DON_CHEFO Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ей тва ще ми е играта за другата зима Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Хубаво ама с какво да ги сложа тия туристически обувки? С шушляковия панталон? Разбира се, че това как изглеждаш се определя от дрехите ти. Съдържанието няма значение за визията. Това ще отива на шушляковият ти панталон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ангеле, ако имаш комплекси за визията ти - дрехите няма да ти помогнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Пичове, вече през къра я карате. Не ми казвайте, че НИКОЙ от вас не го е еня как изглежда като излезе от тях. Естествено, че ми се иска да съм с готини обувки и дрехи. Тва нито е ерес, нито е откриването на топлата вода. Друг е въпроса, че зимата съм си с боти и газя горе-долу в киша и гьолове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Въпросът е, че ти кат си тюфлек под дрехите и 700 лева за якета да дадеш, и с кремчета да се мажеш, пак нищо няма да ти отива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Това ще отива на шушляковият ти панталон. Nigga' please. Не ми прехвърляй безвкусните си предпочитания. Носи си ги ти тия. Ангеле, ако имаш комплекси за визията ти - дрехите няма да ти помогнат Защо трябва да имам комплекс? Дай ако нямам комплекс да тръгна джаста праста. Пичове, вече през къра я карате. Не ми казвайте, че НИКОЙ от вас не го е еня как изглежда като излезе от тях. Естествено, че ми се иска да съм с готини обувки и дрехи. Тва нито е ерес, нито е откриването на топлата вода. В тая среда тук, това, че те интересува как си облечен означава, че си обратен. Трябва да се носиш неглеже, за да подчертаеш мъжествеността ти и как не ти пука за мнението на околните, защото си пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 В тая среда тук, това, че те интересува как си облечен означава, че си обратен. Не е задължително...има и друга категория, която отдавна се нарича "конте". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Има още една категория - обличане със собствен стил. А не като розово слонче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Не е задължително...има и друга категория, която отдавна се нарича "конте". Кое му е лошото? Аз не мога да си го позволя иначе и четката ми за зъби щеше да е Армани, Гучи или Фере...и на йота нямаше да ми дреме коя марка може да ми предложи сходно качество, на по-ниски цени. 99,99% от пишещете тука го искат същото...само дето НЕ искат да си го признаят...сякаш е нещо срамно :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Кое му е лошото? Аз не мога да си го позволя иначе и четката ми за зъби щеше да е Армани, Гучи или Фере...и на йота нямаше да ми дреме коя марка може да ми предложи сходно качество, на по-ниски цени. 99,99% от пишещете тука го искат същото...само дето НЕ искат да си го признаят...сякаш е нещо срамно :D Някъде да съм написал, че е лошо? А иначе теб си те знам - и ти се вписваш в същата категория още откакто питаше за оня часовник за няколкостотин долара, дето те развих да не си го купуваш, докато първо не си купиш ферарито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Има още една категория - обличане със собствен стил. А не като розово слонче. И ти в частност защо реши, че аз си нямам собствен стил? И кой се облича като розово слонче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Някъде да съм написал, че е лошо? А иначе теб си те знам - и ти се вписваш в същата категория още откакто питаше за оня часовник за няколкостотин долара, дето те развих да не си го купуваш, докато първо не си купиш ферарито. Аз си взех друг...пак на Ф1 тематика Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Гледам тука в офиса една телевизия с ХД концерти, и дават концерт на онва леке джъстин бибър. Та както го дават, и камерата снима публиката, и там едно момиченце, на видимата възраст 9-10 години, пее с цяло гърло, и реве та се къса... Виждал съм и друг път такива фенки, че и фенове, и ми е много интересно - защо по дяволите реват на умряло? И какво ги кара да изпитват толкова силни "чувства", щото според мен една емоция, ако ще и адреналин да е, не мисля, че могат да докарат такива истерични ревове и сълзи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Тези македонци нямат спирачки!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Гледам тука в офиса една телевизия с ХД концерти, и дават концерт на онва леке джъстин бибър. Та както го дават, и камерата снима публиката, и там едно момиченце, на видимата възраст 9-10 години, пее с цяло гърло, и реве та се къса... Виждал съм и друг път такива фенки, че и фенове, и ми е много интересно - защо по дяволите реват на умряло? И какво ги кара да изпитват толкова силни "чувства", щото според мен една емоция, ако ще и адреналин да е, не мисля, че могат да докарат такива истерични ревове и сълзи... Защо се учудваш, тази истерия я има още от времето на Елвис Пресли и Бийтълс...ако щеш - огледай се на нашите поп-фолк концерти как в публиката дечица на по 10-15 години пеят екзалтирано с изпълнителите, знаейки всяка една една дума във всяка една от песните. Така че нищо ново под слънцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 да де то ми е ясно, виждал съм го многократно, но откъде идват всичките тези сълзи въпросната девойчица, която ме накара да се замисля, ревеше на умряло, все едно някой я коли. На чалга концерти чак такъв рев не съм виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 да де то ми е ясно, виждал съм го многократно, но откъде идват всичките тези сълзи въпросната девойчица, която ме накара да се замисля, ревеше на умряло, все едно някой я коли. На чалга концерти чак такъв рев не съм виждал Емоция. Радостта от очакването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 бах тая емоция Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 бах тая емоция Ами зависи как възприемаш музиката и изпълнителя. Тия малките момиченца са "влюбени" в него и затова така реагират. Не че музиката му е толкова прочувствена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Емоции. И не, способни са да докарат сълзи. Не на всеки, но човек не бива да генерализира по себе си. П.П. Ванка, леко справяне със зимата ти желая. Вече и в 9gag ви има: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ejnck_pnSWk И да не се разплачете. Пс.жалко за групата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Далеч по добри песни имаха Nightwish, поне по мое мнение. Примерно за тази е една от най-любимите им: http://www.youtube.com/watch?v=RyFeN7t2kJg Те, както и Dissection са бандите, които искрено съжалявам, че никога няма да мога да видя на живо РеРед: Иначе много сериозно мисля да си организирам пътешествие до Прага с цел Agalloch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Какво е станало с Найтуиш??? Гледам Ангел пак е изригнал.... -------------------------------- Какво ще кажете за това в менюто на следващата сбирка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Че как какво?! Таря ги напусна и взеха поп-фолк певица за вокал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Абе Пешо, 3-4 непотребни спици да ти се намират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.