Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Никакси не си прав. Ти се ги гледаш като тъпотии - специално за алхимика говоря - от гледището на възрастен със доста различни от таргета им интереси. Ако беше гледал сериала от начало щеше да видиш, че изобщо не е тъпо. А и ако искаш нещо наистина тъпо, пусни си КартуунНетуърк да видиш там какво се вихри.

Дам и сега като е преведен на български е още по-дебилно.Иначе брутално аниме е Elfen Lied.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако знаете в момента какви простотии дават по Картон Нетуорк, не е истина просто. Моите деца гледат само този канал и направо се изумявам от простотиите. Върхът на тъпомера е Флап Джак и Остров пълна драма.

Аз си гледам Картууна...само заради самурай Джак ninja.gif. Иначе другото е повърня. А покемоните са лайна, забъркани с повърня. И ако някой намери Златните градове с бг аудио, да се обажда.

П.С. И с руско аудио ме устройват

Аз само бумеранг си пускам. Напомня ми за детството. Картуун нетуърк с дублаж е зле.

Все пак се дублира заради деца под 7 години. И мисля, че въпреки тъпите анимации, дублажа е сравнително добър.

Все пак се дублира заради деца под 7 години. И мисля, че въпреки тъпите анимации, дублажа е сравнително добър.

Да пуснат и не-дублирана версия.

Ами по принцип, първия кабел си има фаза, нула и земя.

Другия е само фаза и нула.

Не ми се обяснява предимството на разделени нула и земя.

Ти видя ли другия край на кабела? Щото маса там няма. Там където влиза е импулсно захранване така че не му и трябва. И като е за лаптоп е добре да е възможно най-плоско та се чудя кой кретен измисли тоя топуз накрая че да пречи повече.

ПС: А Cartoon Network е ултра зле. Нито анимацията анимация нито идея има. За детска анимация - JimJam. Всичките анимации там са свестни (някои са прекалено бебешки, но все пак е за такава аудитория). Но примерно влакчето Томас си е много добра анимация. Не знам тези японските от деца на 15 ли са правени и не ги ли е срам изобщо да пускат такова нещо по телевизията. То и анимация няма кой знае колко, основно някакви крещенета и повече на комикс анимиран на стъпки го докарва.

За разлика от отвратителната 2011, 2012 за сега е една...да кажем приятна година. :blush: Ако мога да прескоча и до РИО - това вече ще е програма МАКСИМУМ :D

айде да не е РИО...и на състезанието в МОНЦА съм съгласен :)

Днес разбрах, че един колегите ми всъщност не е момче, а момиче...

Леле, колко срам брах, не е истина :\

Да не работиш случайно в Спиди?

Не. Надявам се никога да не се налага да работя при техните условия на труд, независимо от заплатата.

Въпросното момиче е румънка. Познавам доста румънки, но за първи път се обърквам така... А момичето е сигурно не повече от 50 кг, 170...

Не, няма мустаци. А за гърди - никога не съм се заглеждал, тъй като мислех, че е момче до момента.

Бахти цели 8 месеца съм живял в заблуда.

Има една мъжкарана в Спиди. Супер точна мацка е. Иначе си мяса на пич.

Не, няма мустаци. А за гърди - никога не съм се заглеждал, тъй като мислех, че е момче до момента.

Реален контакт нямате ли?

Добре де...за тия 8 месеца не си ли й чул поне веднъж гласа - все е говорила с някой от колегите ти за това време? :huh:

Не знам какво имаш в предвид под реален контакт. Тя беше в съседния офис и почти всеки ден съм е виждал/разговарял. :)

Ами чух и гласа, малко странно ми беше, ама никога не се замислих.

Нормално, при толкова обратни напоследък...даже вече и не обръщаш внимание дали някой е такъв или просто е с различен пол. :laughing:

Не знам какво имаш в предвид под реален контакт. Тя беше в съседния офис и почти всеки ден съм е виждал/разговарял. :)

Дали си я виждал на живо. Ама щом е била в съседния офис и не си разбрал 8 месеца .... смешката е за твоя сметка.

Аз си гледам Картууна...само заради самурай Джак ninja.gif. Иначе другото е повърня. А покемоните са лайна, забъркани с повърня. И ако някой намери Златните градове с бг аудио, да се обажда.

П.С. И с руско аудио ме устройват

Да гледаш Самурая дублиран е престъпление - свали си го в оригинал. От доста години CN е отврат. Допускат се отвратителни, тъпи, малоумни и най-вече ГРОЗНИ анимации, които дублирани вече са върха на идиотщината. Как го гледат това децата - не знам. На моето не бих позволил никога.

Навремето смятах, че Cow&Chicken, I Am Weasel, Billy & Mandy, Sheep in the big city и още някои далеч не са за деца и понякога дори ХИЧ не са за деца, но те са жива класика в сравнение с боклуците днес. Аз винаги съм им се радвал. Да не говорим за уникални постижения като Samurai Jack, Johnny Bravo, Courage the cowardly dog и т.н.

Аз само бумеранг си пускам. Напомня ми за детството. Картуун нетуърк с дублаж е зле.

По Бумеранг поне дават стари класики. Голямо количество стойностни анимации от CN се излъчват вече там.

Тая от Спиди съм я виждал - страшна картинка е, бая татуировки има. Мисля си, че доста мъже може да пребие без особени затруднения. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...