kotora Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Никакси не си прав. Ти се ги гледаш като тъпотии - специално за алхимика говоря - от гледището на възрастен със доста различни от таргета им интереси. Ако беше гледал сериала от начало щеше да видиш, че изобщо не е тъпо. А и ако искаш нещо наистина тъпо, пусни си КартуунНетуърк да видиш там какво се вихри. Дам и сега като е преведен на български е още по-дебилно.Иначе брутално аниме е Elfen Lied. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Ако знаете в момента какви простотии дават по Картон Нетуорк, не е истина просто. Моите деца гледат само този канал и направо се изумявам от простотиите. Върхът на тъпомера е Флап Джак и Остров пълна драма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Аз си гледам Картууна...само заради самурай Джак . Иначе другото е повърня. А покемоните са лайна, забъркани с повърня. И ако някой намери Златните градове с бг аудио, да се обажда. П.С. И с руско аудио ме устройват Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Аз само бумеранг си пускам. Напомня ми за детството. Картуун нетуърк с дублаж е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Аз само бумеранг си пускам. Напомня ми за детството. Картуун нетуърк с дублаж е зле. Все пак се дублира заради деца под 7 години. И мисля, че въпреки тъпите анимации, дублажа е сравнително добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Все пак се дублира заради деца под 7 години. И мисля, че въпреки тъпите анимации, дублажа е сравнително добър. Да пуснат и не-дублирана версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Да пуснат и не-дублирана версия. Може да пуснат и +18 версия!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Ами по принцип, първия кабел си има фаза, нула и земя. Другия е само фаза и нула. Не ми се обяснява предимството на разделени нула и земя. Ти видя ли другия край на кабела? Щото маса там няма. Там където влиза е импулсно захранване така че не му и трябва. И като е за лаптоп е добре да е възможно най-плоско та се чудя кой кретен измисли тоя топуз накрая че да пречи повече. ПС: А Cartoon Network е ултра зле. Нито анимацията анимация нито идея има. За детска анимация - JimJam. Всичките анимации там са свестни (някои са прекалено бебешки, но все пак е за такава аудитория). Но примерно влакчето Томас си е много добра анимация. Не знам тези японските от деца на 15 ли са правени и не ги ли е срам изобщо да пускат такова нещо по телевизията. То и анимация няма кой знае колко, основно някакви крещенета и повече на комикс анимиран на стъпки го докарва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 За разлика от отвратителната 2011, 2012 за сега е една...да кажем приятна година. Ако мога да прескоча и до РИО - това вече ще е програма МАКСИМУМ айде да не е РИО...и на състезанието в МОНЦА съм съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Днес разбрах, че един колегите ми всъщност не е момче, а момиче... Леле, колко срам брах, не е истина :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Днес разбрах, че един колегите ми всъщност не е момче, а момиче... Леле, колко срам брах, не е истина :\ Да не работиш случайно в Спиди? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 http://zamunda.net/details.php?id=179701&hit=1 на ви златните градове. А мечето Ръкспин и ОЧЗ ако ги намерите, че в замунда са сигурно 1/5 от епизодите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Да не работиш случайно в Спиди? Не. Надявам се никога да не се налага да работя при техните условия на труд, независимо от заплатата. Въпросното момиче е румънка. Познавам доста румънки, но за първи път се обърквам така... А момичето е сигурно не повече от 50 кг, 170... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 И сигурно няма цици и има муста и брадаци.... Майтапя се ей...да не се обидиш нещо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Не, няма мустаци. А за гърди - никога не съм се заглеждал, тъй като мислех, че е момче до момента. Бахти цели 8 месеца съм живял в заблуда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Да не работиш случайно в Спиди? Има една мъжкарана в Спиди. Супер точна мацка е. Иначе си мяса на пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Аз точно нея имах впредвид. Много точна мацка е, въпреки, че до последно не бях сигурен дали не е момче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Не, няма мустаци. А за гърди - никога не съм се заглеждал, тъй като мислех, че е момче до момента. Бахти цели 8 месеца съм живял в заблуда. Реален контакт нямате ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Бахти цели 8 месеца съм живял в заблуда. Добре де...за тия 8 месеца не си ли й чул поне веднъж гласа - все е говорила с някой от колегите ти за това време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Не знам какво имаш в предвид под реален контакт. Тя беше в съседния офис и почти всеки ден съм е виждал/разговарял. Ами чух и гласа, малко странно ми беше, ама никога не се замислих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Ами чух и гласа, малко странно ми беше, ама никога не се замислих. Нормално, при толкова обратни напоследък...даже вече и не обръщаш внимание дали някой е такъв или просто е с различен пол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Не знам какво имаш в предвид под реален контакт.Полов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Не знам какво имаш в предвид под реален контакт. Тя беше в съседния офис и почти всеки ден съм е виждал/разговарял. Ами чух и гласа, малко странно ми беше, ама никога не се замислих. Дали си я виждал на живо. Ама щом е била в съседния офис и не си разбрал 8 месеца .... смешката е за твоя сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Ебаси бюрокрацията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Аз си гледам Картууна...само заради самурай Джак . Иначе другото е повърня. А покемоните са лайна, забъркани с повърня. И ако някой намери Златните градове с бг аудио, да се обажда. П.С. И с руско аудио ме устройват Да гледаш Самурая дублиран е престъпление - свали си го в оригинал. От доста години CN е отврат. Допускат се отвратителни, тъпи, малоумни и най-вече ГРОЗНИ анимации, които дублирани вече са върха на идиотщината. Как го гледат това децата - не знам. На моето не бих позволил никога. Навремето смятах, че Cow&Chicken, I Am Weasel, Billy & Mandy, Sheep in the big city и още някои далеч не са за деца и понякога дори ХИЧ не са за деца, но те са жива класика в сравнение с боклуците днес. Аз винаги съм им се радвал. Да не говорим за уникални постижения като Samurai Jack, Johnny Bravo, Courage the cowardly dog и т.н. Аз само бумеранг си пускам. Напомня ми за детството. Картуун нетуърк с дублаж е зле. По Бумеранг поне дават стари класики. Голямо количество стойностни анимации от CN се излъчват вече там. Да не работиш случайно в Спиди? Тая от Спиди съм я виждал - страшна картинка е, бая татуировки има. Мисля си, че доста мъже може да пребие без особени затруднения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.