exabyte Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Тая сутрин в 5ч положението беше още по зле и от вчера.Кичука-Смирненски-Околовръсно-Магистрала нищо не беше чистено, нито хвърлян пясък.Вчера сутринта ( 6ч ) поне бяха намерили някакви 2,3 пробити човала, та от МЕТРО до магистралата имаше лента ( 1м широка ) от пясък, но не и днес. Явно им свърши бюджета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Тоя път дори и главната не са почистили. Предния път, главната беше суха в деня на снеговете. Площада също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Свършили са кинтитИ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Но мрънкалниците - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 те никога не свършват ама е по-забавно с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ох, деба тая мед как пълни фрезерите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 ма идеално е положението, бре. всичко е перфектно. а и щом некои ора немат пробблеми то никой друг НЕ МОЖЕ да има...... да снимам ли никога непочистен тротоар до парк? сори, ама общината му е собственик на парка и ако ще се глобяваме -> ОП "Паркове и градини"... всички малки улици са с по 10-15 санта киша и ледени коловози, трупа си се от вчера. очевидно се чака обещаваното от синоптиците затопляне за уикенда да го разкара, щото пестим пари и общината бедна и нещастна, а новият ни кмет мамин+общ. съвет се преработват да мислят как още по-добре да си свършат работата..... за републиканските пътища и магистрали е ясно че щом бойко не е разрешил, сняг по тях нема да падне. ама той си има бая джипове и НСО, плебса да му мисли. п.п. всъщност докато пишех и 3 тракторчета демонстративно се преточиха на ветрило по булеварда до мен..... а къде бяха сутринта? къде бяха вечеерта? в заданието към общ. поръчка за зимното чистене пишеше доста неща за нощните дежурства, времето за което трябваше да се реагира, а и кога да се маха техниката от пътищата за да не прави допълнителни задръствания... въобще интересно четиво беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 е то хубаво, всички ги имаме тея проблеми, днес например 15 минути докато изляза от уличката, и мойта кола и тя поднася, както и на всички останали, и аз карам по заледените и непочистени улици и ходя по още по-заледените и непочистени тротоари, ама кво от тва... Вместо да се чудя как да се оплача и да псовам по управляващите, лепя си една усмивка и продължавам да си правя това, което си правя. И навсякъде където ида, било то наживо или по разните форуми, 99% от хората само мрънкат - не било почистено, не били хвърляли пясък... така си е, ама всички да почнем да недоволстваме от това ли? Няма смисъл според мен, нито нещо ще се промени, нито някой ще направи нещо по въпроса. И все пак си мисля, че тази година е в пъти по-добре почистено от предишни години, и никой не може да ме убеди в обратното. ЕДИТ: Тракторчета сутринта видях 3 един зад друг чистеха цар Борис, в 8 и нещо по малката уличка, където живея бяха минали вече Преди час някъде мина и по уличката, където работя, та ми зарови пак колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Последно за довечера 8 ли сме или повече? Ще се опитам да резервирам по телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Довечера сме 10. за 20:00 часа примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Довечера сме 10. за 20:00 часа примерно. +3 за мен, брат ми и Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Така, керкенези мамини, пак аз оправих работата. И като ви казвам друг път, че има много голямо значение как се разговаря - слушайте ме. Имаме резервирани 12 места за 20.00 довечера, БЕЗ да се разкарвам да оставям капаро. Резервацията е на мое има - който стигне пръв да знае. Помолих за нЕкой ъгъл, вече обясних защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Така, керкенези мамини, пак аз оправих работата. И като ви казвам друг път, че има много голямо значение как се разговаря - слушайте ме. Имаме резервирани 12 места за 20.00 довечера, БЕЗ да се разкарвам да оставям капаро. Резервацията е на мое има - който стигне пръв да знае. Помолих за нЕкой ъгъл, вече обясних защо Точно за това ти я възложихме на теб тая задача, щото знаехме че ще се справиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Така, керкенези мамини, пак аз оправих работата. И като ви казвам друг път, че има много голямо значение как се разговаря - слушайте ме. Имаме резервирани 12 места за 20.00 довечера, БЕЗ да се разкарвам да оставям капаро. Резервацията е на мое има - който стигне пръв да знае. Помолих за нЕкой ъгъл, вече обясних защо Голяма работа си. Аз предния път ходих и се молих и в двете Даяни, но ме отрязаха. Петък и Събота не можело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 С кои чорапи беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Голяма работа си. Аз предния път ходих и се молих и в двете Даяни, но ме отрязаха. Петък и Събота не можело. И на мен така ми казаха ама аз ги наредих едни.... Първо сме топ клиенти, второ ходим редовно, трето миналата седмица пак бяхме.... И най-важното - човешко ли е сега в тоя студ да ме разкарвате за едното капаро....(това изпълнение е много важно да се изиграе правилно, тъй като по телефона няма опция влажни очи и комплименти за външния вид на жената отсреща) С кои чорапи беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 е то хубаво, всички ги имаме тея проблеми, днес например 15 минути докато изляза от уличката, и мойта кола и тя поднася, както и на всички останали, и аз карам по заледените и непочистени улици и ходя по още по-заледените и непочистени тротоари, ама кво от тва... Вместо да се чудя как да се оплача и да псовам по управляващите, лепя си една усмивка и продължавам да си правя това, което си правя. И навсякъде където ида, било то наживо или по разните форуми, 99% от хората само мрънкат - не било почистено, не били хвърляли пясък... така си е, ама всички да почнем да недоволстваме от това ли? Няма смисъл според мен, нито нещо ще се промени, нито някой ще направи нещо по въпроса. И все пак си мисля, че тази година е в пъти по-добре почистено от предишни години, и никой не може да ме убеди в обратното. ЕДИТ: Тракторчета сутринта видях 3 един зад друг чистеха цар Борис, в 8 и нещо по малката уличка, където живея бяха минали вече Преди час някъде мина и по уличката, където работя, та ми зарови пак колата Ами някой хора мрънкат, защото един кмет се блъска в гърдите как денонощно разбираш ли, техниката не спирала и всичко било чисто.Циганките ринели на 110% от КПД-то си, за т'ва чак на 3тия ден като всичко се утъпка и стана на лед, се захванаха с тротоарите. П.С. В интерес на истината, причината за липсата на снегорини е ясна.Коя нормална фирма ще си търкаля денонощно техниката по тези разбити улици в града, та да плаща и за амортизация после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 еми да човек, ама не е ли всеки път едно и също? И при миналия кмет, и при сегашния, и при следващия... все нещо не е наред, все има за какво да се мрънка и какво да се оплаква, честно, поняога си мисля, че българския народ иска всичко да му е наготово, държавата едва ли не да му виси зад гърба и да го пази да не стъпне в локва. Винаги има за какво да се оплакваме, все сме много зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ами някой хора мрънкат, защото един кмет се блъска в гърдите как денонощно разбираш ли, техниката не спирала и всичко било чисто.Циганките ринели на 110% от КПД-то си, за т'ва чак на 3тия ден като всичко се утъпка и стана на лед, се захванаха с тротоарите. П.С. В интерес на истината, причината за липсата на снегорини е ясна.Коя нормална фирма ще си търкаля денонощно техниката по тези разбити улици в града, та да плаща и за амортизация после... Важното е, че нямаше чалга по коледните празници в центъра на града...мдааа хахахаха :D Втори фал на кметченцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 За сметка на това имаше бая чалга в снегопочистването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 За сметка на това имаше бая чалга в снегопочистването. Обясни като за по-прости, че това е някъв нов модерен, Фносен начин на иСказ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ромите, бе, Стефчо, ромите... Чес'но ли не схвана? EDIT: Сега ще е върхът ако и аз не съм схванал, де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ромите, бе, Стефчо, ромите... Чес'но ли не схвана? EDIT: Сега ще е върхът ако и аз не съм схванал, де... Честен ли да бъда? И капчица мисъл не съм вложил, а и не ме бърка много, много. Просто се ебавам...както винаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Обясни като за по-прости, че това е някъв нов модерен, Фносен начин на иСказ.Нов внос! От пазара в Илиянци! Не че София е много стока, аре, след като публикувах "код Кафяво", тая сутрин навсякъде се разминавах с бойни отряди от Команчите, боядисани в цветовете на лайната и къртещи сняг и лед, ама и тук тротоарите си бяха за високопроходими туристически обувки, но като се прибирах миналия уикенд в Пловдив - там беше е*ати и пързалката. То не бяха танци със саби, опити за намиране на много по пет лева, танци, елементи от фигурното пързаляне, тройни аксели... Уж си мисля, че имам добър баланс, то бяха такива пируети, че просто очаквах от някъде да изскочи Албена Денкова или да ме сгази Максим Съдистки и да ме поздравят за професионализма на ледената пързалка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Аз вчера бех у Софето и беше почистено само около президентството.... Всичко друго беше нинджа пениз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.