RaptoR Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Никога няма да гледам дублиран на български филм. Единственото нещо, дублирано що годе прилично някога на български за мен е сериала АЛФ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Я виж как прилежно и симетрично са натрупали снега на купчинки. Съдейки по първия вход на блока и по точно козерката му в ляво на снимката, това си е има-няма 80-90 санта снежец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Гледайки кога е качена снимката, това е в Босна преди часове. Като гледам часа на снимката е от сутринта. Днес цял ден е валяло. Тези дни дават да вали още сняг. Следващите температури над 0-та се чакат на 13-ти февруари . Виж снимките които съм сложил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Като гледам часа на снимката е от сутринта. Днес цял ден е валяло. Тези дни дават да вали още сняг. Следващите температури над 0-та се чакат на 13-ти февруари . Виж снимките които съм сложил. Да, да видях ги. Много сняг се е изсипало Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Да, да видях ги. Много сняг се е изсипало Това е в рамките на 24 часа. Преди това имаше малко. Почти се беше стопило от предишният снеговалеж. Ще направя утре снимки и клипчета какво съм заварил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Големи друг път. Клипа на Иван изгледа ли? Стефче, тоя младеж му трябва само твоя пуловер и е готов! Ангел ще му даде малко мазила. Митака ще осигури вазелин. /все още ме е страх да пусна звък на тоя "клип", сниман в дядовата нива/ Всичко им е чисто и грам затруднения нямат! И тротоарите и улиците! Ванката тръгва нататък и ще видим клипове утре (когато ще вали още)... Тия до март ще са зарити. Както и по-голяма част от България. Не съм го гледал щото тая песен ме нерви...не мога да разбера какво толкова има в тая песен, че мадамите избухват като я чуят Фанелката не си я давам на ония полски гном :D Текста е уникален хахаахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 То и тука ще вали другата седмица Дават го вторник и сряда яко снег. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ние Бътън ли сме? 'Бах маа му и кУешите дето сте! Ами като ви е шубе стойте си тук с чалга певиците бре! Ние отиваме в Бразилия! Галицин, филма е приятно весел определено Аз не съм казал, че няма да ида в Бразилия, но ще имам едно на ум. И нож. Стефче, тоя младеж му трябва само твоя пуловер и е готов! Ангел ще му даде малко мазила. Митака ще осигури вазелин. Мойте мазила нямат ефект от 1 път. Не съм сигурен какво сте решили, че си мажа по лицето. Иван вчера каза "крем". Явно културата ви откъм мазила за лице се ограничава до "крем" и "мазила чудодейки". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Изпуснал си салицилов спирт за гъбички по копитата. И той си е мазило. Добриутру, шундаферки неподбръснати. Мноо е гадно да станеш в неделя за работа... И ЧРД на Стенлито. И една приятна пънкарийка за събуждане http://www.youtube.com/watch?v=RvaSPyvdgkg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Чак сега се почувствах малко от малко човек... Ебаси петъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Хехе. Не знам какво е в Плд, но в София си започва виелица. Това е в моментно затишие. Надеждите на общините да се стопи не се оправдаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Като се заговорихме за сняг. Ето малко снимки които ми изпратиха колегите днес. Якоооо! Тази вечер това беше обстойно отразено и по нашите новини. Даваха интересни кадри от Сараево. Дано да нямаш проблеми по пътя натам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Това е пред офиса: А офисът къде е?! Не съм го гледал щото тая песен ме нерви...не мога да разбера какво толкова има в тая песен, че мадамите избухват като я чуят Много хубава огромна тема е това, Chefo, но спокойно - спестявам я почти напълно. Само искам да скимуцна по нея, че тази песен е направена специално за жени! Загледай се как еднакъв език на тялото "говорят" всички мацки там? Мжд. знаеш ли, че нервната система на ръцете при хората е с най-много разклонения и най-често се управлява подсъзнателно? Другото по темата е за "оная секция" дето няма да я бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 triti, махни поне кавичките де Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Що вече никой не прави подобна музика, освен разни самосиндикални, млади пичове, на които обаче не им се дават никакви шансове от голямата лайняна машина, наречена музикална индустрия? http://www.youtube.com/watch?v=FG1NrQYXjLU http://www.youtube.com/watch?v=AzohKci582w&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 А офисът къде е?! Много хубава огромна тема е това, Chefo, но спокойно - спестявам я почти напълно. Само искам да скимуцна по нея, че тази песен е направена специално за жени! Загледай се как еднакъв език на тялото "говорят" всички мацки там? Мжд. знаеш ли, че нервната система на ръцете при хората е с най-много разклонения и най-често се управлява подсъзнателно? Другото по темата е за "оная секция" дето няма да я бъде. Да ама мен самата песен ме вбесява. Не знам защо...сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Що пък да не го направят.....Сигурно е елементарно.....И все пак, аз просто си питам, ей така...Стана ми чудно... Ами можеби щяха да го направят, ако имаше смисъл да го правят. Ти какво приложение би намерил на подобна функция вградена в Уиндоус? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ми това за което е създадено.Да ти спре компа, когато му кажеш... Що пък да го няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ми това за което е създадено.Да ти спре компа, когато му кажеш... Що пък да го няма... С каква цел ще работи тоя компютър докато никой не го ползва? Той сам нищо не може да прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ми това за което е създадено.Да ти спре компа, когато му кажеш... Що пък да го няма... Hibernate в power options... ама не на XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Рядко се отдавам на такъв темерутски мързел. Но този уикенд просто си изкомпенсирах за поне година назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ванката дали е стигнал читав? Дано не е в някоя пряспа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Я кажете ква е тая рецепта за сланината че имам тука половин кило Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 То си я пише където му е мястото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Пък и много ти е малко сланинката...само половинка...за къде по-напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.