Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

така и един приятел си взе Мак от UK,а преди това се беше супер много надъхал че по цял ден ще прави музика като се прибере с придобивката ...и вече 4ти месец го чакам да ми прати промо :lol: .

Вземи си вафла,спестява доста движения (джог,ефекти,лупове,скролване).Мойте хора са много доволни.Преди бяха с едни конзоли но вече не е лесно да се мъкнеш с лаптопите и конзолата.Пък и сега гледам от N/I отново пуснаха някакви готини промоциики :zzz .

Аз си ползвам за момента конзолата и съм си взел едно Akai MPK Mini, но дори не съм го мапнал.

Бая се чудя на промоцията на Kontrol S2 за 800лв.

Аз като се прибирах към 3 нямаше нито една машина ,а беше натрупало един пръст навсякъде.

И се размазахме в сенса,а тоя гей на пулта е толкова зле горкия.НЕ стига че само ние и някви испанци си избирахме песни и пак недоволен.Пуска някви говна и се кефи.

Последния път пускаше някъв лигав комерсиален хаус. Да не говорим какъв студ беше в тва заведение.

СУПЕР ЗЛЕ!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ако не друго поне видях сиганките да хвърлят сол или пясък по тротоарите :)

На някои сравнително близки до нас места и солта е започнала да замръзва. :bgrin:

Следват малко кадри от брега на Черно море, но от страната на Одеса:

more-0005.jpg more-0006.jpg

more-0025.jpg more-0019.jpg

more-0026.jpg more-0021.jpg

Хахах сега се сетих ,че едно езеро миналата година в Швеция беше замръзнало.Ветерн сек азва и е второто по големина в Швеция.Та тия лудите шведи си карали отгоре някакъв вид ветроходки на ски :D

На някои сравнително близки до нас места и солта е започнала да замръзва. :bgrin:

Следват малко кадри от брега на Черно море, но от страната на Одеса:

мале, какъв ли студ е там бррр :) ама поне е красиво :rolleyes:

а относно ДиДжея (джедая) в сенса, аз незнам някой да е доволен от него... неколкократно ме е съсипвал, например пуска продиджи - смек май бич ап, и веднага след това бритни спиърс - упс ай дид ит ъгейн... първо, адски ужасна комбинация, второ - бритни спиърс, мамка му! След това някакъв гаден хаус пусна, на няколко пъти вече ми прави впечатление как сенса се празни в 2-3 часа петък вечер. А да не говорим как му казвам да ми пусне уайтснейк, отказва ми с довода "сега сме на друга вълна, не върви", и ми пуска линкин парк и след това нещо от сорта на сак ноел...

Еми в сряда може и да ти пусне white snake.Принципно ние вчера стояхме до 3.Аз отидох за пети ,шести път при него да му казвам какво да ми пуска и той ми каза че след 15 мин затваряли.И след 15 мин спря музиката като вътре още си имаше хора...Бе дебил голям.

там по принцип и събота и неделя винаго се е слушал рок, така че не виждам пречка да ги пуска и тогава, ама не, развалят го и тва си е... нищо против да се пуска и денс и поп и комерс, ама да си го има и рока, както винаги си е било

Как по дяволите да направя така, че когато харесам дадена снимка на нещо/някой в тъпия фейсбук и това да НЕ се показва в профилите на определени хора? :)

Последни залагания, кой ще идва и кой няма да идва. Засега сме това:

Много ти е малък поста и не те видях че си писал :) Добре бе, корекция:

АЗ !!!

Netrootbg

TAZ

KIKI - тука няма пояснявам, не е полтъргайст

gado

Assassin

RaptoR - е тва вече е полтъргайста !

w00x

Давайте докато е време, да се знае някаква приблизителна бройка да го еВа !

Последни залагания, кой ще идва и кой няма да идва. Засега сме това:

Много ти е малък поста и не те видях че си писал :) Добре бе, корекция:

АЗ !!!

Netrootbg

TAZ

KIKI - тука няма пояснявам, не е полтъргайст

gado

Assassin

RaptoR - е тва вече е полтъргайста !

w00x

Давайте докато е време, да се знае някаква приблизителна бройка да го еВа !

Аз и брат ми може да дойдем, но за сега сме под въпрос

Къде и какво има, и кога?

Поредна сбирка, място - р-т "Даяна" до подлезът на централна поща, дата - този Петък, атракцията на вечерта - Волният Уили и компания.

П.п. Пък ако дойдат и двамата "малки" атракцията ще се превърне в стадо бизони и компания...

Аз засега потвърждавам присъствие. Който резервира - повтарям да резервира кьоше, далеч от нормални хора. laughing.gif

Ти там си близо, що не мръднеш да резервираш.

а от днес клипчета имате ли? готовността за новата буря дет я декларираха именно вчера, днес не ми изглежда много вярна :)

Ами днес като се прибирах от работа в 8 сутринта не беше пипнато нищо карах върху лед покрит със сняг,

Има едно клипче от днес .

Пътя е косъм баси...Тоя път НЕ исках да се суча, а сякаш бях със задно....много е лукава ситуацията. Дано по-късно движението е сведено до минимум, че в Тракия, който е в колелото е с предимство :blush: :D :D

Днес бях в Смирненски, Коматево и на още няколко места из града - как ги сучете тия коли не знам...а уж изпреварвах повечето от тия, дето бяха пред мен...:sleep:

Днес бях в Смирненски, Коматево и на още няколко места из града - как ги сучете тия коли не знам...а уж изпреварвах повечето от тия, дето бяха пред мен...:sleep:

В 8 отивам на ВСИ - Нескафето. После ако искаш - ела ще ти покажа как с предно се суча само с подаване или не подаване на газ(зависи колко лед има) ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...