TRIBALERO Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Тоя 1 месец бекъп ми чупи 999-те поста деа Няма и синята иконка където се смееше...беше мн симпатична Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Тоя 1 месец бекъп ми чупи 999-те поста деа Няма и синята иконка където се смееше...беше мн симпатична Отдава ти се още една възможност да си ги направиш 999. Тоя път може да измислиш нещо по-епично. Празненство някакво.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Да, може например да се намажеш с лайна...пардон с кремове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 ИЛИ ДА СПРЕШ ДА СПАМИШ ШИБАНИТЕ ТЕМИ В ШИБАНИЯ ФОРУМ ЗА ШИБАНИЯ ХУМОР! РАЗБРА ЛИ?!??!!?!??!?!?! НЕ ЗНАМ ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ТЕ БАННАЛИ, НО ДА СЛАГАШ СЛЕД ВСЕКИ ШИБАН ПОСТ В ШИБАНИТЕ ТЕМИ НЕ Е СМЕШНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Жената на тоя Dj Дамян си мислих, че е напудрена само по ТВ-то...Майкинкоооо за ква БОГИНЯ иде реч на живо. Тия къдрицииии.... Аааа да, ще пускам молба да директора на Сикретс за ВИП карта. Не може да го караме така :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Бил си до нас и не си се обадил? И нямаш ВИП за Сикретс? Че къф мъж си ти, бе?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Че кви мъже сте вие кат не сте били в казарма бе?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Бил си до нас и не си се обадил? И нямаш ВИП за Сикретс? Че къф мъж си ти, бе?! А кой е казал, че той е мъж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Бил си до нас и не си се обадил? И нямаш ВИП за Сикретс? Че къф мъж си ти, бе?! До колкото още помня, чалгичката не е вашата стихия :). Казват, че за три поредни ходения давали ВИП-а...хахаха Че кви мъже сте вие кат не сте били в казарма бе?! такива дето НЕ са слушали 6 месеца глупостите на някъв пагонаджия А кой е казал, че той е мъж? само не искам да се успокояваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Най-големите комплексари във форума се обадиха. И понеже ви знам предвидимите "мъжки" реакции: Само не искам да се плашункате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Curly & The Caveman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Секси, бъркаш. Не съм бил 6 месеца в казарма. Секси и ти бъркаш - нямам комплекси, имам чувство за превъзходство над останалите. Секси, ти пък тотално бъркаш. Не се казва Caveman, а Caver. Все едно на теб да ти кажа, че си Fagget, докато ти си си gay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Не е гей, щото е беден. А чувството за превъзходство е един от най-сериозните комплекси. Радвам се, че си го признаваш. Дано да спиш спокойно вечер. EDIT: Виждам колко превъзхождаш някого. Дори не разбра иронията на в00кса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Секси, ти пък тотално бъркаш. Не се казва Caveman, а Caver. Все едно на теб да ти кажа, че си Fagget, докато ти си си gay. Ти мен на английски не ме учи. edit: и се пише faggot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Докато не се научиш да пишеш на български, ще те уча на английски. Ванка, аз проблеми със съвестта си нямам - спя си нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 За да не отварям нова тема за един прост въпрос към теб специално, искам да те запитам: Можеш ли да ми кажеш паста или препарат , с който да си махна ръждата от един стар бръснач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Кока-Кола. Абсолютно сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Кока-Кола. Абсолютно сериозно. Пробвах я първо нея не ми се получи. Затова питам, гледах разни препарати и пасти и се чудя какво да си взема Бръснача е Солинген от 1920 и ми се иска да си го направя лъскав отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IIy-dVmdQW4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Все още жив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Я го снимай и пусни снимките. Колко време го държа в колата? Другият вариант е ВД-40, след това водна шкурка и полиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 За да не отварям нова тема за един прост въпрос към теб специално, искам да те запитам: Можеш ли да ми кажеш паста или препарат , с който да си махна ръждата от един стар бръснач. Оксалова киселина, приятелю! С нея съм спасявал няколко мотоциклетни резервоара от кажи-речи онези години, от които е и бръсначът ти. П.п. А на онези двамата - нежните..... Сухайте дупата бре, момци. Специално за Стефчо! http://www.youtube.com/watch?v=lxSZXBl7GjM&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Благодаря за насоките, снимки ще кача малко по късно през седмицата, защото сега нямам с какво да ги прехвърля на компа, пък утре съм 24 часа на работа и те така Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Гадо, духах една супа аз в 5 и 30 сутринта...ама имаше шкембе в нея и биричка. :D Линка не мога да го отворя, харда ми почва да цвили :D Ще ви предам безплатен урок по музика срещу СМС с надпис МУЗИКА само за 1.49 евро на номер 0878 - Dr. Love :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.