Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Знаете ли как се казва онова животно, дето ходи нощем по покривите и прави "жонгръц - жонгръц"? - това е филикощерница.

А как се нарича мъжкия на филикощерницата? - кощамблюрник. :D

П.П. Още едно:

Що е суек? Ще речете: лалугер!

Да, лалугер, обаче мъжки. Щото на женския му се вика безУек.

Аз леко ще ви подминавам сега засега с поздравите...Че пак ме хвана крастата с 30000000000000 неща наведнъж и се чудя сега, отде да докопам малко месинг, че да си направя болстерите на финката...

Аз леко ще ви подминавам сега засега с поздравите...Че пак ме хвана крастата с 30000000000000 неща наведнъж и се чудя сега, отде да докопам малко месинг, че да си направя болстерите на финката...

Стар/развален/ненужен катинар нямаш ли? Те са от месинг.

Знам, ма имам само стоманени...А да давам пари за катинар, който после ще срежа - тц. По-добре да ида си купя месингов лист.

Влагата ли на вън прави тези минус 13 да се усещат минус 30 не знам...трябва да ходя да плащам нета и да зареждам колата...а пък така да ме мързи :(

Изпуснахме го това момче... cry.gif

Аз не бих слагал пари на това :D

А след първата титла на Шумахер с Ферари познай с какъв цвят бях на косата :D(секта до откат :D)

Това пък откъде го изкопа? :laughing: Имаше даже и меле в пернишки бар...:starwars:...малко не ми допадна тромбона с тембър на саксофон, ама останалото беше оригинално. :punk

А аз се чудя що се занимаваш точно с такива. :D Има хиляди нормални момичета ти си тръгнал с чалга пиклите да се занимаваш.

А аз се чудя що се занимаваш точно с такива. :D Има хиляди нормални момичета ти си тръгнал с чалга пиклите да се занимаваш.

Може да харесва да му е гадно.

Таман щях да се заям с Пламен, че спи... и глеам, че се е поразсънил...

Таман щях да се заям с Пламен, че спи... и глеам, че се е поразсънил...

Как спи бе...знаеш ли откога съм на крака или по-скоро "на гъз", ако съдя по отпечатъка на стола ми, останал от седенето днес.

А аз се чудя на Ангел, как все попада на такива, при днешното положение на нещата, дето човек само да се бутне без да иска в някоя, докато се разхожда...и оная вече е паднала с отворени крака... :devil

Как спи бе...знаеш ли откога съм на крака или по-скоро "на гъз", ако съдя по отпечатъка на стола ми, останал от седенето днес.

А аз се чудя на Ангел, как все попада на такива, при днешното положение на нещата, дето човек само да се бутне без да иска в някоя, докато се разхожда...и оная вече е паднала с отворени крака... :devil

НЕ ЗНАМ!

Не, бе... Визирах оня образ със стотиците карти... темите му седяха бая време, без да си го налазил.

Пък за Ангел - Аз нали му казах, че оня световъртежният му подпис е само поза!? Та хич не е за чудене тая работа ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...