Tomahawx Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 След чаена чаша греяно вино, сега си пийвам чайче с мед... плана е поне литър чай за вечерта.Утре трябва да съм здрав! Ник'ви грипни вируси и да не си създават илюзиите, че ще ги приютя! Минава ми през ума, че с приближаването на рожденния ден ставам все по-зъл, по-злобен, агресивен и дребнав... Снощи съм си надупчил врата на стаята с туристическия нож... Всичката тази злоба ме разболява! Не знам защо, но... бая ме е обзела тъмната сила... Същата злоба изведнъж изникна и при мен... и с всеки изминал ден става все по-лошо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Къде го това забаваление бе Грим ? https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495086432 Тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Това е един от онези моменти в които ми е безкрайно яко без причина просто съм много щастлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Не ми се ходи на тъпо училище.Макар и да не зная дали ще ходя в понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Баси мрънкалниците сте,честно! Два месеца си чешете задниците и накрая - не ми се ходи! Безобразие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Мързи ме да дишам...климатикът бачка на 30, разплул съм се на стола като бакпулвер, очите ми скляпат, прозявам се като дирижабъл, искам масаж, искам пъпеш, искам да гледам Saw 4...мрън! Лигня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 тая боя има наркотичен ефект, влизам и си мисля за едно,две питиета Сега пляяяс един душ и айдее на черешатааа кой сега е номер едно , кой сега е омазан с АМВ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Баси мрънкалниците сте,честно! Два месеца си чешете задниците и накрая - не ми се ходи! Безобразие! Попрафка направиха вече 4 месеца почифка Мен ми минава , че утре трябва да се подмий колата и да се оправят 2-3 дреболии преди зимата . Пак искам да купонясвам но тези излизания посредата на седмицата не ми се нравят само защото липсва съня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Пия греяно винце уж за да се лекувам, нещо взема да ми става веселко такова... Такова лечение пада, че... Наздраве на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tifani82 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 аз в момента си мисля само за една яка почивка на хижа с много сняг....и много секс Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Откраднаха ми accounta на MU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ей тва е! на момчета са му откраднали акаунта, почва даскало, лепи тъпи постове из форума... На къде върви неговия живот... Дано да има бизнес, който да наследиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Пия греяно винце уж за да се лекувам, нещо взема да ми става веселко такова... Такова лечение пада, че... Наздраве на всички! За греяна ракия знам ама греено вино немога си го представя какъф вкус ще има Я сподели рецептата . По-добре напълни една кана нарежи 1 лимон изчакай малко , разбъркай и пиии докато не забравиш че си болен Заради комшията ми се допи и на мен само песни за маса надува цял ден . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ей тва е! на момчета са му откраднали акаунта, почва даскало, лепи тъпи постове из форума... На къде върви неговия живот... Дано да има бизнес, който да наследиш... Да защо не.Но ти не знаш нищо за мен така че недей да говориш мн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ...koлко съм мързелив не е истина, два свободни дни и така и не отдидох на работа... fuck... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ти нищо не знаеш за мен,така че не можеш да ме убиждаш без причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Мноо ме накефиха Ренегат тая вечер. Евала им на момчетата, много добре се представиха Ай лека и мека че утре ми трябва трезвен клонинг да иде на работа вместо мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Мъдра сентенция 34: Да караш колело с мека предна гума = опит за самоубийство на всеки малко по-остър завой! Казах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Мамка ти и кашлица...Докато го изкашлям тоя рак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Кога най-сетне ще свърши работният ден. Днес просто не знам на кой свят се намирам. Дано да успея да издържа до 20.30h без да направя накой гаф! на вас пожелавам пълзотворен и спорен ден!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 вчера, днеска и събота и неделя почивам...а не ми останаха кинти дори да се подстрижа Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Минава ми през главата, че скоро, по-точно след 2 дена, ще ковна 3 години във форума. Много или малко, дано да е било за добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Имам чувството, че през последните седмици си изпълних петилетката в кратки срокове. Лудо копче съм. Пожелайте ми успех, остават ми само още 7 дни. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Имам чувството, че през последните седмици си изпълних петилетката в кратки срокове. Лудо копче съм.Пожелайте ми успех, остават ми само още 7 дни. :smile: Успех А на мен ми минава през главата , че вече не разбирам нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Успех, копче.Хехе, баси къмсета, тъкмо намерих що-годе свястна жена и трябва да замина...Ирония..Боли ме грездея и там има кой да ме чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.