Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

След подсказка от руски форум, се замислих...И се заиграх с калкулатора... В маянския календар високосните години не се предвиждат. Което значи, че краят на света е вече настъпил laughing1.gif

А стига бе кво става с тоя форум? Къв спорт къв сексизъм кви постижения кви 5 леа ?

Тая на по-горните снимки е толкова отвратителен изруд който от мноооого мнооого време е далеч от панятието жена , както физически така и психически така че ай стига с тия скрити сексизми , всеки нормален мъж е напълно в правото си да я нарече ОТВРАТ без да има никви скрити помисли най-малкото шото от тия хормони може да има и патенце и да поиска да е "таткото" една вечер пък и трудно и се отказва , ма не щото е яка а щото има ръка 50. Другото нещо на което не е лошо да обърнем внимание е до каква степен хормоните са повлиали на така или иначе крехката женска психика (в повечето случаи има и изключения) и в кой точно момент ще се развилнее я с тиган я с автомат.... то тогава пак лошо няма да могат да решат в къв затвор да я вкарат.

Тааа общо взето тва нещо е противно независимо какво е постигнала а аз силно се съмнявам да е постигнала нещо пак щото в Америка ги има страшно много. :lol:

Просто явно при жените прословутата женска солидарност е с прекалено висока бариера та затова и грозничките много много грозните са защитени от нея.

Виж ако тоя коментар е написан в бг-мама или някой типични женски форум ще бъде посрещнат с хиляди постове възхваляващи постиженията на Шрековица.

ПС : Всеки мъж безпристрастно да заяви че тая е грозна и дори за пари не би си легнал с нея.Заповядвам.

Напълно подкрепям. Едно е да има стегнато перверзно коремче, друго е да има бицепс, колкото мойта глава :D :D

Тва сигурно Менделейчо и е пръв приятел на закуса, обяд и вечеря :D

.............................................................................................................

426928_338021222900786_206979286004981_857301_2016495785_n.jpg

Чефо, аз силикон не обичам. Ако ще ми духа някоя с гумени джуки, по-добре да го пъхна в маркуч.

А е тва е за тая що никой не каже че е урунгел ? Или щото сме повърхностни свине ? :bowdown:

За тая на Чефо говорим разбира се.

Чефо, аз силикон не обичам. Ако ще ми духа някоя с гумени джуки, по-добре да го пъхна в маркуч.

аз па бих и пил вОда от пъпа с най-голямо удоволствие ;) и хич не ми пука има ли или няма силикон :D

Гаден сексист. Грозните кой ще ги обича тогава като изрудяваш мъжките възприятия с "фалшиви" жени. Анатемосвам те :lol:

Аз, честно казано, напоследък имам против закръглените мъже. Говоря за такива като теб и мен. Не говоря за Бат Весо, който си е откровено едър (или G, който също си е едър). Ти и аз, а и в00кс, и Асасина от части, ние сме тлъстаци, а не мъже с корем.

Aааа тук е разликата - аз си се харесвам. Може и по-добре, но предвид обстоятелствата и приоритетите ми съм си 6+ направо :)

djadomraz, женствеността не е критерий, с който се съобразявам изобщо, когато наричам дадена жена "мацка". Мацка е аналогията на "пич" в моите парадигми и пак искам да почетвъртя, че тя това тренира. Зоби яко хормони, но е спортист! (ако има значение де...)

Аз и мъжете с подобни мускули ги наричам добичета. Бодибилдинг-а в разумни граници прави хората красиви, като се прекали заприличват на някакви изроди. Познавам един такъв - от многото зоб и химии е полу-сляп (а кара огромен джип). Май проблеми и с бъбреците си беше докарал.

За съжаление това е подобно на анорексията - тези хора като се огледат в огледалото виждат повече недостатъци и продължават да дерзаят в грешната посока

За пс.-а малко: Нямам нищо против закръглените мъже, нямам нищо против мъжете изобщо, а и теб те знам как изглеждаш. Рисърчнах тука почти всички.

И?

... от стихотворението нищо не разбрах какво имаш предвид.

Виж ако тоя коментар е написан в бг-мама или някой типични женски форум ще бъде посрещнат с хиляди постове възхваляващи постиженията на Шрековица.

:lol: :lol: :lol: :bowdown: как ги измисляш такива?

Да напиша че това е урунгел за мен.След няколко години ще прилича на торба с гомна.

Тая жена е на 51 години. Айде огледай се сега в ежедневието си и виж как изглеждат 51 годишни жени с 2 деца.

ю

Имах предвид тази групичка мъже, които комфортно обиждат жените, къде по навик, къде на общо основание. И са го превърнали в ритуал дори... ;)

Много докачливост усещам, подобно на Галя. А към нея нищо против нямам, само на няколко пъти се опитах да й обясня че не мисли правилно тя ме разбра грешно и се почна една препирня та чак ми се разсърди. А почнах от добри чувства даже.

Но от цялата работа пък си извадих един хубав извод - няма смисъл да давам акъл на някой който не го иска, още повече ако нищо няма да спечеля от цялата работа, само хабене на време и усилия е.

Гаден сексист. Грозните кой ще ги обича тогава като изрудяваш мъжките възприятия с "фалшиви" жени. Анатемосвам те :lol:

квото се закачи на зъбчето и на курчето - не го връщам аз. Все е бонус хахаха :D :D :D

Тая жена е на 51 години. Айде огледай се сега в ежедневието си и виж как изглеждат 51 годишни жени с 2 деца.

В ежедневието си не срещам 51 годишни жени 2 или 3 деца.

А на тази и остава още малко .(говоря за горната)

PS.

1688.jpg

Да кажем на 46 с 2 деца.

...За мен тя е изруд, ...

...Тая на по-горните снимки е толкова отвратителен изруд който ...

...кой ще ги обича тогава като изрудяваш мъжките възприятия ....

А стига вече де...

Аз и мъжете с подобни мускули ги наричам добичета. Бодибилдинг-а в разумни граници прави хората красиви, като се прекали заприличват на някакви изроди.

Дедо, някои са стигнали до такова положение, че вече и добичета не можеш да им кажеш. Скоро разглеждах едни, дето имам чувството, че са гонели максимална прилика с човечето на Мишлен...

kachki6.jpgkachki5.jpg

kachki4.jpgkachki3.jpg

Отровата е в дозата. Да повторя - онова горното е крайност. Това, че единици го харесват не го прави хубаво. То и фенове на изпълнения тип 2 каки с чаша има, що не ги наречете тях хубави? Две каки е добре, ама като намесят чашата става зле. И горната леля е така - докато е била на нивото на показаната от Чефо сигурно е била хубава, но после се е превърнала в горното.

Много докачливост усещам, подобно на Галя. А към нея нищо против нямам, само на няколко пъти се опитах да й обясня че не мисли правилно тя ме разбра грешно и се почна една препирня та чак ми се разсърди. А почнах от добри чувства даже.

Деде, пътят към ада е постлан с .... лайна ;)

Дедо, някои са стигнали до такова положение, че вече и добичета не можеш да им кажеш. Скоро разглеждах едни, дето имам чувството, че са гонели максимална прилика с човечето на Мишлен...

Ама го докарват на Мишленчето, а :)

Чефо, тая дет си я пуснал, е изрод. Заради силикона. А тия дето учат децата да танцуват на някаква поп-фолк тъпа п♛тка, са за пребиване, рязане на средно дълбоки рани по тялото и запълването им с лайна.

Чефо, тая дет си я пуснал, е изрод. Заради силикона. А тия дето учат децата да танцуват на някаква поп-фолк тъпа п♛тка, са за пребиване, рязане на средно дълбоки рани по тялото и запълването им с лайна.

добре. :)

Видене това последното само ти си го разбираш... аз поне дори идея си нямам какво искаш да кажеш освен че регистрираш факта, че съм писал във форума, пък аз почти не съм преставал, просто като съм затрупан от работа и пиша по-рядко, но не съм спирал нито съм се сърдил на някого...

Всяка крайност (в случая безкрайното помпане на мускули, било то от женска или мъжка страна) е прекалена. И май всички мнения по-горе клонят натам, но въпреки всичко не се стига до съгласие. Изумително е. :)

Всяка крайност (в случая безкрайното помпане на мускули, било то от женска или мъжка страна) е прекалена. И май всички мнения по-горе клонят натам, но въпреки всичко не се стига до съгласие. Изумително е. :)

Шса повторя...голяма лИбоф струй из форОма..Явно и ясно е, че всички тука се обичат, ама никой не си го признава... :laughing1:

П.П.ЧРД на човека с интересните сънища... PSYCHOSIS.Да си жив и здрав, и все така да ни радваш със интересни среднощни преживявания. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...