RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 1 това е висша мода и никой няма да тръгне по улицата така тия дрехи са единични бройки правени специално за ревюто Това е висше малоумие на дрогиран педераст, който мастурбира на американски футбол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 4 от сега нататък ще пиша без препинателни знаци и само с малки букви Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 4 неща 1 това е висша мода и никой няма да тръгне по улицата така тия дрехи са единични бройки правени специално за ревюто 2 цената на дреха от тая колекция е колкото един нов автомобил Използвам твоя пост, ама НЕ задавам въпроса конкретно към теб: Какъв е смисъла на цялата работа? 3 и 4 нямат отношение към въпроса ми, затова не съм ги цитирал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това е мъжка мода!!! Баси.Който ги е измислил тези модели му се е случило нещо токова- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Използвам твоя пост, ама НЕ задавам въпроса конкретно към теб: Какъв е смисъла на цялата работа? 3 и 4 нямат отношение към въпроса ми, затова не съм ги цитирал. Смисълът е заради самия смисъл. По този начин някои хора и от "двете страни" си чешат егото ; първите се изживяват като творци, вторите се чудят какво да правят с парите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 честно ли е, докато ринех сняг преди малко да ме осере няква птичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 честно ли е, докато ринех сняг преди малко да ме осере няква птичка На късмет е ,пусни тото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това е висше малоумие на дрогиран педераст, който мастурбира на американски футбол! бях се засилил да отговарям но midex е отговорил преди мен. с една дума пишкомерене Какъв е смисъла на цялата работа? Смисълът е заради самия смисъл. По този начин някои хора и от "двете страни" си чешат егото ; първите се изживяват като творци, вторите се чудят какво да правят с парите си. много си запознат Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 много си запознат Я, яааа вземи ти да ни открехнеш! П.п. Зарежи го ти Пламен...., той е дърт и назадничав и нииищо не разбира от моди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Че к'во не ти е ясно - снобизъм, като снобизъм. И т.нар "висшата мода" е катедралата, Ватиканът на този снобизъм. Ангел е ясен - той е един от запалените енориаши на тази религия. Прочел в някое сайтче или модно списание, че розовото е мъжкарски цвят и това за него е закон Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Баси.Който ги е измислил тези модели му се е случило нещо токова- А, тая ако вземе да му се резне един път на тоя, тъй както му е седнала на муцуната, после или ще се наложи да търсят услугите на проктолог, или ще се наложи да му изчегъртват главата от дюшека... Едно обаче е сигурно! Дори и да не му е попръднала, тоя пич си е докарал трайни психически отклонения след това преживяване... П.п. Пешо..., ти Ангел не го мисли! Ангел е обигран като едно стадо пустинни лисици ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Офффф, поредната ялова простотия която се мъдри, само и само да не се насочва ресурс в реални проблеми - тоест да се отчита някаква парламентарна дейност... От това, нищо няма да излезе! Ааааа, що - мисля, че все пак на път е да излезе нещо неясно с жълто-кафяв цвят и рядка консистенция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Я, яааа вземи ти да ни открехнеш! П.п. Зарежи го ти Пламен...., той е дърт и назадничав и нииищо не разбира от моди. харабийка бе много хубаво го е казал мидекса Че к'во не ти е ясно - снобизъм, като снобизъм. И т.нар "висшата мода" е катедралата, Ватиканът на този снобизъм. Ангел е ясен - той е един от запалените енориаши на тази религия. Прочел в някое сайтче или модно списание, че розовото е мъжкарски цвят и това за него е закон не е снобизъм а изкуство петър никъде не съм прочел такова нещо прочел съм обаче че от много предразсъдъци боли глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ааааа, що - мисля, че все пак на път е да излезе нещо неясно с жълто-кафяв цвят и рядка консистенция... Понеже аз скоро излезнах от системата на българското училищно образование и си спомням в какво се изразяваха часовете по гражданска защита, ако часовете по военно обучение са предвидени да са провеждат на същия принцип по-добре изобщо да не е напъват да ги въвеждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ааааа, що - мисля, че все пак на път е да излезе нещо неясно с жълто-кафяв цвят и рядка консистенция... Ее..., да, де - в този смисъл ще излезе нещо забележително. Хем ще бъде издържано в така актуалния за месеците май-юни десен, тип, детско-пролетно, хем ще вони повече и от тези дето са го мъдрили... П.п. Едно време, когато аз бях на военно обучение, хората се постараха да ме научат поне, коя страна на автомата да не държа насочена към себеси... Отделно, че лагерът беше 45 дена. Все пак ще ми е интересно да науча за подробностите на това т.н. НВО... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ебаси, Аудито направо отказа да върви с изтърканите зимни гуми. Едва го паркирах на трета с 5 км в час. Бавят ми заплатата, кучето ми изяде и последното долнище за вкъщи, както и още едни официални обувки... Бедствам! В знак на протест съм си взел две салатки, бутилка ракия, две соди и известно количество черен дроб, който мисля да си поизпържа. Ебал съм му майката, че утре е работен ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Утре ме викат в офиса, за да ми кажат, че си губим най-големия търговски партньор...Ми добре, това се знаеше от месец насам...Защо ме викат, все едно не могат и по телефона да ми го кажат...Малоумници. Иначе - Интересна статия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 прочел съм обаче че от много предразсъдъци боли главаМъдра мисъл, наистина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 А, тая ако вземе да му се резне един път на тоя, тъй както му е седнала на муцуната, после или ще се наложи да търсят услугите на проктолог, или ще се наложи да му изчегъртват главата от дюшека... Едно обаче е сигурно! Дори и да не му е попръднала, тоя пич си е докарал трайни психически отклонения след това преживяване... П.п. Пешо..., ти Ангел не го мисли! Ангел е обигран като едно стадо пустинни лисици ! А дали не ги е имал преди това, за да позволи на това...нещо, да му яхне кратуната..... 'Щото, аз лично бих се самопречукал преди случката от горепосочената снимка.Естествено ако знаех какво ме чака, но този като гледам явно е знаел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 А дали не ги е имал преди това, за да позволи на това...нещо, да му яхне кратуната..... 'Щото, аз лично бих се самопречукал преди случката от горепосочената снимка.Естествено ако знаех какво ме чака, но този като гледам явно е знаел... А вазелин дали му е трябвало или кило брашно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 По-скоро кило брашно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 По-скоро кило брашно... Хахаха! Или четири бордюра . Знам и трети начин, ако някой се интересува - на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Добро утро, кощрамбели. http://www.youtube.com/watch?v=fW2qnM_K6JY&feature=g-all-fbc&context=G2c8e735FAAAAAAAABAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Оле така се изсрах, че просто си заслужава да го отбележа. Благодаря за вниманието. Атанасе, цървул недоощавен, добро ти утро, грозна ми мутро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Тва с банана е култово Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.