RaptoR Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Ти вече навлизаш в една такава лабилна възраст, в която е опасно да се въртят около тебе такива неща, така че ще се постараем да те предпазим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Тъй, тъй...трябва да се грижите за по-възрастните от вас - то напоследък и тийнеджърите започнаха да получават инфаркти по време на секс, пък к'во остава за дъртите като мене, така че повече от 2 наведнъж няма да ми водите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 На таз' трябва да й прикрепя 2 диода (от китайските), че нощем има опасност да я изгубя. :lol: :punk ще има да мига къси-дълги, къси-дълги all day, all night Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Видях го... Ама той Стоил има още от миналата година да дължи едни три ли бяха..., пет ли бяха, кубика с дРЪва за жар...., та найш кви яки шишове и котлети от акула ше се спретнат? ` ти ме заведи там, аз ще ти насека от палмите към 10-на кубика. Даже ще се заиграя и ще направя шишове и клечки за зъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Някой пак се размаза в подлеза под ц. поща... Чух едно красиво изрязване от ауспух тип - пернишки тунинг и секунда, две по-късно очаквания трясък от избушени тенекии. Видях и, че колите заобикалят от ляво и от дясно нещо, ама в тоя дъжд не ми се ходи. Бахти и тъпанарите, не се ли научиха, че това място е лобно за много рацерски каруци, че и на всичкото огоре в дъжда, стичащата се по асвалта вода и в утежненият в този час трафик да се правят на Фитипалди....!? Те го келеша: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Бахти смотания сняг дето е на вън и гадните не почистени улици. Ама те службите не са виновни, че снега пак ни изненада. Нали ние го чакаме да падне юни-юли месец, а той пак да вземе да навали през декември-януари. Скапана природа, все ни изненадва. Иначе добро утро. С пожелание за успешен ден. http://www.youtube.com/watch?v=S_na1JMpeF8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Това не е басейн!!! Това е т.нар. топилня за висок левъл разпускащи (с много експириънс и атрибути), които са изпили достатъчно коктейли с ром - примерно ние с Галин . Единственото, което не виждам е сателита и 100 инчовия телевизор, на който да се гледа Ф1, примерно! Ами сполай ви Явно не си за басейна... Не си наясно с лентяйстването на високо ниво! Стефчо по-ги разбира тия раЛти. Та ти ходи лови, корми, дери, печи акули.... Ние ще се киснем с бахама-мама в ръка (тежки откъм мамата) и ще ни обгрижват ей такива неща: Ако ида на такова мЕсто. Във всеки един вестник по света ще ме пишат. edit. Снощи на стадион Пловдив беше интересно. Дори 316-ките занасяха И аз на косъм съм се разминал с един бордюр....май Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 няма такова яко време, направо се разцепвам от кеффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Супер си е времето, да го духат службите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Какво пак ги е изненадало времето.То до 2 часа се чудеше сняг ли да вали или дъжд.До последно беше някаква гадна киша която на повечето места беше почистена,но беше почнало да трупа втори път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Оф, само Бръмбари са ми в главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 кво сега пак сте недоволни още снощи към 8-9 вървяха снегорините, цяла нощ не са спирали, сега пак си вървят (даже видях и в малките улички). Улиците са си чисти, пък който квото иска да ми говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Оф, само Бръмбари са ми в главата... Лошо няма. Ако пък на тях са им Скорпиони в главата, още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Вино има, но забравих вчера да си купя сланинка! Да вали колкото иска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Топъл хляб от хлебопекарната, дебела домашна сланина и домашен кашкавал за обяд. Безценно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Около 10 лева... Нищо безценно не виждам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Около 10 лева... Нищо безценно не виждам.... Безценно е усещането и удоволствието от вкуса. Не става въпрос за паричната стойност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Топъл хляб от хлебопекарната, дебела домашна сланина и домашен кашкавал за обяд. Безценно! Точно! Пу, дразнител! Около 10 лева... Нищо безценно не виждам.... Естествено - тия, които не могат да гледат, не виждат. ------------------------------------ Призив към щатните форумни фотографи, а и към останалите - снимайте наред, такъв ден скоро няма да се повтори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Не мисля, че хора, които обичат сланина, могат да ми дават наклон на х.. вкуса, де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Не мисля, че хора, които обичат сланина, могат да ми дават наклон на х.. вкуса, де! Не може да се дава наклон на нещо, което не съществува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ти ли определяш дали някой има или няма вкус? Пф, Гадо номер 2. Единия ми говори, че електронната музика не била музика, а другия ша ми говори за ястия. Нали знаеш на къде е пътя? У лево... Както казва Стефчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Абе вие не работите ли бе?! Вина, сланина, домашен хляб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ти ли определяш дали някой има или няма вкус? Пф, Гадо номер 2. Единия ми говори, че електронната музика не била музика, а другия ша ми говори за ястия. Нали знаеш на къде е пътя? У лево... Както казва Стефчо. Да не сте с Ангел двамата? Ти ли ще ни обясняваш на нас за хляб и сланина? Аре тЕгли.... ------------------------------------------------- Малко снимки от мен: ------------------------------------------------- Абе вие не работите ли бе?! Вина, сланина, домашен хляб... Колко пъти да ти обясня, че работя, когато АЗ реша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Кой ти работи, виж как вали...Аз не смея да пия, че гравирам...ма до два часа( надявам се) ще свърша и ще пекна суджук. А виното си е студено Ред. Видене, не важиш - тука има виелица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Знам, аз чакам баща ми да видя какви снимки ще направи днес в Банкя.... Между другото как ми се ще да посегна към маврудеца с една перфекнта Горгонзола Ди Виторио, ама пусто като съм обещал .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.