Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Снощи една патрулка спря жълто пунто, къса база, точно пред мен. Чефич, мамин! Ти ли беше? :lol:"

Не искам да казвам от кога не съм спиран от сините такситa, че да не дръпна дявола. :)

Не съм карал снощи, но подозирам, кое е спряното Пунто :D :D. Ако около него е имало е36-ци...със сигурност ще знам кое е :D :D :D.

Не ми се тръгваше от кръговото на Зоната :( :D

Днеска придвидливо не съм си изчистил никой от номерата на колата. Всеки завой беше сгоден :D :D

А тия със сланината и виното - да сънуват голи мъже. Защо? Защото съм на работа и нито сланина мога да опитам, нито вино :rofl:

След работа - мощно на пожарната в Тракия или на стадион Пловдив :въртящи очички:

Абе вие не работите ли бе?! Вина, сланина, домашен хляб...

Е, че на кого му се работи, като има вино, сланина и топъл хляб?! :laughing:

Като в онзи виц:"Пиенето не пречи ли на работата ви? - Не, работата ми пречи на пиенето!"

Около 10 лева... Нищо безценно не виждам....

Млъкниии, бее.... Гаргоядец такъв! Ручай си там чайки, гарги, чинки и трочее хвъркатички, и си трайкай!

--------------------------------------------------------------------

А, аз вино нямам...., свърши, неговата верица :huh: И сланина, нямам... и тя свърши, мамицата и.... Не искам да посягам към неприкосновенният ракиен запас, щото после е твърде вероятно да си спомням твърде малко от отпуската...

Аз, понеже съм гаднял, ще си пусна ей ся Контрол, метнах суджука в жарта и налях виното..Хванахе ме нервите с тия фъркати. Скица, скица, ма и тя си е ебала мамата...

430758_2920112520534_1192422260_2894719_853996964_n.jpg

Аз в момента пия вода - чешмяна при това! Не ми се сърдете на мене. laughing.gif

Ти внимавай да не се наложи да викаме Бърза помощ, заради рязката смяна на режима и навиците - знаеш ли какъв шок за организма е това? :woot

Това е мъжка мода!!!

Предпочитам стил неандерталец пред това.

'Ми така е, много смахнати наричат себе си дизайнери. Тоя например копира и меша произволно от визията на американски футболист, отявлен пеерас, пършива гарга и уродлив образ на пясъчен човек от Star Wars.

П.П. А, и на танкист от WWII.

Аз, понеже съм гаднял, ще си пусна ей ся Контрол, метнах суджука в жарта и налях виното..Хванахе ме нервите с тия фъркати. Скица, скица, ма и тя си е ебала мамата...

И аз не издържах! Особено след като открих малка резерва сланинка... Мушнах една вряла паница супа от патешки крилца и просто вече нямаше накъде....

Да ме прощавате всички, но:

cimg6301j.th.jpg

....с малко жарено месо по селски така.... devil.gif

Ти внимавай да не се наложи да викаме Бърза помощ, заради рязката смяна на режима и навиците - знаеш ли какъв шок за организма е това? :woot

Споко! В това време е престъпление просто да не се пийне винце! Убеден съм, че аз съм сред последните почнали laughing.gif

/иначе бях изгледан кръвнишки вече tounge.gif/

Очаквайте скоро Ангел с аксесоари и части от тия тоалети! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

------------------

ЕДИТ:

'Ми така е, много смахнати наричат себе си дизайнери. Тоя например копира и меша произволно от визията на американски футболист, отявлен пеерас, пършива гарга и уродлив образ на пясъчен човек от Star Wars.

П.П. А, и на такист от WWII.

Саше, сега представи си, че сме седнали на тежко вино и свинско на жар в някоя родопска механа високо в планината с прът с чанове пред камината... Примерно аз, Наско, Галин, Весо, Чистачите и т.н.... И вземе, че влезе тоя

moda-0003.jpg

ПРЕДСТАВИ СИ ГО САМО! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Ебаси. Такива шитни и аз мога да "надраскам". Ама тогава ще ме сочат с пръст и ще ми кажат, че съм луд....Мда ама сега някой си Версаче(образно казано) ще си сложи името зад тая идиотщина и ще му лижат задника до пролет.....ужас.

Ангеле, за следващата форумна среща те искам така!

4 неща

1 това е висша мода и никой няма да тръгне по улицата така тия дрехи са единични бройки правени специално за ревюто

2 цената на дреха от тая колекция е колкото един нов автомобил

3 не ме кефят ама изобщо изобщо

4 от сега нататък ще пиша без препинателни знаци и само с малки букви

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...