно пазят някоя да не го изместиtongue.gif

Как да не го обичаш сладура мамин. Вокса е наш човек и ние си го обичаме, колкото и да обича да пуска гей мнения от време на време. Но тоя човек го познаваме от много време и щом все още го приемаме като един от нас, значи има защо. Колкото до другото дето си написал... как да ти кажа, малко е като човек дето плюе Уиндоус, че е бъгав , че е скапан и в същото време си го сваля от Замундата и си го ползва безплатно. И в крайна сметка, никой не насилва тези, които не им харесва форума, да пишат в него или да го четат. Като искаш свежест, правиш си един форум www.svejst.com и ... действай.

Вокса е наш човек и ние си го обичаме, колкото и да обича да пуска гей мнения от време на време. Но тоя човек го познаваме от много време и щом все още го приемаме като един от нас, значи има защо....

От горното мога само да направя извода, че тук всички сме гейове. icon_gayfight.gif

От горното мога само да направя извода, че тук всички сме гейове. icon_gayfight.gif

Голям праз, че сме гейове :) Даже гейове не сме Пламене, живи педерасти сме си :D Гейзерите са по-изтънчената прослойка в това наше педерастко сборище тука. Питай Ангел да ти каже как се става гей :)

Абе направо сме даже гейчовци - не съм го знаел досега, но от утре слагам фуражка и започвам да пускам мустак.

Gay-guy-macho-mustache-smiley-emoticon-000803-large.gif

П.П. По тоя повод предлагам следващата форумна сбирка да е в "Синята стрида". Gay_Pride_Emoticons_preview_by_StitchxShadows.jpg

Абе направо сме даже гейчовци - не съм го знаел досега, но от утре слагам фуражка и започвам да пускам мустак.

Gay-guy-macho-mustache-smiley-emoticon-000803-large.gif

Неделя да дойдеш да се видим, че те забравихме на какво мясаш вече ! Не ми се извинявай с работа и други подобни :)

П.П. По тоя повод предлагам следващата форумна сбирка да е в "Синята стрида". Gay_Pride_Emoticons_preview_by_StitchxShadows.jpg

Ей, много бързо го организирахте бе...:laughing1:

Тя работата край няма, в понеделник в 7 сутринта трябва вече да съм отпътувал извън Пловдив, а в 18.30 в неделя съм на форумната сбирка на "фордаджиите", понеже ще имаме гости и от Опел-форума.....ама някъде там между двете мероприятия (неделното и понеделнишкото) може да мина да ви видя - в "Синята стрида" ли ще сте?

Махни се с тая синя стрида , че ще видиш :) Не е ясно къде ще сме точно, но мисля че у Виден. Старта на формулата, ако не ме лъже старческата памет е в 8 сутринта и ти така и така не спиш, не виждам да имаш други козове в ръката :)

Махни се с тая синя стрида , че ще видиш :) Не е ясно къде ще сме точно, но мисля че у Виден.

Е да де - значи в "Синята стрида". :laughing1:

Старта на формулата, ако не ме лъже старческата памет е в 8 сутринта и ти така и така не спиш, не виждам да имаш други козове в ръката :)

Не спя само ако ме събудят...а в неделя в 8 сутринта надали ще се надигна - виж ако стана по някое време може да мина за финала ако не го изпусна и него де...:ninja:

а в 18.30 в неделя съм на форумната сбирка на "фордаджиите", понеже ще имаме гости и от Опел-форума.....

Ако ще се млатите с тях, свиркай да помагам, щото едната ми кола е форд. :rofl: :rofl:

Да, mordeath е новия kotora на форума. Няма к'во да каже смислено, но въпреки всичко го казва, при това категорично...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...