PiTT BuLL Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 xmmm some coffe I Like coffee , I Loke coffee Готино кафееееее , не е за вярване че станах преди нахалния телефон да ме събуди днес май ще има осветление навън и настроението пак ще е на 6 Лек и спорен ден на тези който смятат че ще е такъв и на останали също разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Бива ли такива неща ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 вдигам си рейтинга в арената,навън е хубаво времето и отивам да се видя със съученици/чки,и май още няма да учим,и съм в добро настроение Едит: и май станаха много "И"-та Х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Бах мааму, тия англичанки мноо грозни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Тва е щото и англичаните са грозни Какъвто майстора, такъв и крайния резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Абе като гледам майката и щерката, не ми се мисли, какъв е бащата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Нееееее... От германките по-грозни НЯМА! ( говорим за момичета от народа, не някакви супер модели ) Мислех си, че съм открил единственото красиво момиче от Германия, тя се оказа грузинка O_o. Което разби още един мит - че грузинките са грозни =D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Българското си е най-хубаво...Защо ПО ДЯВОЛИТЕ! като обясниш на някой да не пипа нещо, той си завира носа право там?И защо хората не четат помощните материали?!?!?!!?!!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 kopche ? Защо си си говорила с Волен ? Защото ми влиза в работните задължения Между другото - ако не влиза "в роля", си е напълно порядъчен и учтив господин. Жена му - също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 А може когато смяташ, че не е в роля, всъщност да е в роля, а иначе да е в нормалното си състояние You never know... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 А може когато смяташ, че не е в роля, всъщност да е в роля, а иначе да е в нормалното си състояние You never know... Чел съм за него. Оказа се, че е прочел повече книги, отколкото са общите килограми на цяла партия. Въобще доста еродиран човек... с утвърдени принципи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Чел съм за него. Мда и аз съм чел, че Хитлер бил масов убиец и ядял детски бъбреци на закуска, а Ева Браун можела да изчука взвод есесовци. Пише се ерудиран. Няма ли да свършва тоя дееееееееееееееееееееееееен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 с утвърдени принципи Точно с това не мога да се съглася... ама всичко е въпрос на лична хигиена :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Волен и утвърдени принципи? Да, да... малки сте и не помните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Защо??? Вече 1 седмица не ми отваря zamunda.net ... ся и ако някой ми отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Утре заминавам за Русе. Дано няма мъгла на Шипка и да е сравнително топличко, за да хапна едно мляко на чист въздух. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Защо??? Вече 1 седмица не ми отваря zamunda.net ... ся и ако някой ми отговори върти се някаф слух че някаф "ГГбит user се опитал да хакне замундата и затва са банали цялата мрежа" незнам колко е вярно просто тва чух и на мен не ми я отваря и аз съм на ггбит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Товарния влак! А пред очите - едно мноооого хубаво девойче .Довечера сме заедно на премиера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Товарния влак! А пред очите - едно мноооого хубаво девойче .Довечера сме заедно на премиера... Аз па съм на Ivory Twillight в Пъзела, ае честито =D, дано си прекараш добре. Ivory Twilight тези,които изпълняват песни на Nightwish ли бяха Същите :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Аз па съм на Ivory Twillight в Пъзела, ае честито =D, дано си прекараш добре. Мерси.Мноо поздрави на Ригана, ако още бачка там И на тебе да ти е яко, аз веднъж им бях на концерт, ама не им се изкефих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Ivory Twilight тези,които изпълняват песни на Nightwish ли бяха Единият от вокалите не беше ли един брадат чичка около 50-те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Екипировка, виза, речници, разправии, Русия, раница, проекти, учене, Русия,нови хора, Санкт-Петербург, Москва, Калининград, Иркутск, Поволжието, снимки, пиене, Русия, студ, Сибир, Русия! А, да : и резервен черен дроб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Къде го това забаваление бе Грим ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 кинти кинти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 След чаена чаша греяно вино, сега си пийвам чайче с мед... плана е поне литър чай за вечерта. Утре трябва да съм здрав! Ник'ви грипни вируси и да не си създават илюзиите, че ще ги приютя! Минава ми през ума, че с приближаването на рожденния ден ставам все по-зъл, по-злобен, агресивен и дребнав... Снощи съм си надупчил врата на стаята с туристическия нож... Всичката тази злоба ме разболява! Не знам защо, но... бая ме е обзела тъмната сила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.