Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

От Ера ми предложиха това hitachi deskstar 7k1000.d на разумна за мен цена. Другия вариант е да чакам 10 дена да ми доставят WD Black от Полша.

Хитачито много по - зле ли е от черния или става?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И защо не питаш и в Адроит? То е просто - питаш всички фирми за един и същи модел и взимаш най-евтиния.

Аз НЯМА да им давам грешни пари и лаптопа ми седи в шкафа до идване на по-добри времена...

И защо не питаш и в Адроит? То е просто - питаш всички фирми за един и същи модел и взимаш най-евтиния.

Аз НЯМА да им давам грешни пари и лаптопа ми седи в шкафа до идване на по-добри времена...

В адроит успяха само 1 хитачи 1tb да ми предложат другите дискове които имаха бяха все 500 gb.

Иначе и аз ако имах друг компютър щях да чакам, ама просто сега нямам избор и трябва възможно най - бързо да го подкарам :(

хитачито е по-добро от зелената серия, горе-долу наравно със синята, но черната е най-добра. Между другото в последните 2-3 седмици незнам какво става, 4 харда погребах, 1 мой и 3 служебно, трите бяха на WD зелени и сини, моя беше seagate... намерили са кога да горят, ама така е, той Мърфи е гаден пич :D

А, нищо бе, само дето заради тях и безмозъчния им сервизен екип два месеца не работеха две машини. Иначе не, нямаше проблем, купих три машини, от които една не запали, заради дефектно захранване, единия монитор имаше с един изгорял пиксел по-малко от необходимото за гаранция, клавиатурите бяха с турски символи, отделно единия хард диск изгоря след по-малко от месец експлоатация. И да, всяка от гаранционните подмяни отне месец, като за захранването се наложи да доплащам за по-скъп модел, щото такива нямали. Не бе, страхотна фирма са...

mIRCata :laughing:

Ама ти пак се заяждаш нещо май?! :rolleyes: Мнението ти е съставено по логиката от девет морета вода. :) (за срещата виж най-долу)

Сега (1) сериозно малко. Както казва един познат - "Желая да ти обърна внимание!" :tongue

Ти освен, че не четеш Triti, което е видно, започваш да й/ми отговаряш. Супер! Ама те моля преди да го напишеш отговора си, да погледнеш така леко поне, че съм задала въпрос там (в цитираното), т.е. питам нещо.

А именно:

"трябва ли да те е срам обезателно ако в момента имаш колебания, които искаш да обсъдиш малко под сурдинка?"

Тука ще се радвам да ми отговориш искрено, ако и когато намериш време и желание. :)

Сега (2) малко за индексирането, то тук има търсачка също, която за момента мисля че индексира всичко наред. Дори за нерегистрирани потребители... нали така?

А иначе идеята ми беше съвсем друга - раздел без лиготии, където да са взети мерки, че на който му се обсъжда сериозна тема, няма да дойде примерно бай ти Мирцата и да плесне нещо надраскано на пейнт, 'щото така му е кефнало. Или ако го стори, ще има обструкции да влиза вече в този раздел.

Прави ми впечатление, че както и да ви помоли човек да не се подигравате с някакво мнение, никаква молба не е в състояние да ви откаже от вандалщина. Пък те уверявам, че има хора тук, на които им се коментира сериозно и не винаги им е до лигни.

Сега (3) за извинението ми и срещата - две събития, които как ги свърза само ти си им разбираш, но ок - няма лошо, забавно е. :)

Извинението ми се дължи на манталитет и повече няма да обяснявам, както искаш го разбирай.

Срещата ви - губя се в Пловдив, 2 пъти съм ходила там. Веднъж в Стария град и веднъж в Панаирното... заграждение.

А и друго нещо се сещам да ти напиша - дама съм, ходя с пола, чорапогащник, високи обувки, (вече имам и маникюр :woot)... Следващият път, ако искаш да ми докажеш че не ядете хора, трябва по-мило отношение от този ти пост и малко така... по-различна ангажираност. make-up-female-girl-makeup-smiley-emoticon-000557-small.gif

А и друго нещо се сещам да ти напиша - дама съм, ходя с пола, чорапогащник, високи обувки, (вече имам и маникюр :woot)... Следващият път, ако искаш да ми докажеш че не ядете хора, трябва по-мило отношение от този ти пост и малко така... по-различна ангажираност. make-up-female-girl-makeup-smiley-emoticon-000557-small.gif

крааай, сега чакай хиляда въпроса от сорта на "я дай да ги видим тея маникюри/високи обувки/чорапогащници да те видим колко си дама" :lol:

ааа и П.П., това че си дама, не означава, че трябва да очакваш по-различнол отношение :)

П.П.2. - не се заяждам :rolleyes:

П.П.3. - въпреки, че не участвам в конкретния разговор, бих добавил - наистина не ядем хора, само им слагаме подправките :lol: :punk

В крайна сметка в България явно не е останал нито един WD Caviar Black 1TB, след като обиколих всяка една фирма в Пловдив и всяка една от тях звъня на доставчика си да пита дали има. Най - близкото до което се добрах беше "след 10 дена казаха, ама може и повече време да отнеме" (Т'ва в ерата).

Един братовчед ще ходи в неделя до Англия, на него ще кажа да ми вземе и дано да не ми се налага да му ползвам гаранцията...

Някой пак се размаза в подлеза под ц. поща... Чух едно красиво изрязване от ауспух тип - пернишки тунинг и секунда, две по-късно очаквания трясък от избушени тенекии. Видях и, че колите заобикалят от ляво и от дясно нещо, ама в тоя дъжд не ми се ходи. Бахти и тъпанарите, не се ли научиха, че това място е лобно за много рацерски каруци, че и на всичкото огоре в дъжда, стичащата се по асвалта вода и в утежненият в този час трафик да се правят на Фитипалди....!?

Аз пък гледах как на разклона Младост/Дружба един дърт изгнил баварец прави отчаяни опити да потегли при има/няма 5% наклон. Та трима човека слезнаха от колите да го бутат (щото задръсти входа за Цариградско) и въпреки допълнителните конски сили - пак не може да отлепи. Т'ва за мене беше дебил с летни гуми... Къде тръгнал - и той не знае...

Почина Коста Цонев!

Очакваше се, понеже напоследък беше доста болен, а и нали знаеш - човек като мине 70, вече трябва да чака повиквателна, а Коста даже беше подминал 80-те....

Лека му пръст, много голям беше!

И кое му беше голямото? Изказванията му, че депутатската му заплата не му стигала да си изхрани кучетата или че сваляше нагло и тъпо всяка репортерка, която му взимаше интервю. Беше едно леке, както и сина му.

Иначе... да му е*ем снега насран...

Тук сме много назад с материала. Банкя до нас още рано по обед днес:

005ro.th.jpg

В момента гонят половин метър, до сутринта не знам какво ще е... tounge.gif

---------------------

ЕДИТ:

Е ТЕ ТУК НИ Е МЯСТОТО НАШАТА ГРУПА!:

398652_353923911291253_118353051515008_1622364_1196155895_n.jpg

Е ТЕ ТУК НИ Е МЯСТОТО НАШАТА ГРУПА!:

Това много малко бе, само единият от Чистачите да влезе в басейнчето и половината вода вече няма да я има. :tongue ....останалите ще трябва да рискуваме долу, да ни яде акулата на Ангел...:sick:

Това много малко бе, само единият от Чистачите да влезе в басейнчето и половината вода вече няма да я има. :tongue

Океан голям бе, Пламене... него не могат го изплиска.

Това много малко бе, само единият от Чистачите да влезе в басейнчето и половината вода вече няма да я има. :tongue ....останалите ще трябва да рискуваме долу, да ни яде акулата на Ангел...:sick:

Това не е басейн!!! Това е т.нар. топилня за висок левъл разпускащи (с много експириънс и атрибути), които са изпили достатъчно коктейли с ром - примерно ние с Галин laughing.gif. Единственото, което не виждам е сателита и 100 инчовия телевизор, на който да се гледа Ф1, примерно!

Имам и едит горе...

Видях го... Ама той Стоил има още от миналата година да дължи едни три ли бяха..., пет ли бяха, кубика с дРЪва за жар...., та найш кви яки шишове и котлети от акула ше се спретнат?

Видях го... Ама той Стоил има още от миналата година да дължи едни три ли бяха..., пет ли бяха, кубика с дРЪва за жар...., та найш кви яки шишове и котлети от акула ше се спретнат?

Явно не си за басейна... Не си наясно с лентяйстването на високо ниво! Стефчо по-ги разбира тия раЛти. Та ти ходи лови, корми, дери, печи акули....

Ние ще се киснем с бахама-мама в ръка (тежки откъм мамата) и ще ни обгрижват ей такива неща:

l_d91780003f11a291cc569411383dfa30.jpg

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

...ще ни обгрижват ей такива неща:

На таз' трябва да й прикрепя 2 диода (от китайските), че нощем има опасност да я изгубя. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...