gado Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Абе те шиптърите ще им ебат мамата до 2-3 години, на малоумните макета. Да, де..., ама после ще трябва да обърнем внимание на нашенските мангали! А само като си помисля, че числеността на армията ни е по-малка от бройката на зганта населяваща Столипиново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY&ob=av3e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Хвалиш се, или се оплакваш? Ти Тольо го познаваш, нали? Е с такъв кум - за оплакване ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Май някой вече е подписал ACTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Еми скоро и чипчета ще ни сложат.Ще сме като домашните любимци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Май някой вече е подписал ACTA Май пак се опитват да ни го набутат три ката...и нищо чудно да успеят, понеже "обикновено го набутва този, дето разполага с много пари"...казал Коко Динев, докато се оглеждал дали нещо силиконово не минава наоколо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Ебати посната вечер.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Е*ати яката вечер Аз се готвя за откриването на ски сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Е*ати яката вечер Аз се готвя за откриването на ски сезона Много късно бе, аз забравих кога го открих. Май беше през ноември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Много късно бе, аз забравих кога го открих. Май беше през ноември. Е ти живееш до белите мечки - нормално е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Е ти живееш до белите мечки - нормално е Кво нормално, трима от моите приятели вече успяха фрактури да си докарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Ебати посната вечер.... Е*ати яката вечер И тук трябва да дойде усредненото логическото заключение - "Ебати средната сутрин!". Като дойдат такива климатични условия, винаги се радвам че колата ми е в гараж, понеже преди малко погледнах през прозореца - комшията не може да си изрови джипа от преспите, рие като няк'ва къртица, стърже стъкла и ламарина, вратата му не се отваря...абе, с две думи - кофти ситуация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Като дойдат такива климатични условия, винаги се радвам че колата ми е в гараж, понеже преди малко погледнах през прозореца - комшията не може да си изрови джипа от преспите, рие като няк'ва къртица, стърже стъкла и ламарина, вратата му не се отваря...абе, с две думи - кофти ситуация... To и нашета кола е в гараж , но оня ден 2 пъти чистих снега пред него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 И най-добрите лекарства дават странични ефекти, а тия странични ефекти през зимата ги предпочитам пред чистенето на самата кола....особено пък ако я карам сравнително рядко в този сезон. А и с тия палежи на коли напоследък съм доста по-спокоен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Нямам против да рия и стържа, но това със замръзването на вратите наистина е трън в задника. Един път, докато се гъзех и пъшках, някакъв чичко ме предупреди, че ще викне полиция, ако не се махна от колата. Аз само му изръмжах и продължих с родилните мъки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Нямам против да рия и стържа, но това със замръзването на вратите наистина е трън в задника. Питай Магданоза - нашият спец по вазелините....неговите врати винаги се отварят при всякакви атмосферни условия. П.П. Уточнявам, че имам предвид единствено вратите на колата му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 А на старата кола беше още по-трагично положението - след като с 300 зора отвориш вратата, след това не можеше да се затвори. Трябваше да омотавам колана през дръжката, за да стои притворена, докато карам. Сега се смея, ама тогава хич не ми беше забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Нямам против да рия и стържа, но това със замръзването на вратите наистина е трън в задника. Един път, докато се гъзех и пъшках, някакъв чичко ме предупреди, че ще викне полиция, ако не се махна от колата. Аз само му изръмжах и продължих с родилните мъки Гореща вода, парафин и ...те така. Петъка така си отворих вратата. Дори не се пробвах да я отворя, директно си я полях с топла вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Няма ли нещо да се повреди при такова заливане и огромна разлика в температурата? (me = total noob) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Няма ли нещо да се повреди при такова заливане и огромна разлика в температурата? (me = total noob) Няма какво да и се повреди...., но умният подход към подобно нещо е просто да си купиш шишенце с течен парафин от аптеката (струва стотинки) и с едно тампонче да си намажиш уплътненията на вратите, багажника и двигателният кош... Аз го правя това още при първите по-сериозни студове и до сега проблем със замръзнали врати и капаци не съм имал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Няма ли нещо да се повреди при такова заливане и огромна разлика в температурата? (me = total noob) Е, и аз малко се изсилих като казах ГОРЕЩА. Хладка - няма проблем. И ключалката така си оправих, после сложих парафин де . Понякога дори с почти студена вода поливам предния джам и веднага го подсушавам, че мразя да стържа. Пък и еВал съм го в метала - няма и него да го мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 4 зими поред нямах проблем с моята кола със замръзване на врати, но в четвъртък и моята беше замръзнала от навяването. На времето мажех на старото ренде уплатненията с някаква силиконова смазка и не залепваха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Вие сте добре. Аз имам две бараки, и двете са уличници (т.е. на булеварда). Докато валя снега, 4 пъти едната я почиствах и изравях от снега, защото снегорините чистят булеварда, ама избутват снега към тротоара, респективно запечатват паркиралите автомобили. И не е сняг, а втвърдена киша . В цивилизованите страни снега от улиците се извозва извън градовете. Дори в Русия правят така. П.П. Сега жена ми изяви желание и я пратих да се пробва с една лопата да поизрови другата (нейната) кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Днес си купих челник Cree.... Ибах тва как свети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Днес си купих челник Cree.... Ибах тва как свети! После да не четем в темата за оплаквания "- Ибах тоя челник колко бързо му свършва батерията...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.