Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тоя 1 месец бекъп ми чупи 999-те поста деа :laughing: Няма и синята иконка където се смееше...беше мн симпатична :tongue

Отдава ти се още една възможност да си ги направиш 999. Тоя път може да измислиш нещо по-епично. Празненство някакво..

ИЛИ ДА СПРЕШ ДА СПАМИШ ШИБАНИТЕ ТЕМИ В ШИБАНИЯ ФОРУМ ЗА ШИБАНИЯ ХУМОР! РАЗБРА ЛИ?!??!!?!??!?!?! НЕ ЗНАМ ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ТЕ БАННАЛИ, НО ДА СЛАГАШ :lol: СЛЕД ВСЕКИ ШИБАН ПОСТ В ШИБАНИТЕ ТЕМИ НЕ Е СМЕШНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Жената на тоя Dj Дамян си мислих, че е напудрена само по ТВ-то...Майкинкоооо за ква БОГИНЯ иде реч на живо. Тия къдрицииии....

Аааа да, ще пускам молба да директора на Сикретс за ВИП карта. Не може да го караме така :D :D

Бил си до нас и не си се обадил? И нямаш ВИП за Сикретс? Че къф мъж си ти, бе?!

А кой е казал, че той е мъж?

Бил си до нас и не си се обадил? И нямаш ВИП за Сикретс? Че къф мъж си ти, бе?!

До колкото още помня, чалгичката не е вашата стихия :) :).

Казват, че за три поредни ходения давали ВИП-а...хахаха

Че кви мъже сте вие кат не сте били в казарма бе?! laughing.gif

такива дето НЕ са слушали 6 месеца глупостите на някъв пагонаджия ;)

А кой е казал, че той е мъж?

само не искам да се успокояваш :D

Секси, бъркаш. Не съм бил 6 месеца в казарма.

Секси и ти бъркаш - нямам комплекси, имам чувство за превъзходство над останалите.

Секси, ти пък тотално бъркаш. Не се казва Caveman, а Caver. Все едно на теб да ти кажа, че си Fagget, докато ти си си gay.

Не е гей, щото е беден. А чувството за превъзходство е един от най-сериозните комплекси. Радвам се, че си го признаваш. Дано да спиш спокойно вечер.

EDIT: Виждам колко превъзхождаш някого. Дори не разбра иронията на в00кса.

Секси, ти пък тотално бъркаш. Не се казва Caveman, а Caver. Все едно на теб да ти кажа, че си Fagget, докато ти си си gay.

Ти мен на английски не ме учи. :)

edit: и се пише faggot.

Докато не се научиш да пишеш на български, ще те уча на английски.

Ванка, аз проблеми със съвестта си нямам - спя си нормално. tongue.gif

tongue.gif

За да не отварям нова тема за един прост въпрос към теб специално, искам да те запитам:

Можеш ли да ми кажеш паста или препарат , с който да си махна ръждата от един стар бръснач.

Кока-Кола. Абсолютно сериозно.

Пробвах я първо нея не ми се получи. Затова питам, гледах разни препарати и пасти и се чудя какво да си взема

Бръснача е Солинген от 1920 и ми се иска да си го направя лъскав отново.

Я го снимай и пусни снимките. Колко време го държа в колата? Другият вариант е ВД-40, след това водна шкурка и полиране.

За да не отварям нова тема за един прост въпрос към теб специално, искам да те запитам:

Можеш ли да ми кажеш паста или препарат , с който да си махна ръждата от един стар бръснач.

Оксалова киселина, приятелю! С нея съм спасявал няколко мотоциклетни резервоара от кажи-речи онези години, от които е и бръсначът ти.

П.п. А на онези двамата - нежните..... Сухайте дупата бре, момци.

Специално за Стефчо!

http://www.youtube.com/watch?v=lxSZXBl7GjM&feature=related

Благодаря за насоките, снимки ще кача малко по късно през седмицата, защото сега нямам с какво да ги прехвърля на компа, пък утре съм 24 часа на работа и те така :pirate

Гадо, духах една супа аз в 5 и 30 сутринта...ама имаше шкембе в нея и биричка. :D :D :D

Линка не мога да го отворя, харда ми почва да цвили :D :D Ще ви предам безплатен урок по музика срещу СМС с надпис МУЗИКА само за 1.49 евро на номер 0878 - Dr. Love :D :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...