Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А, ти мислиш ли, че това чудовище, дето го е полазило този нещастник, изобщо си е направило труда да го пита, дали иска или не иска? Ам'чи тая е необятна кат Съветският съюз бе, нашия...! Мислиш ли, че Бамби има някакви шансове срещу разгонената Годзила, а?!

No way... :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кощрамбел всъщност е дума от моя роден край и значи щърбел, щърбав. А за снега - ми шибано е положението.

Това вино, дето тая година аз го набрах и после го направих....., можете да мечтаете само за него !! Пък туй дето ще остане за други години, там вече ще е още по-страшно ! Нека ви !

Бтв, Годзила смуче гномски топки !

Кога я смалиха толкова?

Кое са смалили бре, Танасеееи!? Тая е огромна! И изобщо не знам как са и позволили да се развие и порастне толкова..., бахти..., тая трябва да я унищожат преди да започне да се размножава. В противен случай ни очаква или световен глад, или наклона на земната ос, хептен да иде в дивия...

П.п. А най-вероятно и двете (ся кат са замисля.....)

Добро.

Бях ги забравил.

http://www.youtube.com/watch?v=n8ukBgJX2tw

Ред. Седя и си мисля - след около две седмици ще се пръкне лапето....Ще се напия като куче..Това едно на ръка...Ма като дойде кума...Ще се напием като глутница кокошки, дето са се напукали с джибри...А като дойде тъста пък хептен не ми се мисли....ninja.gif

Това толкова да са прости полицайте, в четвъртък пътувам от Варна за Шумен, карам си зад снегорина с 30-40 км/ч, на отбивката за Нови Пазар полиция.

Диалог

- Имате ли вериги?

- Не нямам, имам 4х4 и нови зимни гуми.

Тук последва малко мислене и

- Айде минавай.

Добре ама магистралата е затворена и през отбивката, вярно че аз обърках малко пътя (навигацията се опита да ме върне на магистралата), та на входа на Нови пазар пак полиция.

- За къде?

-За Шумен.

- Объркали сте пътя.

- От тук нямаше ли път?

- Има през Плиска.

Влязох в Нови пазар и спрях навигацията да погледна картата, през Плиска са с 20 км отгоре, направих обратен и ме спират на същото място.

- За къде?

- За Шумен.

- Вериги имате ли?

- Не имам 4х4 и зимни гуми.

- Без вериги не може.

- Тук вериги продават ли? (спират точно на една бензоностанция)

- Вече нямат, свършиха, толкова ли ви е спешно пътуването?

- Ми трябва да спя някъде.

- Айде минавай, през Каспичан пътя знаеш ли го?

- Да.

Както и да е стигнах от Варна до Шумен (90 км. са, като 80 са магистрала) за 2 часа и половина, толкова ли е трудно на 10 км. от Шумен да не затварят магистралата, а да пуснат снегорините във формация тип ветрило и колите да карат зад тях, след известно време спират колите и чакат нови снегорини и пускат чакащите след тях. През Каспичан, къв страх брах, пътя няма мантинели и отвреме на време се чудиш къде е пътя.

В петък след обяд пътя към Пловдив през прохода на Републиката беше добре почистен.

Търговище - Пловдив за около 4 часа и половина ги минах.

А в четвъртък около Балчик беше някъв ужас, но нищо не можеше да се направи, силен вятър и издухва снега от пътя, предполагам и лугата ако изобщо бяха минавали, гледаш го асвалт, а то лед.

Хубу, де! Що всяка сутрин по новините съм длъжен да гледам как слабоумните и с ниска обща култура журналя от сутрешният блок на БТВ* се лигавят с именити отрепки от бившият, т.н. "Политически елит"!? Вчера ми скапаха настроението с психопата Филчев, а днес ми натресоха човека познат като Феим "Стоте имена" Чаушев. Мамка му! Ми не искам някой да ме принуждава да ходя да дропя шита по време, когато не му е дошло точният момент... Педалите нещастни по този начин ми отнемат едничката сабаляшна радост :huh: Да не говорим, че тъъъкмо си помисля, че вече мога да си допия паницата с кафе на спокойствие.... и започват да ме занимават с мода... или с не интересуващи ме подробности от живота на чалга "звездите"... или с унищожаващата интелектуалният ми потенциал комбинация от двете :angry: . Бахти...., всяка сутрин ли е така? Направо започва да ми липсва ранното ставане за работа и май започва да ми се иска отпуската да свършва по-бързо... :unsure:

*Тези от "Нова ТВ" са още по-зле... (проверих)

Епа, нЕкой да те е вързал пред тИлИвизора?

Пич! Говорим за момент в който все още не съм окъртил гурелите от очите си, а погледът ми е бистър като на торен бръмбър, кафето все още не е изкипяло... и аз се опитвам да сетя - за чий чеп съм се събудил по това никое време... Ти какво би ми препоръчал за този времеви отрязък?

Пич! Говорим за момент в който все още не съм окъртил гурелите от очите си, а погледът ми е бистър като на торен бръмбър, кафето все още не е изкипяло... и аз се опитвам да сетя - за чий чеп съм се събудил по това никое време... Ти какво би ми препоръчал за този времеви отрязък?

Една голяма ракия на гладно, и деня ти ще почне хубаво и няма да ти пука кво дават по телевизиите.

В интерес на истината през седмицита препоръчвам дарик радио или бнт, събота и неделя не знам.

Д

Мощно разтърсване в кенефа, след това оценка на щетите, отстраняването им, кафе с цигара на терасата (за избистряне на погледа) и след това...зависи.Ако съм аз почвам с пиеньето и плюскането...Както и в момента...Чудно защо ли ми се губят неделите... :lol:

Защо цял ден си мисля, че е неделя...?

Чудя се дали е по-добре да си си мислил, че е петък. :P

Аз пък се чудя на Китайския Гений, за когото явно излиза по-евтино да произведе телефон с 4 сим карти и хиляда екстри, от телевизия до wifi интернет, след това да ти го продаде на безценица, а в кутията, вместо мануал да присъства едно единствено листче, описващо само най-важните (според тях) десетина функции на всичките 63873548735 модела китайски телефони по света и то - обобщаващо, без никаква връзка или схемичка на твоя модел. Явно да се пише ръководство за всеки модел излиза в пъти по-скъпо от самия модел. Докато му разбера на моя как да накарам телевизията да излиза на цял екран ми се разгони фамилията...:sick

Да бе, ти не знаеше ли, че римляните са откраднали всички строителни идеи от македонците? А това, че пирамидите в Египет са пак дело на древните македонци? Василе, Василе.... много си назад с мат'ряла...:laughing:

БТВ РЕПОРТЕРИТЕ - МАКЕДОНИЯ

потресен съм :confused :confused :confused :confused

Що е маке все е юнак/лайно! :laughing:

Да бе, ти не знаеше ли, че римляните са откраднали всички строителни идеи от македонците? А това, че пирамидите в Египет са пак дело на древните македонци? Василе, Василе.... много си назад с мат'ряла...:laughing:

A знам аз имам двама трима приятели македонци , много промити мозъци.

И в македония съм бил 2-3 пъти и за тоя план в скопие знам ма не предполагах че е чак толкова "грандиозен" ебати лузърите македонски :wacko:

ПС : Пак ше се пие , ебати зимата черният ми дроб агонизира :beer:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...