JDFU Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 На някои сравнително близки до нас места и солта е започнала да замръзва. Следват малко кадри от брега на Черно море, но от страната на Одеса: ...... Като се има предвид, че миналото лято бях там на море, си е направо плашещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ебати и фалшивия свят.... Съобщават за няк'ъв галфон в няк'во училище, дето днеска бил намушкал от яд няк'ъв друг с нож. Отишъл галфонът да си купи амфетамини, обаче понеже решил да удари далаверката, предварително си отпечатал малко пари на принтера. Взел той "амфетамина", но малко по-късно се оказало, че оня другият пък му бил пробутал аспирин, вместо амфетамин...баси и лъжливите хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 ХАхахахаххаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Днес бях в Смирненски, Коматево и на още няколко места из града - как ги сучете тия коли не знам...а уж изпреварвах повечето от тия, дето бяха пред мен... Аз също обиколих града днес - нищо особено, освен че настилката е хлъзгава, какво реват не знам (всъщност сещам се ама няма да казвам). Нормално за тия условия. Нов сняг почти нямаше дори и след валежа. Улиците са проходими, може би е леко досадно разминаването в нЕкои тесняци. Спортисти, некадърници и келеши са изключително опасни тия дни, тъй като грешно натискане на газта или спирачката лесно могат да завъртят колата. На паркинга на Джъмбо направих някои тестове - много трябва да се внимава и в никакъв случай да не се бърза. Околовръстното е на асфалт, но отгоре има обледяване - на слънце искри направо. Сократце - който кара леко и внимателно със ЗИМНИ гуми - проблеми не може да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ти вземи запази маса за утре вечер, увиснем накрая Там до вас е кръчмата, баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ако утре излизам може - иначе да ходя дотам в тоя студ - не става. Бахти, все аз ли трябва да правя резервациите по тия събирания??? Предния път кой я направи - Ангел ли беше в крайна сметка или Иван? Да кажа който бе какво свърши в крайна сметка и оставя ли пари капаро. Аз така и не видях да се напълни заведението онази нощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ако утре излизам може - иначе да ходя дотам в тоя студ - не става. Бахти, все аз ли трябва да правя резервациите по тия събирания??? Предния път кой я направи - Ангел ли беше в крайна сметка или Иван? Да кажа който бе какво свърши в крайна сметка и оставя ли пари капаро. Аз така и не видях да се напълни заведението онази нощ... Послединя път Иван запази маса и му взеха капаро по 10лв на човек, но за петък не знам дали ще искат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 То може и утре да не се напълни, но знае ли човек. Ако излизаш иди запази маса, може и да не искат капаро в крайна сметка. Или някой дето ще минава от там, не може всички да седите вкъщи цял ден По-сигурно ще е с резервация. Да не стане така да търсим кръчма в студа после 20:00 там да речем, как ви се струва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Днес бях в Смирненски, Коматево и на още няколко места из града - как ги сучете тия коли не знам...а уж изпреварвах повечето от тия, дето бяха пред мен... :D От вънка не изглежда нещо кой знае какво, ама зад тая барака ми се налагаше да удрям ограничителя на волана . И кръговото на Люляка почти цялото ми върза....доволен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 :D За съдържанието на клипчето си има отдавна измислени определения: каране с несъобразена скорост и неправилна работа с волана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 За съдържанието на клипчето си има отдавна измислени определения: каране с несъобразена скорост и неправилна работа с волана. 15, до 20 км в час . Утре вечер пак съм там Предишните ми опити бяха много по-готини, сякаш карах е36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Кви хора сте бе, кажгоде, мамка му!? Сума време никой не ебава да се резне с някоя простотия, бахти и скуката! Сал Танас прави някакви бледни напъни със сабаляшните си поздравявки, ама то тва не се брои... П.п. Аа, да! Видене, открих уникално винце. Купаж от мерло, каберне и сира... мани-бегай ти казвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Тихо ся, Гадине, неска е празник, тресе ги педерунгелията, всички културно го дават...А пък аз го давам на вино и пастърма...Да ме насетиш ракия да ти донеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 И СЛАНИНА, кеУеш! Ай наздраве, аз си цуцам маврудец с пекан маринован джолан.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 И сланина, и сланина Ти що не вземеш да си направиш бе, тулуп? Имаш рецептата, има сланина, има студ...Мързи ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Добро утро и честит амнайсти сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Добро да е. http://www.youtube.com/watch?v=5a5U9nzMzXU&sns=fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 :D От вънка не изглежда нещо кой знае какво, ама зад тая барака ми се налагаше да удрям ограничителя на волана . И кръговото на Люляка почти цялото ми върза....доволен съм още малко и ще те питам как монтира диференциала и много ли ряза купето да мине кардана хубави предни гуми с почти зимни задни ли караш? Добре ти се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 още малко и ще те питам как монтира диференциала и много ли ряза купето да мине кардана хубави предни гуми с почти зимни задни ли караш? Добре ти се получава Предните са ми Мишлен Алпин с няква четворка. А4 ли, Р4...нещо такова. Да ама 14-ките нови са около 130, 140 лева парчето и отзад си останах с летни . Таа ръчната я дърпах само в краен случай...тя си върви на страни хах На стадион Пловдив сигурно е било върволица от баварци. Като знам кво беше на първия сгоден сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 една година карах няколко дни с обратния сетъп, хубави задни с много приключили предни, беше голям смях, все едно съм дръпнал ръчната и предницата си играе наляво-надясно като подам газ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Е...ти си със задно. Само дето с тоя лед понякога се случва да НЕ искаш да се хлъзгаш и като има пешеходци дето си мислят, че пресичат лятото на СУХ асфалт...и става малко кофти хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 е да де, ама предишната ми кола беше с предно, та за нея ставаше дума иначе тая със задното задължително с 4 зимни гуми, иначе е крива хава Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Тая вечер ще навивам комшията с ТДС-ката да идем на Баумакса :D . Там ще се получи по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 рапторе викаш екстра се справят всичко е почистено.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 рапторе викаш екстра се справят всичко е почистено.... Както сам виждаш, само на непочистено може да си проличат майсторите....иначе няма как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.