Mockingbird Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 А, ти мислиш ли, че това чудовище, дето го е полазило този нещастник, изобщо си е направило труда да го пита, дали иска или не иска? Ам'чи тая е необятна кат Съветският съюз бе, нашия...! Мислиш ли, че Бамби има някакви шансове срещу разгонената Годзила, а?! No way... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Кощрамбел всъщност е дума от моя роден край и значи щърбел, щърбав. А за снега - ми шибано е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Това вино, дето тая година аз го набрах и после го направих....., можете да мечтаете само за него !! Пък туй дето ще остане за други години, там вече ще е още по-страшно ! Нека ви ! Бтв, Годзила смуче гномски топки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Кога я смалиха толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Може би тролски топки ? Като ония от властелина Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Кога я смалиха толкова? Кое са смалили бре, Танасеееи!? Тая е огромна! И изобщо не знам как са и позволили да се развие и порастне толкова..., бахти..., тая трябва да я унищожат преди да започне да се размножава. В противен случай ни очаква или световен глад, или наклона на земната ос, хептен да иде в дивия... П.п. А най-вероятно и двете (ся кат са замисля.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 добруотро ... неска аз съм първи хахах. Жените са кучки ... ... май вече поизтрезнях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Добро. Бях ги забравил. http://www.youtube.com/watch?v=n8ukBgJX2tw Ред. Седя и си мисля - след около две седмици ще се пръкне лапето....Ще се напия като куче..Това едно на ръка...Ма като дойде кума...Ще се напием като глутница кокошки, дето са се напукали с джибри...А като дойде тъста пък хептен не ми се мисли.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Хвалиш се, или се оплакваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Това толкова да са прости полицайте, в четвъртък пътувам от Варна за Шумен, карам си зад снегорина с 30-40 км/ч, на отбивката за Нови Пазар полиция. Диалог - Имате ли вериги? - Не нямам, имам 4х4 и нови зимни гуми. Тук последва малко мислене и - Айде минавай. Добре ама магистралата е затворена и през отбивката, вярно че аз обърках малко пътя (навигацията се опита да ме върне на магистралата), та на входа на Нови пазар пак полиция. - За къде? -За Шумен. - Объркали сте пътя. - От тук нямаше ли път? - Има през Плиска. Влязох в Нови пазар и спрях навигацията да погледна картата, през Плиска са с 20 км отгоре, направих обратен и ме спират на същото място. - За къде? - За Шумен. - Вериги имате ли? - Не имам 4х4 и зимни гуми. - Без вериги не може. - Тук вериги продават ли? (спират точно на една бензоностанция) - Вече нямат, свършиха, толкова ли ви е спешно пътуването? - Ми трябва да спя някъде. - Айде минавай, през Каспичан пътя знаеш ли го? - Да. Както и да е стигнах от Варна до Шумен (90 км. са, като 80 са магистрала) за 2 часа и половина, толкова ли е трудно на 10 км. от Шумен да не затварят магистралата, а да пуснат снегорините във формация тип ветрило и колите да карат зад тях, след известно време спират колите и чакат нови снегорини и пускат чакащите след тях. През Каспичан, къв страх брах, пътя няма мантинели и отвреме на време се чудиш къде е пътя. В петък след обяд пътя към Пловдив през прохода на Републиката беше добре почистен. Търговище - Пловдив за около 4 часа и половина ги минах. А в четвъртък около Балчик беше някъв ужас, но нищо не можеше да се направи, силен вятър и издухва снега от пътя, предполагам и лугата ако изобщо бяха минавали, гледаш го асвалт, а то лед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Хубу, де! Що всяка сутрин по новините съм длъжен да гледам как слабоумните и с ниска обща култура журналя от сутрешният блок на БТВ* се лигавят с именити отрепки от бившият, т.н. "Политически елит"!? Вчера ми скапаха настроението с психопата Филчев, а днес ми натресоха човека познат като Феим "Стоте имена" Чаушев. Мамка му! Ми не искам някой да ме принуждава да ходя да дропя шита по време, когато не му е дошло точният момент... Педалите нещастни по този начин ми отнемат едничката сабаляшна радост Да не говорим, че тъъъкмо си помисля, че вече мога да си допия паницата с кафе на спокойствие.... и започват да ме занимават с мода... или с не интересуващи ме подробности от живота на чалга "звездите"... или с унищожаващата интелектуалният ми потенциал комбинация от двете . Бахти...., всяка сутрин ли е така? Направо започва да ми липсва ранното ставане за работа и май започва да ми се иска отпуската да свършва по-бързо... *Тези от "Нова ТВ" са още по-зле... (проверих) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Епа, нЕкой да те е вързал пред тИлИвизора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Епа, нЕкой да те е вързал пред тИлИвизора? Пич! Говорим за момент в който все още не съм окъртил гурелите от очите си, а погледът ми е бистър като на торен бръмбър, кафето все още не е изкипяло... и аз се опитвам да сетя - за чий чеп съм се събудил по това никое време... Ти какво би ми препоръчал за този времеви отрязък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Пич! Говорим за момент в който все още не съм окъртил гурелите от очите си, а погледът ми е бистър като на торен бръмбър, кафето все още не е изкипяло... и аз се опитвам да сетя - за чий чеп съм се събудил по това никое време... Ти какво би ми препоръчал за този времеви отрязък? Една голяма ракия на гладно, и деня ти ще почне хубаво и няма да ти пука кво дават по телевизиите. В интерес на истината през седмицита препоръчвам дарик радио или бнт, събота и неделя не знам. Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Мощно разтърсване в кенефа, след това оценка на щетите, отстраняването им, кафе с цигара на терасата (за избистряне на погледа) и след това...зависи.Ако съм аз почвам с пиеньето и плюскането...Както и в момента...Чудно защо ли ми се губят неделите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Защо цял ден си мисля, че е неделя...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 http://vbox7.com/play:b67c1dcfa3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Защо цял ден си мисля, че е неделя...? Чудя се дали е по-добре да си си мислил, че е петък. Аз пък се чудя на Китайския Гений, за когото явно излиза по-евтино да произведе телефон с 4 сим карти и хиляда екстри, от телевизия до wifi интернет, след това да ти го продаде на безценица, а в кутията, вместо мануал да присъства едно единствено листче, описващо само най-важните (според тях) десетина функции на всичките 63873548735 модела китайски телефони по света и то - обобщаващо, без никаква връзка или схемичка на твоя модел. Явно да се пише ръководство за всеки модел излиза в пъти по-скъпо от самия модел. Докато му разбера на моя как да накарам телевизията да излиза на цял екран ми се разгони фамилията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 БТВ РЕПОРТЕРИТЕ - МАКЕДОНИЯ потресен съм :confused :confused Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Да бе, ти не знаеше ли, че римляните са откраднали всички строителни идеи от македонците? А това, че пирамидите в Египет са пак дело на древните македонци? Василе, Василе.... много си назад с мат'ряла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Поздрав за Пешо: http://www.youtube.com/watch?v=QGsQ2gPzAf4 Наздраве на всички останали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 БТВ РЕПОРТЕРИТЕ - МАКЕДОНИЯ потресен съм :confused :confused Що е маке все е юнак/лайно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Да бе, ти не знаеше ли, че римляните са откраднали всички строителни идеи от македонците? А това, че пирамидите в Египет са пак дело на древните македонци? Василе, Василе.... много си назад с мат'ряла... A знам аз имам двама трима приятели македонци , много промити мозъци. И в македония съм бил 2-3 пъти и за тоя план в скопие знам ма не предполагах че е чак толкова "грандиозен" ебати лузърите македонски ПС : Пак ше се пие , ебати зимата черният ми дроб агонизира Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Абе те шиптърите ще им ебат мамата до 2-3 години, на малоумните макета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Нас пък мангалите.... малцинства кво да прайш..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.