RaptoR Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Интерсно е кой ще бъде обвинен за този язовир от страна на балканският супермен. Дали ще е Станишев или Доган? А може и Ангел Марин да бъде. Докато се усетят къде се намират и че управляват държава, мандата им взе да свършва. Всички водоеми в страната бяха под турско управление, няма да се учудя ако още са. Всички средства за ремонт и поддръжка са откраднати. Това причини и навднението на Пловдив и всичко след Пловдив, което явно сте забравили. Поради тези кражби и безхаберие язовирите не се източват навреме (на места няма и как понеже съораженията не работят) и когато преливните системи не могат да понесат капацитета на водата - резултата е налице. И тогава нямаше един осъден, дори наказан за наводненията, които донесоха милиони левове щети. Така че както се и писа вече този проблем ескалира в продължение на повече от 10 години. Наско е прав - като започне топенето може да стане страшно. ---------------------------------- Много и опасен сняг вали - от лепкавия тежък вид. Дават го да се усилва следобед и с темератури -5/-7 ще става все по-весело. Има един сериозен проблем - виното намалява.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Баси... според Perl "(3+2) x 4" = 5555. Разбрах, разбира се, логиката да е така. Но започвам да разбирам що програмистите са такива хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Някой от дружината да се движи по трасето между Пловдив и София тия дни? Имам нужда от една услуга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ае честито http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=850512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ае честито http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=850512 И на теб ти е весело защото ....?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Мамичката му и снежец ебан. 40 мин. чистих колата и двора и накрая не успях да я изкарам. И по-добре, че улиците са толкова "добре" изчистени, колкото е и гъза ми след сране. Освен ако не карате луноход или monster truck, забравeте за нормално придвижване. Не съм вярвал, че ще го кажа, но искам да е лято, да е 200 градуса и да пукам от жега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 И на теб ти е весело защото ....?!? Сигурно се радва, че не е станал проблема горе на Антона, че там стане ли проблем, ебана ни е в гъз на много хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Сигурно се радва, че не е станал проблема горе на Антона, че там стане ли проблем, ебана ни е в гъз на много хора. Не бе, радва се че ще отиде водата след границата На Антона ако стане проблем, по добре да не се замисляме дори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Да съм казал някъде че ми е забавно.Махнах емотиконката да няма неразбрали.До сега май катова нещо в България не е имало. http://news.plovdiv24.bg/326893.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Поправете ме, ако греша, но не е ли правилно и в двата случая да се използва "си"? Доста често я засичам тази грешка напоследък и заради това питам. Не грешиш и двете изречения са сбъркани. Причината, според скромното ми мнение, е в невъзможната ни за обяснение граматика, а оттам и незнанието на българите кога какво местоимение се поставя. Официално нямаме падежи, а само остатъци от тях, въпреки това без падеж няма как да си обясним местоименията. Както е в този случай, след глагол "имам" и "нося" е винаги* винителен падеж, независимо в какво време и лице е глаголът. Бърка се това правило, тъй като не е обяснено добре в нито една наша граматика, че когато даден деятелен глагол, след който по презумпция е винителен (или родителен) падеж, се постави именителен падеж, то той (деятелният глагол) става страдателен! Примерно - имам си (винителна форма), имам се (именителна - страдателен на деятелния "имам"). netrootbg, питах къде сградата на офиса ви. Виждат се на снимката знамена и къщи, а офисa нещо не го видях къде е... w00x, за някои думи, за които не съм сигурна как се пишат, първо проверявам тук. (Имам предвид "неглЕже"-то. ) BlackGuardian, "прЕдвижване" е синоним на "пререждане" и "ориентиране". Както и "прИстрояване" е синоним на "надстрояване", "дострояване" и няма общо с "престрояване". Това за Галченцето. А по темата с язовирите, бях чувала някакви сериозни легенди за язовира ни до Кърджали, където се спускали водолази да инспектират стената и излезли с побелели коси от страх. Вътре имало огромни сомове. После ми разказваха как същите тези сомове ги ловели със стръв прасе! И ги дърпали с трактори! Това възможно ли е да е вярно? редакция: * или родителен в цитираните два случая на "имам" и "нося". Примери: "имам ги..." (лопатите - примерно); "имам им" (на тях - род. падеж); "нося ги"; "нося им" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Вярно е че има огромни риби и някои са виждани от водолази. За побелели коси не съм сигурен, но уплашени има. Останалото са фантастики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 А по темата с язовирите, бях чувала някакви сериозни легенди за язовира ни до Кърджали, където се спускали водолази да инспектират стената и излезли с побелели коси от страх. Вътре имало огромни сомове. После ми разказваха как същите тези сомове ги ловели със стръв прасе! И ги дърпали с трактори! Това възможно ли е да е вярно? Много истина има в тези истории. Аз служих 18 месеца във вътрешни войски в Кърджали и много неща съм чул за дъното на двата язовира. Може би побеляването на косите е малко пресилено, но наистина вътре има сомове, които биха нахранили много народ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Пак български класики! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 тея хора луди ли са??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Добре бе, мамицата им изродска на журналистите, това паднала козирка ли е ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Тука поне сняг има, а вероятно и някаква обструкция на пътя, докато в Германия миналата седмица откарах 4 часа в 80 километрово задръстване на магистралата Нюрнберг - Мюнхен. При абсолютно сух път, без грам сняг, без катастрофа, без никакви реални обструкции или произшествия; при това в участък където няма ограничение на скоростта (разбирайте никакво!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Я, чак до 07.02 ли се върна след ресета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fjyUM5kiuFQ удриииииииииииииииии ахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Добро утро, спорангии такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Добро утро, спорангии такива. Аз съм чехълче и искам специално отношение. Привет другари и другарки яйцепроизводители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Щом искаш специално отношение, ще те хвърлим на амебите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 А сега нека се преброим колко сме оцелелите след вълната масови самоубийства заради загасването на форОма.... П.п. И, да! Шефче ли е - трепи го на място и го копай по-надълбоко, та да смърди по-малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Де да знам, аз снощи бира лочих... Гадине, да са обадиш кат дойдеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 А сега нека се преброим колко сме оцелелите след вълната масови самоубийства заради загасването на форОма.... П.п. И, да! Шефче ли е - трепи го на място и го копай по-надълбоко, та да смърди по-малко! Аз оцелях. Намерих временна алтернатива и преживях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.