Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Никога няма да гледам дублиран на български филм. Единственото нещо, дублирано що годе прилично някога на български за мен е сериала АЛФ.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Я виж как прилежно и симетрично са натрупали снега на купчинки. :lol:

Съдейки по първия вход на блока и по точно козерката му в ляво на снимката, това си е има-няма 80-90 санта снежец.

Гледайки кога е качена снимката, това е в Босна преди часове.

Като гледам часа на снимката е от сутринта. Днес цял ден е валяло. Тези дни дават да вали още сняг. Следващите температури над 0-та се чакат на 13-ти февруари :). Виж снимките които съм сложил.

Като гледам часа на снимката е от сутринта. Днес цял ден е валяло. Тези дни дават да вали още сняг. Следващите температури над 0-та се чакат на 13-ти февруари :). Виж снимките които съм сложил.

Да, да видях ги. Много сняг се е изсипало :(

Да, да видях ги. Много сняг се е изсипало :(

Това е в рамките на 24 часа. Преди това имаше малко. Почти се беше стопило от предишният снеговалеж. Ще направя утре снимки и клипчета какво съм заварил.

Големи друг път. Клипа на Иван изгледа ли?

Стефче, тоя младеж му трябва само твоя пуловер и е готов! Ангел ще му даде малко мазила. Митака ще осигури вазелин. laughing.gif

/все още ме е страх да пусна звък на тоя "клип", сниман в дядовата нива/

Всичко им е чисто и грам затруднения нямат! И тротоарите и улиците! laughing.gif

Ванката тръгва нататък и ще видим клипове утре (когато ще вали още)... Тия до март ще са зарити. Както и по-голяма част от България.

Не съм го гледал щото тая песен ме нерви...не мога да разбера какво толкова има в тая песен, че мадамите избухват като я чуят :D

Фанелката не си я давам на ония полски гном :D :D

Текста е уникален хахаахахахах

Ние Бътън ли сме? 'Бах маа му и кУешите дето сте! Ами като ви е шубе стойте си тук с чалга певиците бре! Ние отиваме в Бразилия! laughing.gif

Галицин, филма е приятно весел определено tounge.gif

Аз не съм казал, че няма да ида в Бразилия, но ще имам едно на ум. И нож.

Стефче, тоя младеж му трябва само твоя пуловер и е готов! Ангел ще му даде малко мазила. Митака ще осигури вазелин. laughing.gif

Мойте мазила нямат ефект от 1 път. Не съм сигурен какво сте решили, че си мажа по лицето.

Иван вчера каза "крем".

Явно културата ви откъм мазила за лице се ограничава до "крем" и "мазила чудодейки".

Изпуснал си салицилов спирт за гъбички по копитата. И той си е мазило.

Добриутру, шундаферки неподбръснати. Мноо е гадно да станеш в неделя за работа...

И ЧРД на Стенлито.

И една приятна пънкарийка за събуждане

http://www.youtube.com/watch?v=RvaSPyvdgkg

Хехе. Не знам какво е в Плд, но в София си започва виелица.

Това е в моментно затишие. Надеждите на общините да се стопи не се оправдаха laughing.gif

IMG0401A.jpg

Като се заговорихме за сняг. Ето малко снимки които ми изпратиха колегите днес.

Якоооо! Тази вечер това беше обстойно отразено и по нашите новини. Даваха интересни кадри от Сараево. Дано да нямаш проблеми по пътя натам!

Това е пред офиса:

:blink: А офисът къде е?!

Не съм го гледал щото тая песен ме нерви...не мога да разбера какво толкова има в тая песен, че мадамите избухват като я чуят :D

Много хубава огромна тема е това, Chefo, но спокойно - спестявам я почти напълно. Само искам да скимуцна по нея, че тази песен е направена специално за жени! :bgrin: Загледай се как еднакъв език на тялото "говорят" всички мацки там? Мжд. знаеш ли, че нервната система на ръцете при хората е с най-много разклонения и най-често се управлява подсъзнателно?

Другото по темата е за "оная секция" дето няма да я бъде. ;)

Що вече никой не прави подобна музика, освен разни самосиндикални, млади пичове, на които обаче не им се дават никакви шансове от голямата лайняна машина, наречена музикална индустрия?

http://www.youtube.com/watch?v=FG1NrQYXjLU

http://www.youtube.com/watch?v=AzohKci582w&feature=related

:blink: А офисът къде е?!

Много хубава огромна тема е това, Chefo, но спокойно - спестявам я почти напълно. Само искам да скимуцна по нея, че тази песен е направена специално за жени! :bgrin: Загледай се как еднакъв език на тялото "говорят" всички мацки там? Мжд. знаеш ли, че нервната система на ръцете при хората е с най-много разклонения и най-често се управлява подсъзнателно?

Другото по темата е за "оная секция" дето няма да я бъде. ;)

Да ама мен самата песен ме вбесява. Не знам защо...сериозно.

Що пък да не го направят.....Сигурно е елементарно.....И все пак, аз просто си питам, ей така...Стана ми чудно...

Ами можеби щяха да го направят, ако имаше смисъл да го правят.

Ти какво приложение би намерил на подобна функция вградена в Уиндоус?

Ми това за което е създадено.Да ти спре компа, когато му кажеш...

Що пък да го няма...

С каква цел ще работи тоя компютър докато никой не го ползва? Той сам нищо не може да прави.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...