Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Triti, аз не плюя всички жени. Поне не вече :lol: Като цяло харесвам жените, но имам високи критерии. Няма да си спестя критиките към поп-фолк плашилата, гореописаните питекантропи, дето закусват в аптеката, както и всички, които НЕ харесвам. И не го правя, защото смятам себе си за венеца на творението, или заради прекомерно его/самочувствие. Правя го, защото ме отвращават и не смятам за нужно да го прикривам.

Това не значи, че критикувам всички жени. Напротив. Харесвам жените. С високи критерии съм, но не съм женомразец. Един от най-близките ми приятели е жена. И дори и да има тенденция към повсеместно плюене на жените - не мисля, че съм част от това, само защото съм се включил в хулите.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Antares, ако имаш грам търпимост към жените, би трябвало да знаеш, че ние също имаме право да тренираме каквото си искаме и както преценим, че ни кефи. А за медикаментите - няма вече спорт, който да не налага закусване в аптеката. Критериите са изродени, а те от стоя страна определят и правилата, пък последните - възможностите и целите. И те така.

Неприятно е да твърдиш, че харесваш жените и да поставяш критерии за техните възможни спортни занимания. Това е сексизъм, както и да го гледам...

Останалите "е, и"-та, "лелка" е невървежно определение за мен, ако изобщо имате самочувствието, че написаните думи от вас тук значат нещо повече от откровени плюнки. Това е. :)

@w00x ПРЕЗНАВАТ?!?!?!?!??!??!??!?!??!?!??!!??!? R U F*CKIN KIDDING MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Объркал съм клавиша бе. Гледай си работата. Пиша със скоростта на светлината. Нормално е да цъкна грешно.

Объркал съм клавиша бе. Гледай си работата. Пиша със скоростта на светлината. Нормално е да цъкна грешно.

Пак се оправдаваш, Ангеле!

Ако се съди по банските или обувките Triti e доста добре сложена music.gif

И така..., нека залаганията да започнат сега!

П.п. Аз ще пусна шапката..., срещу скромен процент разбира се...

Четеш ли бай Весо, четеш, а? Земи тоя Аксепт!

http://www.youtube.com/watch?v=VFwGwVN_AOM

Неприятно е да твърдиш, че харесваш жените и да поставяш критерии за техните възможни спортни занимания. Това е сексизъм, както и да го гледам...

Не е. Казва се вкус или предпочитание. И за една жена не е възможно да харесва всички типове мъже, които бродят по планетата.

Железен довод. Къде пише, че са нейни?!

И както обобщи Магданоза

Каква лИбоФ струй от форОма....Лелееее.....

Блъскай цял живот тестостерон като животно и после искай да те броят за "мацка". Да бе, точно така. Тая не само мускули, ами гаранция и брада бръсне, по-голяма от моята. Ебахти мацката, хахахаха.

Ааа не. Не може да се съди по това. Ако утре реша да продам на жената обувките на токчета, какво се получава, че аз ги нося ли?

Както и на онази снимка на онуй с токчетата в антрето - че носи токчета не е определящо, че е жена. Че Пешо е с по-дълга коса. Кво му пречи да сложи и той едни токчета и сниман в гръб да викате оуу кво маце :laughing1:

. Че Пешо е с по-дълга коса. Кво му пречи да сложи и той едни токчета и сниман в гръб да викате оуу кво маце :laughing1:

Цъ! На Пешо и в гръб му личи, че е грозен...

mIRCata, ти точно знам как изглеждаш. Повечето от тук съм ви виждала и успешно саморазпознала на снимки, но не изгледът е важен в случая, въпреки, че така може и да ви се струва.

Важното е друго - че тая мацка няма по нея грам тлъстина, цял живот е на диета и това тренира! А вие сте седнали да я наричате урунгел... че и да й се присмивате... което е вече абсурдно. И да, когато направиш 1/10-а от нейната мускулатура, тогава може и да прецениш, че е тъпо точно нея да я наричаш урунгел.

(Иначе всеки може да се прави на естет у форума... ;) )

Аз пак да питам - само манекените ли имат право да имат претенции?? Другите да мълчат и да не се обаждат? И ако пуснеш една анкета колко я намират за красива и колко за урунгел, ако всички отговорят честно, без да се бъзикат, съм сигурен че >90% няма да я харесат.

И като стана дума - то мъжете културисти също са грозни, пък какво остава за жените. Едно е да си просто стегнат и с атлетичен вид, другото са тези крайности. Това е крайност както и един 250кг мъж/жена, или пък онази лелка със супер тънкия кръст дето цял живот се стяга като изоглавена с корсети. Има хора, които ги харесват, но са малцинство. Едно време са харесвали пълни, сега слаби, атлетични. Може някой ден да почнат да харесват и като тая горе на снимката, ама сега не е вървежна.

Цъ! На Пешо и в гръб му личи, че е грозен...

Ааа. Не знам, не съм го виждал гол в гръб :laughing1: :laughing1:

Antares, ако имаш грам търпимост към жените, би трябвало да знаеш, че ние също имаме право да тренираме каквото си искаме и както преценим, че ни кефи. А за медикаментите - няма вече спорт, който да не налага закусване в аптеката. Критериите са изродени, а те от стоя страна определят и правилата, пък последните - възможностите и целите. И те така.

Аз се занимавам с два спорта активно. Не закусвам в аптеките. Най-силния химикал, който съм приемал е Изостар.

И не, не говорим за търпимост. Говорим за мнение, за вкус. Както аз не мога да се харесам на всички жени, така и не може всички жени да очакват да ги харесам. И когато дадена жена не ми хареса заради природни дадености - тогава търпя критика, но зверове като ония, дето умишлено са се направили да излгеждат като липсващото звено между човека и маймуната - тогава отвращението е откровено и не виждам причина да го прикривам. И не е сексизъм, защото мнението ми не е прехвърлено върху целия женски пол, аз не харесвам и мъжете културисти, смятам постигнатото от тях за гротеска. А ти го гледай както искаш, но ми се струва, че го гледаш през доста пречупена призма.

rargirov, теб изобщо не можах да те издиря никак... маскирал си се много старателно. Дай, помогни нещо, че вече се съмнявам във възможностите ми.

Goonie, имах предвид друго. Че определени спортове определят визията до голяма степен и е неприятно да наричаш някоя спортистка "урунгел", "примат" и да я показваш като плашило, само защото критериите за харесване на противниковия пол ти се разминават с видяното.

И да, усещай се уведомена лично, че това са мои бански. Купувани са за мен, заедно с още десетина, същите размери, просто тези двата се оказват "повтарящи се". :)

А обувките не са мои, наистина - бяха предвидени за подарък на човек, който не ги иска.

mIRCata, видът на мацката е от спорта - за 10-ти път може би го пиша. Същата тази мацка може да стане всичко, което поиска! Затова е мацка. А не примерно кифла. ;)

Antares, мацката титли печели с труд, упоритост и химия - ок. Такива са критериите в този спорт. И съдя по снимката, че доста добре се е справила. Това не я прави урунгел и примат, нещо повече - в моите очи печели страхотен респект, а си мисля, че и в чуждите очи би трябвало да го прави...

... вместо да служи за посмешище тук!

Аз не говоря за спортните й постижения, не говоря за фигурата й, на базата на спорта, с който се занимава. Говоря за визията й през моя собствен поглед. За мен тя е изруд, ако щеш докажи и че е Господ, че заслужава нобелова награда за културизъм, мъжката ми преценка, базирана на моите критерии за жени, не за спортисти говори за отблъскващо създание. И предполагам, че й дреме за коментарите тук. Предполагам, че за нея е много по-важна спортната й кариера, след като доброволно се е превърнала в нещо, което малко мъже ще харесат. Не виждам защо я защитаваш. Аз не се интересувам от това каква е, каква е душевността й, амбициите й, постиженията й. Просто изказвам мнението си, нещо, в което не виждам нищо ненормално.

То в днешно време хората хал-хабер си нямат за какво служи спорта, та нищо чудно да има такива зверилници. Това дето в момента го броят за спорт, доста се разминава от истината. Уж спорта е здраве, пък аз не познавам активен спортист, дето да не се оплаква от някакво заболяване, наследено от спорта. Тоя изрод се е прежалил, за да печели титли, да печели пари, да постигне нещо не със страхотната си душевност, а с външноста си. Това на мене лично ми говори, че тая не само е грозна, не само че на човек не прилича ами на всичкото отгоре е и тъпа, та чак вдлъбната. С нищо не е по-различна от оня изрусен педераст дето му се кланят на половин България тинейджърите. Колко да е изкривен човек, че да хареса такова нещо, на мене лично не ми става ясно, но всеки луд с номера си.

Antares, твоят собствен поглед е изкривен през призмата на личните ти предпочитания. Такива, които си ги формирал изключително субективно. Не ги подценявам, но ми е обидно лично на мене, виждайки, че дадена мацка, която е хвърлила цял живот труд и инат в даден спорт, да бъде наричана урунгел, сочена с пръст и подигравана. Докато същите мъже са едва ли не Аполоновци...

То е все едно аз да нарека урунгел или плашило някое светило в планинското колоездене, на който ти пък си фен. Освен това да продължавам да го твърдя, разбирайки, че на теб ти е неприятно... и го оценяваш като скесизъм дори.

И не на последно място - не всичко може човек да прекара през оная си работа, а е добре да не се и опитва. ;)

Ред:

Ето тази песничка, пак... такова...

С един Леополдски маниер: Друзя... нека бъдем приятели? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zqvXw_zGCuU

А стига бе кво става с тоя форум? Къв спорт къв сексизъм кви постижения кви 5 леа ?

Тая на по-горните снимки е толкова отвратителен изруд който от мноооого мнооого време е далеч от панятието жена , както физически така и психически така че ай стига с тия скрити сексизми , всеки нормален мъж е напълно в правото си да я нарече ОТВРАТ без да има никви скрити помисли най-малкото шото от тия хормони може да има и патенце и да поиска да е "таткото" една вечер пък и трудно и се отказва , ма не щото е яка а щото има ръка 50. Другото нещо на което не е лошо да обърнем внимание е до каква степен хормоните са повлиали на така или иначе крехката женска психика (в повечето случаи има и изключения) и в кой точно момент ще се развилнее я с тиган я с автомат.... то тогава пак лошо няма да могат да решат в къв затвор да я вкарат.

Тааа общо взето тва нещо е противно независимо какво е постигнала а аз силно се съмнявам да е постигнала нещо пак щото в Америка ги има страшно много. :lol:

Просто явно при жените прословутата женска солидарност е с прекалено висока бариера та затова и грозничките много много грозните са защитени от нея.

Виж ако тоя коментар е написан в бг-мама или някой типични женски форум ще бъде посрещнат с хиляди постове възхваляващи постиженията на Шрековица.

ПС : Всеки мъж безпристрастно да заяви че тая е грозна и дори за пари не би си легнал с нея.Заповядвам.

Antares, твоят собствен поглед е изкривен през призмата на личните ти предпочитания. Такива, които си ги формирал изключително субективно.
Отне ти четири или пет поста за да го разбереш? Аз се опитах да го кажа в самото начало, но ти продължаваш да спориш...

Не ги подценявам, но ми е обидно лично на мене, виждайки, че дадена мацка, която е хвърлила цял живот труд и инат в даден спорт, да бъде наричана урунгел, сочена с пръст и подигравана. Докато същите мъже са едва ли не Аполоновци...
Аз съм Аполоновец. Не мисля, че това ми дава по-голямо или по-малко право да критикувам тези, които не ми харесват.
То е все едно аз да нарека урунгел или плашило някое светило в планинското колоездене, на който ти пък си фен.
Нямам кумири в планинското колоездене. Спортовете, които ме вълнуват предпочитам да ги практикувам, отколкото следя. А и дори и да се подиграеш на някое от светилата в този спорт - това няма да ме трогне. Не очаквам хората да харесват същите неща, които харесвам аз.

Комично е колко лично приемаш тази ситуация.

Иване, Иване, да те ебе кой те фане(психи). Аз нямам комплекс за величие, аз съм Величието biggrin1.gif

И между другото, минах фазата едър...вече съм във фазата огромен. А одеве осъзнах, че съм трупнал и мас яко, щом на една ръка не успях да се набера...Не е хубава тая, ще се вкарвам пак в ред. И преди цялото гействащо гейство да реши да ме обвинява нещо - излизането от вертикални пещери става с набиране на една ръка и един крак. С две думи - да пием за дебелите гъзове и да ги оставим зад себе си beer.gif

Отне ти четири или пет поста за да го разбереш? Аз се опитах да го кажа в самото начало, но ти продължаваш да спориш...

Не ми е отнело време да го разбера, а да го изложа във формата, в която все още не достига до теб, както ми се струва.

И нито аз споря, просто имам друга гледна точка, която няма да се изненадам ако пак попречи някому.

Аз съм Аполоновец. Не мисля, че това ми дава по-голямо или по-малко право да критикувам тези, които не ми харесват.

Нямам кумири в планинското колоездене. Спортовете, които ме вълнуват предпочитам да ги практикувам, отколкото следя. А и дори и да се подиграеш на някое от светилата в този спорт - това няма да ме трогне. Не очаквам хората да харесват същите неща, които харесвам аз.

Комично е колко лично приемаш тази ситуация.

Нямах предвид дали ти лично си Аполоновец, нито дори участниците в този форум да бъдат такива. Недоволството ми е композиционно ориентирано и е най-вече към порочната ти теза, а индивидуалният отенък бе само за цвят. Нещо, което ти също упорито не забелязваш. ;)

Имах предвид тази групичка мъже, които комфортно обиждат жените, къде по навик, къде на общо основание. И са го превърнали в ритуал дори... ;)

Нито аз очаквам хората да харесват това, което харесвам аз, но очаквам познатите ми да проявят една доза разбиране към спортните ми предпочитания, а приятелите ми - и да ми спестят думи, които знаят, че приемам лично...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...