Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ей, тея чичета ме оставиха сам...

4 уискита и 4 часа по-късно си тръгнах от Найлона...

Тва е щот сме дърти кавали... Да беше останал за ритуалното шкембе, да та бера и тебе!?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тва е щот сме дърти кавали... Да беше останал за ритуалното шкембе, да та бера и тебе!?

Никога няма да им простя, че ни сервираха хладно шкембе! Това с дроба мога да го подмина, но за шкембето прошка няма!

Помниш ли го какво викаше? " Айде бе! По едно уиски и се прибираме!" laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Абе ти как гледа Ролан с английско аудио, като никъде не мога да го намеря? Аз го гледах с оригинално датско.

Мъчи ме цял ден махморлийски въпрос.

Как така 3в1-то е кафе,мляко и захар а когато аз си ги смеся вкусът не е същият ?

Като се заговорихме за сняг. Ето малко снимки които ми изпратиха колегите днес. Снимките са от днес сутринта. Дават го да навали още доста. Днес е валяло и продължава. За утре дават нови 40 см.

Това е пред офиса:

IMG_20120204_103942.jpg

Това е някъде на път за квартирата:

IMG_20120204_113701.jpg

Това е пътят към квартирата:

IMG_20120204_115539.jpg

Точно пред вкъщи:

IMG_20120204_115911.jpg

Това вляво вече е квартирата:

IMG_20120204_120039.jpg

Утре си пътувам към Сараево :pirate.

То много изчистено бе, Ванка!!! laughing.gif

Не си забравяй веригите.

Аз съм подготвен и за по - сериозна зима. Имам много вода и храна в колата. Топли дрехи и спален чувал. 2 чифта обувки. Лопата! Чистачка за сняг, размразител и т.н. Ще направя утре клипове в какво състояние са им пътищата при този сняг.

Ето и един специален поздрав за всички. Май трябва да се замисля за емиграция към Бразия........:love

http://www.youtube.com/watch?v=WC7tzEi7D3o&ob=av2n

Edit:

Втора версия:

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Да не говорим за тази "какичка" в края на сивата част от клипа...

Там имам предложение да ходя на водолазно сафари. Да видим дали ще стигнем до кораба...

Имаш вкус :).

А аз се отчайвам от това време и според прогнозите следващата цялата седмица пак ще е много студена и снежна.

Там имам предложение да ходя на водолазно сафари. Да видим дали ще стигнем до кораба...

Много ку*валар бре! Страшна работа!!! И няма празно!

Ванка, там нали знаеш, че жените си те дърпат без много въпроси. Едни близки ходиха скоро, мъжа пред съпругата го забърсали две от тия горещите, без грам да им пука, че жена му е до него. devil.gif

Е как да не му се ходи на човек там!?!?

Между другото:

The definition of IRONY - тоя кретен, който може да е с по три различни на вечер, се оказва гей! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Ванка, там нали знаеш, че жените си те дърпат без много въпроси. Едни близки ходиха скоро, мъжа пред съпругата го забърсали две от тия горещите, без грам да им пука, че жена му е до него. devil.gif

Това хубаво, но нали знаеш, че може да те отвлекат от колата докато си чакаш на светофара. :)

http://www.youtube.com/watch?v=jXHGoaEtmFM

Това хубаво, но нали знаеш, че може да те отвлекат от колата докато си чакаш на светофара. :)

Ако си достатъчно тъп да се вреш по гетата може би... Освен това за чий чеп ще отвличат мен или Ванката? tounge.gif

Ако си достатъчно тъп да се вреш по гетата може би... Освен това за чий чеп ще отвличат мен или Ванката? tounge.gif

Само по гетата ама друг път.

Щото сте туристи и роднините ви ще платят повече кинти.

:)

Само по гетата ама друг път.

Щото сте туристи и роднините ви ще платят повече кинти.

:)

Ангеле, как не отвлякоха нито един от десетките мои близки и познати, които прекараха по 15 дни в Рио се чудя... Всъщност както споменах имаше един интересен опит - аз лично съм съгласен да ме отвлекат така... laughing.gif

И какви туристи, какви роднини? Кой е казал, че туристите и/или роднините имат пари изобщо?

Ангеле, как не отвлякоха нито един от десетките мои близки и познати, които прекараха по 15 дни в Рио се чудя... Всъщност както споменах имаше един интересен опит - аз лично съм съгласен да ме отвлекат така... laughing.gif

И какви туристи, какви роднини? Кой е казал, че туристите и/или роднините имат пари изобщо?

Щом си платил парите за билета до Рио, значи имаш повече кинти от тия дето искат да те отвличат. Пък и като нямаш - ще намериш!

Това ми го е разказвал бразилец. Не се пали. Не е казано, че отвличат всички наред.

Никога няма да им простя, че ни сервираха хладно шкембе! Това с дроба мога да го подмина, но за шкембето прошка няма!

Що бе? На температура не беше никак зле, а и на вкус и консистенция, също го бяха докарали. Ама и ти мисир с мисира, колко време се лигави с оная бира, преди да се зафанеш с шкембето?!

Помниш ли го какво викаше? " Айде бе! По едно уиски и се прибираме!" laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Мхъ..., нали щот сме чиченца, та знаем, че пътя към портите адови е застлан с добри намерения, та се не ловим лесно.

Абе ти как гледа Ролан с английско аудио, като никъде не мога да го намеря? Аз го гледах с оригинално датско.

Честно, не помня..., а торента го изтрих, щото беше вече дигнал рейтинг към 50-60.... Ама вкарва смях, нали!?

Питай Бътън...на него и пистолет му опряха :D

Ние Бътън ли сме? 'Бах маа му и кУешите дето сте! Ами като ви е шубе стойте си тук с чалга певиците бре! Ние отиваме в Бразилия! laughing.gif

Галицин, филма е приятно весел определено tounge.gif

Ние Бътън ли сме? 'Бах маа му и кУешите дето сте! Ами като ви е шубе стойте си тук с чалга певиците бре! Ние отиваме в Бразилия! laughing.gif

Галицин, филма е приятно весел определено tounge.gif

Аз големи задници не харесвам - сполай ви :D

http://vbox7.com/play:7d69f056c6

Малееее баси жмела :D

Аз големи задници не харесвам - сполай ви :D

Малееее баси жмела :D

Големи друг път. Клипа на Иван изгледа ли?

Стефче, тоя младеж му трябва само твоя пуловер и е готов! Ангел ще му даде малко мазила. Митака ще осигури вазелин. laughing.gif

/все още ме е страх да пусна звък на тоя "клип", сниман в дядовата нива/

Гледайки кога е качена снимката, това е в Босна преди часове.

Всичко им е чисто и грам затруднения нямат! И тротоарите и улиците! laughing.gif

Ванката тръгва нататък и ще видим клипове утре (когато ще вали още)... Тия до март ще са зарити. Както и по-голяма част от България.

Дано да няма проблеми, че където и да е при такива обилни снеговалежи, пътуването леко казано не е желателно.

Къде кви клипове има, дай да гледам :P

Гледайки кога е качена снимката, това е в Босна преди часове.

Я виж как прилежно и симетрично са натрупали снега на купчинки. :lol:

Дано да няма проблеми, че където и да е при такива обилни снеговалежи, пътуването леко казано не е желателно.

Къде кви клипове има, дай да гледам :P

Е още няма, той ще ги качи като стигне.... някъде ... laughing.gif

Ролан го има и на български, ма аз го гледах на руски...Българския превод е шибан...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...