Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

От второто вадене на рамото се оправих още в началото на 2011-та. А коремни преси последно време рядко правя, но за сметка на това компенсирам с достатъчно други упражнения. Не ща да се тормозя с въвеждането на по-строг хранителен режим, иначе и фаянс мога да направя...

Бих познала по гривната на левия глезен. Е много "мъже" носят вече гривнички и там... имат масово по-широки задници и дори някои са за сутиен.

Ама иначе сте погнусени всички от мацката, ако и да сте:

Че изрод си е "мацката" (ебаси това изобщо не е мацка бе оу - нищо женствено няма там освен някакви анатомични особености, които вероятно са закърнели даже).

И извинявай но тези на снимката изглеждат 10 пъти по-нормално от онази годзила. Освен че вероятно са обратни тези конкретно та и за тях е силна дума "мъже".

ПС: Ти нещо против по-закръглените мъже ли имаш? То има и приятно закръглени (кат' мен примерно). Ей тези дето ме знаят да кажат как добре ми стои коремчето и брадата. Почти съм го докарал на тоя от моя аватар - само да побелее още малко брадата и да порастне едно 20тина см (и корема горе-долу толкова) и съм готов :)

Аз, честно казано, напоследък имам против закръглените мъже. Говоря за такива като теб и мен. Не говоря за Бат Весо, който си е откровено едър (или G, който също си е едър). Ти и аз, а и в00кс, и Асасина от части, ние сме тлъстаци, а не мъже с корем.

В тоз форум има от всякакъв вид комплексация, всякакъв!

Величие - Танас

Знание - Виден

Външен вид - в00кс

Пари - злобил

Лелка - трити

Малоценност - аз

Оригиналност - Антарес

И т.н.

Слагане и сваляне на грим?

Защо? Твоите женички не могат ли да си го свалят самички? На моите не им е нужна помощ.

За други упражнения говорех.

Външен вид - в00кс

Това изобщо не ми е комплекс. Ще ме извиняваш. Никога не ми е било.

Оф, Ангеле, на тоя лаф и Къци би завидял :) Седя и се мъча да измисля отговор, който да е пропорционално тъп, но не мога, признавам си :]

Оф, Ангеле, на тоя лаф и Къци би завидял :) Седя и се мъча да измисля отговор, който да е пропорционално тъп, но не мога, признавам си :]

Опитай се де. Виж как успях да измисля нещо, което да е свързано с твоята остроумна закачка. Желание е нужно просто.

Величие - Танас

Знание - Виден

Външен вид - в00кс

Пари - злобил

Лелка - трити

Малоценност - аз

Оригиналност - Антарес

И т.н.

а аз?

За други упражнения говорех.

...Седя и се мъча да измисля отговор, който да е пропорционално тъп, но не мога, признавам си :]

Да помогна на размишленията ти относно отговора за упражненията? Примерно...може да измислиш да му кажеш нещо за дясната ръка (или лявата ако е левичар - hint: Lord Gudo). :laughing1:

П.П. Между другото наскоро видях Гудо - много е пораснал...:laughing:

Не, реално погледнато мога доста грубиянщини да измисля, но честно казано се старая да не го правя вече. А другия вариант би означавал да намеся други хора, които нямат нищо общо с нашите дрънканици...

Тия дни като имаше проблем с форума и търсех начин да вляза, без да искам написах в търсачката bulforum.woox...

И сигурно ти излезнаха 13К резултата. :P

Тия дни като имаше проблем с форума и търсех начин да вляза, без да искам написах в търсачката bulforum.woox...

:D

Защото? :D

Не, реално погледнато мога доста грубиянщини да измисля, но честно казано се старая да не го правя вече. А другия вариант би означавал да намеся други хора, които нямат нищо общо с нашите дрънканици...

Каквато и простотия да напишеш, пак няма да означава нищо, защото аз съм написал само "упражнения".

Тука сме изегатили от перкане, агреси!

Лаф на седмицата!!!

post-12-1234436715.gif

Величие - Танас

Знание - Виден

Външен вид - в00кс

Пари - злобил

Лелка - трити

Малоценност - аз

Оригиналност - Антарес

И т.н.

Ех, какъв си ми КОНспиратор бре laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Това изобщо не ми е комплекс. Ще ме извиняваш. Никога не ми е било.

Ангеле, изобщо осъзнаваш ли какво означва факта, че отговаряш на подобно нещо? laughing1.gif

=========================

Днес се постопли и всички кретени с книжки и полицаи със закъснели кредитни вноски наизлязоха. ninja.gif

=========================

OMFG!

428667_227066097391662_146608302104109_412250_907033892_n.jpg

bowdown.gifbowdown.gifbowdown.gif

Grimjaur, какво стана, избраха ли те?

gado, не гледай само външния вид. В тая снимка композицията е по-важната. Коч къмпани, дето сте се събрали тука да плюете по жените, в уютна групичка с гей привкус... :devil

А мацката е супер инатлива мацка, вярвай ми. Това тренира тя и се иска много повече упоритост от тази, която прилага примерно един травестит. Нали и мъжете имате еквивалент в случая? Травестит с поличка, грим, хилавичък, силиконов... само дето това не е спорт. А тая мацка е за мис Олимпия отвсякъде. Затова е мацка, защото е стабилна. Не е примерно фръцла, кифла и т.н.

Нищо, че ви отвращава. И не я наричай "същество", моля те...

charmock, мутанти са новото поколение и според мене. Ама вярвай ми, доста жени могат да заприличат на тази от твоята снимка, при това с много малко труд.

mIRCata, ти точно знам как изглеждаш. Повечето от тук съм ви виждала и успешно саморазпознала на снимки, но не изгледът е важен в случая, въпреки, че така може и да ви се струва.

Важното е друго - че тая мацка няма по нея грам тлъстина, цял живот е на диета и това тренира! А вие сте седнали да я наричате урунгел... че и да й се присмивате... което е вече абсурдно. И да, когато направиш 1/10-а от нейната мускулатура, тогава може и да прецениш, че е тъпо точно нея да я наричаш урунгел.

(Иначе всеки може да се прави на естет у форума... ;) )

Antares, и ти ли Бруте?! Не ми е това критерият, гадно ми е да наричате жени, които се занимават професионално с бодибилдинг "женски примати". Отношението към тях ме дразни, а и забелязвам, че масово тука сте се събрали мъже, дето плюете жените, само повод си търсите...

w00x, при тея гръбни мускули, трудно можеш да определиш талия. Всеки бодибилдер с такъв гръб има открояваща се талия. ;)

djadomraz, женствеността не е критерий, с който се съобразявам изобщо, когато наричам дадена жена "мацка". Мацка е аналогията на "пич" в моите парадигми и пак искам да почетвъртя, че тя това тренира. Зоби яко хормони, но е спортист! (ако има значение де...)

За пс.-а малко: Нямам нищо против закръглените мъже, нямам нищо против мъжете изобщо, а и теб те знам как изглеждаш. Рисърчнах тука почти всички.

И едно стихче по темата с харесването на мъжете, от талантливата Галина:

Не съм феминистка

Набеждават ме за феминистка,

пък аз тъй да обичам мъжете.

Обаче тези, тези дето им стиска

и им държат раменете.

Мъжете, които още щом видиш

се сещаш за червената книга,

и бързаш да им запалиш свещичка -

че дано не им изчезне вида.

Ето на този кръг от мъже,

честно казано, шапка им свалям.

А за останалите - въже!

Няма какво повече да разправям.

Psihara^^

Пропуснал си да упоменеш, че си търся ярета. :) А това с лелката не е интересно вече, защото има хора от тук, които са ме виждали лично, някои само преди няколко часа...

.. защото има хора от тук, които са ме виждали лично, някои само преди няколко часа...

Да си презнават веднага кои са и да разбулят мистерията около този така загадъчен образ.

@triti :blink: Какво от това?

Да си презнават веднага кои са и да разбулят мистерията около този така загадъчен образ.

@w00x ПРЕЗНАВАТ?!?!?!?!??!??!??!?!??!?!??!!??!? R U F*CKIN KIDDING MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

А това с лелката не е интересно вече, защото има хора от тук, които са ме виждали лично, някои само преди няколко часа...

е, и?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...