AssassiN Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Напоследък ги изтървахме доста май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Знаете ли как се казва онова животно, дето ходи нощем по покривите и прави "жонгръц - жонгръц"? - това е филикощерница. А как се нарича мъжкия на филикощерницата? - кощамблюрник. П.П. Още едно: Що е суек? Ще речете: лалугер! Да, лалугер, обаче мъжки. Щото на женския му се вика безУек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Аз леко ще ви подминавам сега засега с поздравите...Че пак ме хвана крастата с 30000000000000 неща наведнъж и се чудя сега, отде да докопам малко месинг, че да си направя болстерите на финката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Аз леко ще ви подминавам сега засега с поздравите...Че пак ме хвана крастата с 30000000000000 неща наведнъж и се чудя сега, отде да докопам малко месинг, че да си направя болстерите на финката... Стар/развален/ненужен катинар нямаш ли? Те са от месинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Знам, ма имам само стоманени...А да давам пари за катинар, който после ще срежа - тц. По-добре да ида си купя месингов лист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Влагата ли на вън прави тези минус 13 да се усещат минус 30 не знам...трябва да ходя да плащам нета и да зареждам колата...а пък така да ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Изпуснахме го това момче... Аз не бих слагал пари на това А след първата титла на Шумахер с Ферари познай с какъв цвят бях на косата (секта до откат ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Поздрав за дон Стефчо: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g3sJB2tcoJY#! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Поздрав за дон Стефчо: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g3sJB2tcoJY#! Това пък откъде го изкопа? Имаше даже и меле в пернишки бар......малко не ми допадна тромбона с тембър на саксофон, ама останалото беше оригинално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Че от къде може - книгата с муцуните... ------- Ред: Излъгах - от Google+ го прочетох.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Боли ма глаътъ..., мноо ма боли... Сега вече се сетих защо толкова мразя коняците и брендитата... http://www.youtube.com/watch?v=0AhiAVacJu8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 ако те боли главата - значи имаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Абе на каква основа се надуват тия жени не мога да разбера? Еб*ти боклуците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Не ти трябва да ги разбираш . Само ги еби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Аз се чудя с какъв акъл изобщо им хрумва да се правят на толкова недостъпни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Защото разни пикльовци им напомпват самочувствието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Защото разни пикльовци им напомпват самочувствието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 По-скоро за тук е емотиконката от поста на Раптора. Не ти трябва да ги разбираш . Само ги еби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 А аз се чудя що се занимаваш точно с такива. Има хиляди нормални момичета ти си тръгнал с чалга пиклите да се занимаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 А аз се чудя що се занимаваш точно с такива. Има хиляди нормални момичета ти си тръгнал с чалга пиклите да се занимаваш. Може да харесва да му е гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Таман щях да се заям с Пламен, че спи... и глеам, че се е поразсънил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 http://vbox7.com/play:0c51f2d2&al=1&vid= туй то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Таман щях да се заям с Пламен, че спи... и глеам, че се е поразсънил... Как спи бе...знаеш ли откога съм на крака или по-скоро "на гъз", ако съдя по отпечатъка на стола ми, останал от седенето днес. А аз се чудя на Ангел, как все попада на такива, при днешното положение на нещата, дето човек само да се бутне без да иска в някоя, докато се разхожда...и оная вече е паднала с отворени крака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Как спи бе...знаеш ли откога съм на крака или по-скоро "на гъз", ако съдя по отпечатъка на стола ми, останал от седенето днес. А аз се чудя на Ангел, как все попада на такива, при днешното положение на нещата, дето човек само да се бутне без да иска в някоя, докато се разхожда...и оная вече е паднала с отворени крака... НЕ ЗНАМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Как спи бе...знаеш ли откога съм на крака или по-скоро "на гъз", ако съдя по отпечатъка на стола ми, останал от седенето днес. А аз се чудя на Ангел, как все попада на такива, при днешното положение на нещата, дето човек само да се бутне без да иска в някоя, докато се разхожда...и оная вече е паднала с отворени крака... Не, бе... Визирах оня образ със стотиците карти... темите му седяха бая време, без да си го налазил. Пък за Ангел - Аз нали му казах, че оня световъртежният му подпис е само поза!? Та хич не е за чудене тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.