mordeath Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Тц! Тая кара в аварийното поне и не е толкова страшна, горната кара в НАЙ-ЛЯВА за насрещните лента. Със 100 км/ч! Представи си както си в лява лента и изпреварваш със 130 (примерно) да ти изскочи насрещна кола със 100! Ще изпреваря края на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Добро утро, гъзове пъпчиви. Вчера я свърших една и след малко отивам да видим - ще ме уволняват ли или ще се съдим.То, че ще се съдим, ще се съдим, само дано излязат разумни и не правят глупости, че ще патят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ангилльееее, да си жив и здрав! Желая ти по-малко нерви, похабени по евтини пачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Най-накрая се навих да стана потребител на Епъл, взимайки за проба един Mac Mini. Кофти е в началото да се свикне с интерфейса, ама засега съм му дал около седмица преходен период. Иначе хардуера е железен и всъщност това е перфектния media box, плюс всички останали възможности на нормален Мак с OS X Lion. Ако ми хареса, по-нататък ще си взема и един Macbook Air. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Добро утро, гъзове пъпчиви. Вчера я свърших една и след малко отивам да видим - ще ме уволняват ли или ще се съдим.То, че ще се съдим, ще се съдим, само дано излязат разумни и не правят глупости, че ще патят. Набил си някой докато си на работа? Или си обяснил на шефа, колко е "умен". Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Най-накрая се навих да стана потребител на Епъл, взимайки за проба един Mac Mini. Кофти е в началото да се свикне с интерфейса, ама засега съм му дал около седмица преходен период. Иначе хардуера е железен и всъщност това е перфектния media box, плюс всички останали възможности на нормален Мак с OS X Lion. Ако ми хареса, по-нататък ще си взема и един Macbook Air. Знаех си, че един ден ще преминеш на правилната платформа . Да ти е честита покупката. Изчакай лятото да излезе новият модел на Air-a. Аз чакам да се появи и го поръчвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Тия ученици защо си мислят,че те са единствените на които им е студено ? Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Знаех си, че един ден ще преминеш на правилната платформа . Да ти е честита покупката. Изчакай лятото да излезе новият модел на Air-a. Аз чакам да се появи и го поръчвам. Благодаря, сигурно така ще направя. Просто ми трябва малко време да свикна с всичко и да му разчовъркам номерата. Обаче определено ми харесва. Желязната основа на BSD Unix плюс изпипания интерфейс и хардуер. Сега ще почна да си наслагвам нещата, които ми трябват и ако постигна пълната картина на това, което ползвам направо зарязвам всичко останало. В смисъл бай-бай виндовс и този път окончателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Еее, аз прозорците на моята машина съм ги разкарал от години . В офиса обаче ми се налага да ги използвам. Харесал съм си 13" Air. Искам да видя какви ще са новите им дисплей лятото и ще поръчвам. Ето и клипчето от перфкетно почистената ни магистрала: http://www.youtube.com/watch?v=tc1puaosKBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Еее, аз прозорците на моята машина съм ги разкарал от години . В офиса обаче ми се налага да ги използвам. Харесал съм си 13" Air. Искам да видя какви ще са новите им дисплей лятото и ще поръчвам. Аз точно в офиса първи ще го разкарам. Сега ще си нося временно минито. В офиса имам 24'' монитор Samsung Full HD, който е перфектен вариант за минито. Корпоративните приложения и всичко останало минава на виртуални Citrix десктопи и на практика всеки ще си носи каквото си поиска от къщи. Идеята е да ползваш мобилен хардуер и виртуален десктоп, независимо дали си в офиса или някъде другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Идеята е да ползваш мобилен хардуер и виртуален десктоп, независимо дали си в офиса или някъде другаде. И аз се опитвам да направя това възможно в нашия офис, но дъртаците се дърпат. МНОГО се дърпат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 ЧРД на Ангел "Woox". Много ти здраве и по малко нерви с нежния пол.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ангилльееее, да си жив и здрав! Желая ти по-малко нерви, похабени по евтини пачи ЧРД на Ангел "Woox". Много ти здраве и по малко нерви с нежния пол.... Мерси Благодаря, сигурно така ще направя. Просто ми трябва малко време да свикна с всичко и да му разчовъркам номерата. Обаче определено ми харесва. Желязната основа на BSD Unix плюс изпипания интерфейс и хардуер. Сега ще почна да си наслагвам нещата, които ми трябват и ако постигна пълната картина на това, което ползвам направо зарязвам всичко останало. В смисъл бай-бай виндовс и този път окончателно. Аз не мисля, че ще преживееш олигофренизмите на моменти. MAC OSX не е за такива потребители като теб. Power users. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 ЧРД , Ангеле Жив и здрав и дано се оттървеш от проклятието на розовите чорапи :beerchug Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Да ни е жив и здрав наш Ангел и да се отървава от нещастната любов с малката кощрамба по най-бързия начин! Както сме препоръчали - с помощта на серия други малки кощрамби за разсейване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 И ся последно кога казахте че ще пием ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 woox-e,честит рожден ден .... Някой усети ли заметресението,рано сутринта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Честит рожден ден на w00x, жив и здрав, ЧРД и на останалите петима потребители, които празнуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Нека е по-щастлив през идната година от живота му. Само това му пожелавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Както обещах вчера, ето клиповете от 27-ми януари, ранния следобед (няма и 24 часа след големия снеговалеж). Магистрала Тракия, зона Ихтиман: http://www.youtube.com/watch?v=YnBOG52AG-A&feature=youtu.be Магистрала Тракия, зона Вакарел: http://www.youtube.com/watch?v=SjhlqfSL94Y&feature=youtu.be Магистралата е идеално почистена, заедно с аварийното платно. Не се наблюдава пясък върху настилката. Няма никакво замръзване. ---------------------------------------------- София - Център: http://www.youtube.com/watch?v=XKUiOsTxZHs&feature=youtu.be Софийският център е отлично изчистен, няма пясък по платното. Явно се използват по-модерни технологии. Прави впечатление лошото състояние на тротоарите, които са почистени само пред учрежденията. Разбира се пред Народното Събрание все едно сняг не е валяло... Едва ли по крайните квартали и улици е толкова чисто, но предполгам не са оставени непроходими такива... ----------------------------------------------- Банкя - централна зона: http://www.youtube.com/watch?v=DDFVnmYwUPI&feature=youtu.be Отново Банкя: http://www.youtube.com/watch?v=mTO5zCcngf4&feature=youtu.be Банкя - град на Вожда. Централната улица и близките артерии са отлично почистени. Няма никакво обледяване на платното. Малките улици са чисти и проходими. Силно впечатление прави факта, че няма нито един почистен тротоар. Хората са омачкали една пъртина, която на места е замръзнала и придвижването пеша си е кошмар, на места е навъзможно и става по платното. ======================== Моето лично мнение е следното: Като за най-тежката зима в последните трийсетина години, администрацията се справя много добре с изключително тежките условия, предвид наличния ресурс. НЯМА НАЧИН в която и да е държава по света при подобни снеговалежи, ветрове и тремператури да няма проблеми с движението, с разчистването и т.н., особено в първите часове. Неведнъж сме виждали какво става като завалят подобни снегове в САЩ или някъде из Европа - не смятам, че сме по-зле от тях, а нито имаме техниката им, нито финансите им. Напълно нормално е в началото да има и заснежени пътища, няма как да не се случи за известно време. Иване, като те гледам така верно караш по заснежена настилка, но магистралата си е 100% проходима без проблеми. Не виждам спрели коли и камиони да чакат снегорини (а се е случвало и това да виждам преди много години), движението си върви. Не разбирам какъв ти е проблема. Както се вижда от моите клипове още на другия ден магистралата е в отлично състояние. Като цяло няма кой да ме убеди, че не се справяме добре с изключително тежките зимни условия. Някои много бързо забравиха какво беше по пътищата само преди 4-5 години и само при няма и 20 см сняг. Не ми се мисли при подобна зима тогава какво щеше да е. Естествено, че има какво опще да се иска, естествено, че може и много по-добре, но при тия условия с тия ресурси - добре сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ами проблема с тротоарите? Пътищата са почистени, но в по голяма част в градовете, хората буквално вървят по шосето, защото тротоарите са затрупани и от снега и от снегорините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 По принцип у нас тротоарите са задължение на собствениците на прилежащите сгради. Което е пълна глупост. Никъде в цивилизования свят не съм видял хората да излизат с лопатите по улиците като завали сняг. Както се вижда пред учрежденията в София е разчистено, но пред блоковете и къщите - естествено не. Общината има право и да глобява непочистилите тротоарите пред своите сгради. Аз питам - защо Общината не поддържа и тротоарите, след като дере по 6 кожи от гражданите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Никъде в цивилизования свят не съм видял хората да излизат с лопатите по улиците като завали сняг. Ти подиграваш ли ни се? В ЦЯЛАТА планета е така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ти подиграваш ли ни се? В ЦЯЛАТА планета е така! Я да видим къде по-точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Докажи обратното. Many towns, cities and states have laws on the books requiring property owners to remove snow from their property. For example, as of 2010, property owners in Massachusetts are legally required to remove snow and ice from any area where visitors, tenants, or the general public might travel frequently. Т'ва е просто от един сърч. В цялата планета е така. Ама ти нали си живял в 954680495 държави и знаеш. Питай брат ти. http://news.bbc.co.uk/2/hi/8443745.stm В цялата планета е така. Ама ти нали винаги мноооо знаеш... Или ся ша кажеш, че Германия и те са смешници? Австрия пък никога не виждат сняг и за т'ва имат такъв глупав закон.... Имаш спешната нужда да си обогатиш знанията! Намерих още 17 държави, където имат закон да ти е изчистен тротоара, щото ако падна и ще си съдера задника да те съдя, че не си изчистил. Ама ... те всички са нецивилизовани. Дейба тия швейцарци. Неандерталци ти казвам!!! И понеже знам, че следващия ти отговор ще е хаплив и отклоняващ темата, или ще ми кажеш отново, че "нищо не съм разбрал" - за т'ва или се извини и кажи, че не си знаел, или не ми отговаряй нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.