TRIBALERO Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 snowboarding bunnies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Греяно винце, fvck yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Както казах - снега е доста повече. Вали не 2-3 часа, а два дена. Не знам какви полети са пренасочени, в Румъния е много по-зле от тук, имаше код червено. Два-три самолета кацнаха в Пловдив, след това тук сдадоха багажа. Няма такива "доста полети" , тъй като вчера цял ден съм следил графика на полетите. Има два отменени извън страната още при излитане (не по наша вина) и това е. Всичко друго кацна в София със закъснения по-малки от час заради постоянното чистене на полосата. Летището аз не знам да е затваряно - покажи ми кога е било това, защото не е било вчера. За чистене и технологии няма какво да си говорим - скъпи са и ние ги нямаме. И скоро няма и да ги имаме. Така че се борят с каквото има - пясък и трактори. Малко със закъснение, но да се върнем на темата. Полетите бяха пренасочени и то знам от първа ръка. Баща ми работи на летището и беше дежурен същата вечер. Дали неговата информация не е по актуална от тази в интернет? Преди малко се прибрах в Бг. Такъв резил е по малките улици, че нямам думи. При това, не такива които да водят примерно към един жилищен блок. Няма втори такива коловози и толкова лед. В 4 държави бях днес. Само тук не е изчистен снега... За технологиите също може да се спори доста. При използването на химикал няма нужда от много на брой машини. Няколко са напълно достатъчни за да поемат целият град. Сега ще кача и клипчетата от миналият петък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Утре ще публикувам клипове от 27-ми - зона Ихтиман, зона Вакарел, София - център, Банкя. Сега нямам време. За полетите - няма как да се публикува фалшиво разписание. Имаше пренасочени един полет за Белград, един за Букурещ. Говоря за 26-ти - точно когато валя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 За което съм ти много благодарен, но пък проблемът с "опикаването" се измести към тавана, така че сега търся решение и за него. Я това го знам бе, Къци... Начи мушваш четвъртинката, откопчаваш дюкяна и отваряш приготвения за целта чадър. Щот, нали... кофти е да ти капе по главата и вратъ... Друг вариант! Мушваш четвъртинката, и заставаш на предварително маркирана позиция, от там по балистична крива оцелваш кенефа..., само, че с падането на налягането ще ти се наложи да коригираш мерника! Иначе рискуваш да опикаеш всичко. Според мен е по-удачен първия вариант - с чадъра. П.п. Хрумнаха ми и още един - два варианта, ама са по-сложни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 много сложно го мислите - тръба, 2-3 колена и си прави един U образен "калъф" пикае нагоре, струята отива на долу и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Евала на Мирката, а Гадо да ходи на уроци при него с тия сложни варианти, дето ми ги предлага. Даже ще направя рационализация без колена, а само с термично огъната PVC тръба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Даа, бе! Тръби, колена, п*тки майни и салтанати... Къде по-лесно е да отвориш чадъра.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Евала на Мирката, а Гадо да ходи на уроци при него с тия сложни варианти, дето ми ги предлага. Даже ще направя рационализация без колена, а само с термично огъната PVC тръба. Ама ако няма достатъчно налягане да прехвърлиш чупката, п...ята се връща и пак ти отива на пантофите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Даа, бе! Тръби, колена, п*тки майни и салтанати... Къде по-лесно е да отвориш чадъра.... Да бе...и после да го нося у вас на съхранение, понеже ще е добре ароматизиран. Ама ако няма достатъчно налягане да прехвърлиш чупката, п...ята се връща и пак ти отива на пантофите. Ще има, ще има...със синия пенкилер на гадо, налягането ще е като през компресор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Ама ако няма достатъчно налягане да прехвърлиш чупката, п....та се връща и пак ти отива на пантофите. Мхъ! Обяснявай им инженерни подробности, гаче ли щъ разберат... Технически инвалиди! Да бе...и после да го нося у вас на съхранение, понеже ще е добре ароматизиран. Переш бе, майна..., переш! Да не бе да съм ти го опикал аз!? Ще има, ще има...със синия пенкилер на гадо налягането ще е като през компресор. Той пенкелера само подготвя чучурката, да няма оплитания и резки прегъвания по трасето... Нищо общо няма с налягането! За налягането, нали знаеш..., онова вълшебното хапченце - Простамол - бъди мъж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 А кажете ми сега как някой нов/нова попаднал(а) случайно в тази тема, после ще ни приема сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Ще има, ще има...със синия пенкилер на гадо, налягането ще е като през компресор. 5-6 атмосфери. Да не стане като оня виц дето малкия син застрелял котката като пикае А кажете ми сега как някой нов/нова попаднал(а) случайно в тази тема, после ще ни приема сериозно... нещо като естествения прираст, оцеляват само тези със силна психика Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 1. щом докарва до тавана - налягане има. 2. Никъде в задачката не е казано, че трябва да го ползва докрай - като тръгне да намалява, ще го махне, т.е моеж да се ползва докато мине кризсния момент. 3. Никъде не е казано, че трябва да е нещо дълго(високо) и в двата края. Може от неговия край е по-късо, че дори с малко налягане да стига до завоя и да тръгва да се стича от друга страна :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Евала на Мирката, а Гадо да ходи на уроци при него с тия сложни варианти, дето ми ги предлага. Даже ще направя рационализация без колена, а само с термично огъната PVC тръба. Ще ти трудно с PVC едно гофре ще ти реши проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Ще ти трудно с PVC едно гофре ще ти реши проблема Гофрето няма да ми свърши работа - "фи"-то трябва да е поне такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 ............ Видене, отдавна искам да те питам нещо - тоя, мегаъплоудецът не ти ли прилича малко на наш Весо, леко напълнял? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 На този главата му е по-издължена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Видене, отдавна искам да те питам нещо - тоя, мегаъплоудецът не ти ли прилича малко на наш Весо, леко напълнял? Има нещо, но е далечно. На този главата му е по-издължена. Напротив, на този главата му е силно освинена в ниското. ------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Видене, тая пропаганда дето си я почнал нещо не върви с тая последната снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Видене, отдавна искам да те питам нещо - тоя, мегаъплоудецът не ти ли прилича малко на наш Весо, леко напълнял? Дай ся ти като си дърт и грозен и мене така да ме правиш Тоя ако мяса на мене , направо отивам да си режа главата на циркуляра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Видене, тая пропаганда дето си я почнал нещо не върви с тая последната снимка. Какви пропаганди??? Дай ся ти като си дърт и грозен и мене така да ме правиш Тоя ако мяса на мене , направо отивам да си режа главата на циркуляра. Не ми се щеше по-цветущо да го казвам, защото си знаех, че ще го видиш... -------------------------------------------- Пичове, спокойно и аз мога да кажа, че оставам БЕЗ КОМЕНТАР Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 -------------------------------------------- Пичове, спокойно и аз мога да кажа, че оставам БЕЗ КОМЕНТАР Също като това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Също като това. Тц! Тая кара в аварийното поне и не е толкова страшна, горната кара в НАЙ-ЛЯВА за насрещните лента. Със 100 км/ч! Представи си както си в лява лента и изпреварваш със 130 (примерно) да ти изскочи насрещна кола със 100! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.