w00x Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 така и един приятел си взе Мак от UK,а преди това се беше супер много надъхал че по цял ден ще прави музика като се прибере с придобивката ...и вече 4ти месец го чакам да ми прати промо . Вземи си вафла,спестява доста движения (джог,ефекти,лупове,скролване).Мойте хора са много доволни.Преди бяха с едни конзоли но вече не е лесно да се мъкнеш с лаптопите и конзолата.Пък и сега гледам от N/I отново пуснаха някакви готини промоциики . Аз си ползвам за момента конзолата и съм си взел едно Akai MPK Mini, но дори не съм го мапнал. Бая се чудя на промоцията на Kontrol S2 за 800лв. Аз като се прибирах към 3 нямаше нито една машина ,а беше натрупало един пръст навсякъде. И се размазахме в сенса,а тоя гей на пулта е толкова зле горкия.НЕ стига че само ние и някви испанци си избирахме песни и пак недоволен.Пуска някви говна и се кефи. Последния път пускаше някъв лигав комерсиален хаус. Да не говорим какъв студ беше в тва заведение. СУПЕР ЗЛЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 ако не друго поне видях сиганките да хвърлят сол или пясък по тротоарите На някои сравнително близки до нас места и солта е започнала да замръзва. Следват малко кадри от брега на Черно море, но от страната на Одеса: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Хахах сега се сетих ,че едно езеро миналата година в Швеция беше замръзнало.Ветерн сек азва и е второто по големина в Швеция.Та тия лудите шведи си карали отгоре някакъв вид ветроходки на ски Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 На някои сравнително близки до нас места и солта е започнала да замръзва. Следват малко кадри от брега на Черно море, но от страната на Одеса: мале, какъв ли студ е там бррр ама поне е красиво а относно ДиДжея (джедая) в сенса, аз незнам някой да е доволен от него... неколкократно ме е съсипвал, например пуска продиджи - смек май бич ап, и веднага след това бритни спиърс - упс ай дид ит ъгейн... първо, адски ужасна комбинация, второ - бритни спиърс, мамка му! След това някакъв гаден хаус пусна, на няколко пъти вече ми прави впечатление как сенса се празни в 2-3 часа петък вечер. А да не говорим как му казвам да ми пусне уайтснейк, отказва ми с довода "сега сме на друга вълна, не върви", и ми пуска линкин парк и след това нещо от сорта на сак ноел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Еми в сряда може и да ти пусне white snake.Принципно ние вчера стояхме до 3.Аз отидох за пети ,шести път при него да му казвам какво да ми пуска и той ми каза че след 15 мин затваряли.И след 15 мин спря музиката като вътре още си имаше хора...Бе дебил голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 там по принцип и събота и неделя винаго се е слушал рок, така че не виждам пречка да ги пуска и тогава, ама не, развалят го и тва си е... нищо против да се пуска и денс и поп и комерс, ама да си го има и рока, както винаги си е било Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Как по дяволите да направя така, че когато харесам дадена снимка на нещо/някой в тъпия фейсбук и това да НЕ се показва в профилите на определени хора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Честито на всички с розови наклонности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Последни залагания, кой ще идва и кой няма да идва. Засега сме това: Много ти е малък поста и не те видях че си писал Добре бе, корекция: АЗ !!! Netrootbg TAZ KIKI - тука няма пояснявам, не е полтъргайст gado Assassin RaptoR - е тва вече е полтъргайста ! w00x Давайте докато е време, да се знае някаква приблизителна бройка да го еВа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Последни залагания, кой ще идва и кой няма да идва. Засега сме това: Много ти е малък поста и не те видях че си писал Добре бе, корекция: АЗ !!! Netrootbg TAZ KIKI - тука няма пояснявам, не е полтъргайст gado Assassin RaptoR - е тва вече е полтъргайста ! w00x Давайте докато е време, да се знае някаква приблизителна бройка да го еВа ! Аз и брат ми може да дойдем, но за сега сме под въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Къде и какво има, и кога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Къде и какво има, и кога? Поредна сбирка, място - р-т "Даяна" до подлезът на централна поща, дата - този Петък, атракцията на вечерта - Волният Уили и компания. П.п. Пък ако дойдат и двамата "малки" атракцията ще се превърне в стадо бизони и компания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Кой ще се прежали да иде и да запази маса за 10 майнмуни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Аз засега потвърждавам присъствие. Който резервира - повтарям да резервира кьоше, далеч от нормални хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Аз засега потвърждавам присъствие. Който резервира - повтарям да резервира кьоше, далеч от нормални хора. Ти там си близо, що не мръднеш да резервираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 а от днес клипчета имате ли? готовността за новата буря дет я декларираха именно вчера, днес не ми изглежда много вярна Ами днес като се прибирах от работа в 8 сутринта не беше пипнато нищо карах върху лед покрит със сняг, Има едно клипче от днес . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ние минахме през магистралата към 6:00 сутринта (ПД-СФ) и беше ебаси екшъна. А в градчето нямаше шофиране. Хързууууул, пързаааал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Пловдив ли? Щото и в София е същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Тия дето е трябвало да чистят пак са си спали на топличко Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Пътя е косъм баси...Тоя път НЕ исках да се суча, а сякаш бях със задно....много е лукава ситуацията. Дано по-късно движението е сведено до минимум, че в Тракия, който е в колелото е с предимство :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Днес бях в Смирненски, Коматево и на още няколко места из града - как ги сучете тия коли не знам...а уж изпреварвах повечето от тия, дето бяха пред мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Днес бях в Смирненски, Коматево и на още няколко места из града - как ги сучете тия коли не знам...а уж изпреварвах повечето от тия, дето бяха пред мен... В 8 отивам на ВСИ - Нескафето. После ако искаш - ела ще ти покажа как с предно се суча само с подаване или не подаване на газ(зависи колко лед има) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Еми сутринта бутахме снегорина, пък ти както искаш го разбирай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Трябва и аз да почна да ходя на твоя фитнес и да работя с твоя инструктор. Да бутам камиони с пълни рала със сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Мисля, че това попадение на Майкрософт се е получило този път! http://www.youtube.com/watch?v=TDbrX5U75dk&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.