mobo Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 еми да човек, ама не е ли всеки път едно и също? И при миналия кмет, и при сегашния, и при следващия... все нещо не е наред, все има за какво да се мрънка и какво да се оплаква, честно, поняога си мисля, че българския народ иска всичко да му е наготово, държавата едва ли не да му виси зад гърба и да го пази да не стъпне в локва. Винаги има за какво да се оплакваме, все сме много зле... ама айде сега! давай докрай тая песен за мрънкачите, де. що спираш на втория куплет? ужасни хора са - само пречат и досаждат. и най-нахално търсят да видят свършена работа за внесените си в общата каса пари.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 То... не знам как е по кварталите, щото аз съм гъзе и живея от центърО, ама едно е да ходиш по трамбован сняг, друго е по хокейно игрище... Не че защитавам тая кочина де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 чакай малко, аз също обичам да си помрънквам, не ме слагай веднага от другата страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ако продължата в същия дух да негодувате от новата власт, скоро Цв. Цв. ще организира акция "Мрънкачите" и ще ви излови всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Или акция "Чистачите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 ааа от акция "чистачите" аз няма да бягам, даже няма и да се крия, сам ще се предам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 След испанците Spainair, днес официално фалираха и унгарците Malev. http://www.bbc.co.uk/news/business-16866872 А уж Малев бяха стабилни с почти 70 години в бизнеса. Да видим до края на годината още колко превозвача ще изплуват по корем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Чудно - върнаха замъка на Георги Тумпалов. Какво нещо е да си платиш, майна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 А, бе от Тракия от Мебелна къща какво мога да хвана да дойда до Тримонциум, че колата е блок...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Това е от днес сутринта,но качеството не го бива много. http://www.youtube.com/watch?v=9uedTBvtrzk&list=HL1328286829&feature=mh_lolz Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 А, бе от Тракия от Мебелна къща какво мога да хвана да дойда до Тримонциум, че колата е блок...? Не знам дали минават през Мебелна къща, но до Тримонциум ходят: 4, 44, 9. Имам някакъв спомен, че съм хващал 4, за да ида от центъра до бившия колодрум. Та.. май това е твоя рейс. 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 А, бе от Тракия от Мебелна къща какво мога да хвана да дойда до Тримонциум, че колата е блок...? 99, 4(зависи на коя спира си, но 99 100%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ако продължата в същия дух да негодувате от новата власт, скоро Цв. Цв. ще организира акция "Мрънкачите" и ще ви излови всички. и без това може би евентуално току виж едва ли не би могло да ме разследват от ДАНС в момента. да дойдат повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Предупреждавам дружината, че ще закъснея малко. Почвайте без мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ти винаги закъсняваш, чичо... А ако си мислиш, че ще те чакаме за първото наздраве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ти винаги закъсняваш, чичо... А ако си мислиш, че ще те чакаме за първото наздраве... Ако искаш ела ти се ври по щранговете между 2 и 8 етаж да търсиш отде са течовете... Да не мислиш, че ми е приятно? Освен това ВиК "специалистът" закъснява, не аз... Ти тръгвай, че доде дойдеш от село.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Айде, тръгвам аз, ще се видим там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Видене, де се вреш бе, тулуп? Ти си по-шишкав от мен станал Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Видене, де се вреш бе, тулуп? Ти си по-шишкав от мен станал Той не е шишкав..., просто му никнат цици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Той не е шишкав..., просто му никнат цици. Ти нямаше ли да ходиш на среща бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ами като съм си избрал ролята на Драмбозов - вра се. Галине - №@$€$%§€$%. Айде аз тръгвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Не знам дали минават през Мебелна къща, но до Тримонциум ходят: 4, 44, 9. Имам някакъв спомен, че съм хващал 4, за да ида от центъра до бившия колодрум. Та.. май това е твоя рейс. 4. Ти винаги закъсняваш, чичо... А ако си мислиш, че ще те чакаме за първото наздраве... Ако си чакал 44 и 9 там може и да не си успял да пристигнеш :) Че леко са в другия край на Тракия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Съдейки по факта, че ние с Галицин си тръгнахме последни и никой нищо не е писал още, би трябвало да мислим, че останалите не са се прибрали А какви вакли, пияни прасета наблюдавахме след като напуснахте..... Имаше една баш като за Ангел даже... Трябваше да я помолим да си покаже чорапите. Жорето, силно подкв..., подпален тръгна по баровете, след като ни нареди какви овехтели боклуци сме, че не тръгваме с него... Ай добро утро, черимои недорасли! http://www.youtube.com/watch?v=TaK8w6XVy9k Специален поздрав за Галицин: http://www.youtube.com/watch?v=nVme0ZltYJY ЕДИТ: Тема за размисли и страсти през днешния ден: ИДИОТИЗМА в нещата! ('бах маа му, простотията няма край!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Простотията никога няма край и тя ни е най-вярна. Но това с капака ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Размисли и страсти на бат Бойко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.