Psihara^^ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Снощи една патрулка спря жълто пунто, къса база, точно пред мен. Чефич, мамин! Ти ли беше? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Спря го или го взе на таран? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Пунтото дръпна ръчна на обратния и чичото от патрулката го замери с палката по джама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Снощи една патрулка спря жълто пунто, къса база, точно пред мен. Чефич, мамин! Ти ли беше? " Не искам да казвам от кога не съм спиран от сините такситa, че да не дръпна дявола. Не съм карал снощи, но подозирам, кое е спряното Пунто :D. Ако около него е имало е36-ци...със сигурност ще знам кое е :D . Не ми се тръгваше от кръговото на Зоната Днеска придвидливо не съм си изчистил никой от номерата на колата. Всеки завой беше сгоден :D А тия със сланината и виното - да сънуват голи мъже. Защо? Защото съм на работа и нито сланина мога да опитам, нито вино След работа - мощно на пожарната в Тракия или на стадион Пловдив :въртящи очички: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 И сланина, и вино има ама няма с кой да хакаме де'а Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ее поне да видим зима не като миналата година 15 градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 И сланина, и вино има ама няма с кой да хакаме де'а Затова се прави форомно хакане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Аз съм ЗА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 пичуи, някои сме на работа, имайте милост стига с тея вина, че ми пресъхна устата изведнъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Аз в момента пия вода - чешмяна при това! Не ми се сърдете на мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Офф ма как не ми се учи Някакъв много голям мързел ме е налегнал,а трябва за 5 дена да се стегна яката. http://skikoprivki.com/cam.html Вчера се виждаха масите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Абе вие не работите ли бе?! Вина, сланина, домашен хляб... Е, че на кого му се работи, като има вино, сланина и топъл хляб?! Като в онзи виц:"Пиенето не пречи ли на работата ви? - Не, работата ми пречи на пиенето!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Около 10 лева... Нищо безценно не виждам.... Млъкниии, бее.... Гаргоядец такъв! Ручай си там чайки, гарги, чинки и трочее хвъркатички, и си трайкай! -------------------------------------------------------------------- А, аз вино нямам...., свърши, неговата верица И сланина, нямам... и тя свърши, мамицата и.... Не искам да посягам към неприкосновенният ракиен запас, щото после е твърде вероятно да си спомням твърде малко от отпуската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Аз, понеже съм гаднял, ще си пусна ей ся Контрол, метнах суджука в жарта и налях виното..Хванахе ме нервите с тия фъркати. Скица, скица, ма и тя си е ебала мамата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Аз в момента пия вода - чешмяна при това! Не ми се сърдете на мене. Ти внимавай да не се наложи да викаме Бърза помощ, заради рязката смяна на режима и навиците - знаеш ли какъв шок за организма е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това е мъжка мода!!! Предпочитам стил неандерталец пред това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това е мъжка мода!!! Предпочитам стил неандерталец пред това. За някои от снимките, просто няма как да бъдеш сигурен дали наистина е мъжка мода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това е мъжка мода!!! Предпочитам стил неандерталец пред това. 'Ми така е, много смахнати наричат себе си дизайнери. Тоя например копира и меша произволно от визията на американски футболист, отявлен пеерас, пършива гарга и уродлив образ на пясъчен човек от Star Wars. П.П. А, и на танкист от WWII. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Аз, понеже съм гаднял, ще си пусна ей ся Контрол, метнах суджука в жарта и налях виното..Хванахе ме нервите с тия фъркати. Скица, скица, ма и тя си е ебала мамата... И аз не издържах! Особено след като открих малка резерва сланинка... Мушнах една вряла паница супа от патешки крилца и просто вече нямаше накъде.... Да ме прощавате всички, но: ....с малко жарено месо по селски така.... Ти внимавай да не се наложи да викаме Бърза помощ, заради рязката смяна на режима и навиците - знаеш ли какъв шок за организма е това? Споко! В това време е престъпление просто да не се пийне винце! Убеден съм, че аз съм сред последните почнали /иначе бях изгледан кръвнишки вече / Това е мъжка мода!!! Очаквайте скоро Ангел с аксесоари и части от тия тоалети! ------------------ ЕДИТ: 'Ми така е, много смахнати наричат себе си дизайнери. Тоя например копира и меша произволно от визията на американски футболист, отявлен пеерас, пършива гарга и уродлив образ на пясъчен човек от Star Wars. П.П. А, и на такист от WWII. Саше, сега представи си, че сме седнали на тежко вино и свинско на жар в някоя родопска механа високо в планината с прът с чанове пред камината... Примерно аз, Наско, Галин, Весо, Чистачите и т.н.... И вземе, че влезе тоя ПРЕДСТАВИ СИ ГО САМО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това е мъжка мода!!! Предпочитам стил неандерталец пред това. Оххххх.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Шинела на пича от 3-тата картинка не е идеално лош... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това е мъжка мода!!!Ангеле, за следващата форумна среща те искам така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ебаси. Такива шитни и аз мога да "надраскам". Ама тогава ще ме сочат с пръст и ще ми кажат, че съм луд....Мда ама сега някой си Версаче(образно казано) ще си сложи името зад тая идиотщина и ще му лижат задника до пролет.....ужас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ангеле, за следващата форумна среща те искам така! 4 неща 1 това е висша мода и никой няма да тръгне по улицата така тия дрехи са единични бройки правени специално за ревюто 2 цената на дреха от тая колекция е колкото един нов автомобил 3 не ме кефят ама изобщо изобщо 4 от сега нататък ще пиша без препинателни знаци и само с малки букви Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 развалил ти се е шифта и точката и запетаята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.