vivan Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Ехеееееееее, пийпъл! И днес оживях! Казвам ви, напоследък много ми се събра...утре е е последният напън! Ако издържа децата от 9.00 д0 19.00 просто ще изкарам една страхотна вечер с колеги и приятели...обаче утрееее ще има да се надвиквам с 20 души, които ги интересува само дали косата ми е права или къдрава, на колко години съм и от къде съм си купила блузата, която нося оххххх! Дано успея да ги науча на поне малко английски! Лека вечер на всички и приятна почика през уикенда!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Ти пък що се надвикваш и си трошиш нервите. Като искат да растат тъпи и майка им и баща им не им наливат акъл в главата, ти откъде накъде трябва да си даваш толкова зор, това не разбрах само. Грим, направи така и тука да те чакат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Грим, направи така и тука да те чакат ! Има кой да ме чака.Двама души ми стигат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 МРАЗЯ ПАНТЕН! Особено оня за "обем" и "healthy good look". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 МРАЗЯ ПАНТЕН!Особено оня за "обем" и "healthy good look". Да, ама за сметка на тва пък Смотан Силки е супер як :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 "Малко и често прави много." Очаквам в следващото късметче, което си изтегля с кафето, да пише "Совите не са това, което са". Между другото, разбрахте ли, че Дейвид Линч ще идва в София? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Немската Метълкор сцена е доста продуктивна Много обичам да си намирам ъндърграунд групички Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Почнах курс по английски.И се надявам да мина на следващото ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Уж е 17 часа а имам чувството че е вече 19 и нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Чао, Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Така ли стана? Без даже да дойш се сбогуваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Седя си с една студена бира тука и гледам ей ТИЯ неща.... И какво ли не ми минава през главата..... Дали да не взема да пусна първоначална вноска за едно 63 AMG Мнеее .... излишно Дали пък да не ги взема ТИЯ и да хвана първия транспорт до Хавай или Бразилия??? И две три момиченца да пърхат около мен без дрешки? И така чашата с чадърчето уекичко.... Ееехххххх.... Може би все пак най-много ми се иска да си внеса ДДС-то от сумата и с останалото да платя на някой да снима Доган...... Докато обяснява как ДПС се развива......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 За кво са ти 14 хиляди лева? Сподели малко с мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Тва,Видене,трябваше да го пуснеш в темата за фукането Минава ми през тиквата,че без комп,учейки,времето минава адски бавно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Мразя филми, в които има много негри или много азиатци, щото почвам да ги бъркам кой кой е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Седя си с една студена бира тука и гледам ей ТИЯ неща.... И какво ли не ми минава през главата..... Дали да не взема да пусна първоначална вноска за едно 63 AMG Мнеее .... излишно Дали пък да не ги взема ТИЯ и да хвана първия транспорт до Хавай или Бразилия??? И две три момиченца да пърхат около мен без дрешки? И така чашата с чадърчето уекичко.... Ееехххххх.... Може би все пак най-много ми се иска да си внеса ДДС-то от сумата и с останалото да платя на някой да снима Доган...... Докато обяснява как ДПС се развива......... Като стана голям искам да съм като теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 R_a_p_t_o_R pimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 За кво са ти 14 хиляди лева? Сподели малко с мен... По моя груба сметка са към 50 бона. Като си представя, че имам оферта с която ще ги заработвам за 3 месеца и половина . Нещо се дърпам обаче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 По моя груба сметка са към 50 бона.Като си представя, че имам оферта с която ще ги заработвам за 3 месеца и половина . Нещо се дърпам обаче... Да не продаваш радиоактивно краве сирене от козлодуйски крави за ядрената програма на Северна Корея?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Да не продаваш радиоактивно краве сирене от козлодуйски крави за ядрената програма на Северна Корея?! Не е лоша идеята . Имам оферта да отида в Кабул. Такава ще ми бъде заплатата ако се навия. Шанса обаче клони към нула. Свикнал съм да се прибирам често, а от там ще мога по веднъж на всеки 6 месеца . Ако имаше как поне веднъж в месеца бих приел веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Дано утре мине възможможно най-бързо и неусетно това ми минава през главата и затова си мечтая . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Ванчоооо язък ти за наградите как се изряза с тия 14 к хахахахах Добре че е батко ти Иван да те светне - тъкмо 42к са И не момци - не съм ни сутеньор ни пласьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Бирааааааааааа!Водкаааааааааааааа!!ПИяяяяяяяяяяяян! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Тъкмо се събудих,направих си едно хубаво сутрешно чайче и се радвам на хубавото време навън,което само по себе си говори за една хубава разходка днес и един приятен ден Дано и вашият е такъв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Raptora си знаех, че изнася човешки органи зад граница, сега вече има и неопровержими доказателства! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.