netrootbg Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Не съм го гледал щото тая песен ме нерви...не мога да разбера какво толкова има в тая песен, че мадамите избухват като я чуят Пусни си да видиш клипа от бразилската дискотека. Нашите чалга клубове са доста назад... Якоооо! Тази вечер това беше обстойно отразено и по нашите новини. Даваха интересни кадри от Сараево. Дано да нямаш проблеми по пътя натам! Тук не ги изненадва снега. Добре, че си нямат техен вариант на "балканският Супермен" с прякор Рапона. Много интересно е навалял снега. Все едно над Сараево са се скупчили облаците. По принцип по целият път имаше сняг, но на няма и 10 километра от града коренна разлика. Всички камиони са отбити от пътя. Пътищата в града са по 1 лента само. Ако се засекат 2 коли става много забавно. Снега стига до малко под врата ми. Утре дават нови 25 сантиметра да паднат . Успях да изчистя само половината място за паркиране пред квартирата. В гаража(не този от снимките) е абсурд да паркирам в следващите 15 дена. Температури над нулата се чакат около 14-ти февруари . Интересно ако стане рязко топло и се разтопи всичкото това нещо. Ето и няколко снимки от пред квартирата. А офисът къде е?! В Сараево. Ванката дали е стигнал читав? Дано не е в някоя пряспа.... Жив съм. Всичко си беше перфектно почистено. Малко бавно се движи трафика в Сараево, но на фона на това колко сняг има е добре. Интересно ако толкова падне в Бг какво ще стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Радост за очите ми! профон даун! Великата реч на Чарли Чаплин: http://www.youtube.com/watch?v=CLrpF4DECO8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Да воюваш за мир е като да се ебеш за девственост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 ...И въобще за кво трябва да воюваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Да воюваш за мир е като да се ебеш за девственост. Абсолютно..., но пък и едни съвсем навременни шамари, оправят достатъчно добре работата, та да не се стига да "воюване за мир" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Нда, и това е вярно...Уф...кви неща се въргалят на терасата(и висят по прозорците) и чакат само щерката да се пръкне..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Мамка му и прасе, престани да го повтаряш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ако искаш - ще ти наснимам мезетата, тубите с вино и ракия, и бутилките с водка и уиски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Пак запръска снежец в Пловдив...за емнайсти път тази година Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 нека, нека вали Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Взе да ми писва вече. Всичките ми обувки са мокри. Няма с какво да ходя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Обуваш две розови найлонови торбички и си хем мъжкар, хем непромокаем ---- Между другото приятелката ми беше вчера с розови чорапи. Чудя се... дано не е изглеждала прекалено голяма мъжкарана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Обуваш две розови найлонови торбички и си хем мъжкар, хем непромокаем На бос крак ли предлагаш да ги "обуя"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Не, между обувките и чорапите. --- Аз между другото нося тия дни само туристическите си обувки. И се радвам като малко дете не непромокаеми обувки :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Не, между обувките и чорапите. Тва ще да е много неудобно. Изобщо не ми се ще и да си помислям да го пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Можеш да пробваш да инвестираш в хубави зимни обувки. Тоест, нещо, с което да ти е удобно да ходиш в снега, вместо нещо, с което ще изглеждаш моден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Можеш да пробваш да инвестираш в хубави зимни обувки. Тоест, нещо, с което да ти е удобно да ходиш в снега, вместо нещо, с което ще изглеждаш моден. Не мога да прежаля толкова пари за нещо, което ще нося само като има сняг и дори няма да изглеждам добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 От студ умри - гъзар бъди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Не мога да прежаля толкова пари за нещо, което ще нося само като има сняг и дори няма да изглеждам добре. Ходи мокър бе!. Другият вариант е да си вземеш едни кубинки, с една по-ситна шкурка махаш боята, импрегнираш ги с гъша мас и след това си ги оцветяваш в квито цветове искаш - кеф ти розово, кеф ти анално червено... Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Или просто може да ги маже с боя редовно пак няма да пропускат много.Сега се сетих, че трябва да ходя да си мажа обувките, че утре в София ще е забавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ангеле, за 100-200 лева вероятно могат да се вземат сносни туристически трисезонни обувки. Аз моите ги нося и при дъжд, сняг, киша и не се страхувам дали ще мина през локва, през киша, защото знам, че краката ми ще останат сухи. И знаеш ли - нося ги, и изглеждам добре! Защото това как изглеждам не го определят дрехите ми, а съдържанието им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Заеби, Пешо, не се хаби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ходи мокър бе!. Другият вариант е да си вземеш едни кубинки, с една по-ситна шкурка махаш боята, импрегнираш ги с гъша мас и след това си ги оцветяваш в квито цветове искаш - кеф ти розово, кеф ти анално червено... Добро утро. Чудя се дали изобщо има смисъл да ти обяснявам, че цвета на обувките няма особено значение.... Реших. Няма смисъл. Ангеле, за 100-200 лева вероятно могат да се вземат сносни туристически трисезонни обувки. Аз моите ги нося и при дъжд, сняг, киша и не се страхувам дали ще мина през локва, през киша, защото знам, че краката ми ще останат сухи. И знаеш ли - нося ги, и изглеждам добре! Защото това как изглеждам не го определят дрехите ми, а съдържанието им. Хубаво ама с какво да ги сложа тия туристически обувки? С шушляковия панталон? Разбира се, че това как изглеждаш се определя от дрехите ти. Съдържанието няма значение за визията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ех таз визия бе.Аз мойте зимни пък си ги нося с дънки.Ангеле на една приятелка баща й е психиатър,ако имаш зор ще те уредим Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ех таз визия бе.Аз мойте зимни пък си ги нося с дънки.Ангеле на една приятелка баща й е психиатър,ако имаш зор ще те уредим Ти ако искаш и с рокля си ги носи. Аз себе си гледам. А уреждането при психиатър с каква цел е? Или просто е единственото на което можеш да ме уредиш и реши да предложиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.