Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Никога не съм се съмнявал в своята мъжественост. biggrin1.gif Съмняващите се могат да си пратят баби, майки, жени, щерки, сестри за проверка.

Не мога. От бонбоните е.

Заеби ги тия бонбони..., сипи си нещо (ама не като онази shitty водка) и си пусни нещо като това

http://www.youtube.com/watch?v=NVy-wffQTW0&feature=related

Разлабва почти колкото свирка с гълтане.

@ЦърнияПазач. Чорен, наистина кофти период да ти се развали диска и още по-кофти избор за системен :). Послушай мъдрите люде тука какво ти гукат за green серията и за цените в jar. Ако бях на твое място (а аз бях ноември месец :) ), бих си взел нещо втора ръка. Тогава намерих 500gb за 65 лева иначе трябваше да се ръсна ~170.

А като се сетя, че юни си взех нов чистак-бърсак 2TB за 125 лева... и добре, че го направих :).

Знам ,че е набутка в момента да си купуваш хард, ама нямам избор... ако можеше да изчакам до май месец за тея пари ще ми донесат 1TB за storage и 120GB SSD за системен, ама няма как да изкарам до тогава без комп... хубаво че е телефона тея два дни та да закърпва положението... иначе тоя black вече отива 300 кинта и си е*е майката... за втората ръка си го мислих, но едва ли някой ще продава каквото ми трябва... а да и не мога да взема под 1TB защото ще клонирам стария диск в/у новия...

Стискаме :) И на краката. Ми да, ставам такъв от време на време, нали трябва да се принизя поне до нивото на Ангел, че да го разбера поне малко от малко....

Добро утро и от мен.

http://www.youtube.com/watch?v=gxEPV4kolz0&ob=av3e

И ти ли, брате Бруте? И ти ли идеш у голЕмото село :) Ами - успех! Ще стискам палци, показалци, задни бузи - всичко ще стискам :lol:

Аз пък мога да препоръчам бирария 1516. Почти всяка сряда съм там. Готвят добре, обслужването е чудесно, няма чалга, няма селяни.

Мда, в средите там се събират бая идиоти. Но всеки според интересите си :)

mIRCata, трябва ли да те е срам обезателно ако имаш в момента колебания, които искаш да обсъдиш малко под сурдинка? Просто разговорите са малко по-лични, когато не се индексират от търсачки. Човек е по-склонен да споделя.

Извинявам се още веднъж. :blush:

Еми щом те притеснява какво ще кажеш/напишеш за мен си е срамуване. В някаква степен от някого/нещо - в случая разни търсачки и неизвестни субекти решили да ги използват, търсейки нещо свързано с темата написана от теб.

Това за индексирането от търсачките лесно се решава - слага се опция да не индексират този раздел и възпитаните търсачки ще го вземат под внимание. Няма нужда от секретни раздели с пароли. Пък невъзпитаните търсачки и без това търсят други работи и ги ползват за друго, а не за търсене на есета примерно. То и без това тук в разделя, само глупости индексират :laughing: :laughing:

И защо се извиняваш като, че си питала защо не си продаваме децата за ракия, ми си ги гледаме. Все едно те хвана срам защо си попитала. Хора не ядем. Всички дошли на форумна среща са си тръгнали живи, изядени няма. :laughing:

Всички дошли на форумна среща са си тръгнали живи, изядени няма. :laughing:
Да бе, да. Ама ти предпочете да дойдеш само на VIP срещата, не се осмели да дойдеш в Даяната :lol:

Ми да, ставам такъв от време на време, нали трябва да се принизя поне до нивото на Ангел, че да го разбера поне малко от малко....

O, o, o. На кривата ракета...

И от къде това непреодолимо желание да ме разбереш?

‎"И понеже г-н Цветанов казва: благодаря на тези съдии и прокурори, които ежедневно говорят с мен...", пожелавам му един ден като падне от власт и ако услужливата на всяко правителство прокуратура го помъкне по съдилища, делото му да се падне на някой съдия, който ще си говори ежедневно по телефона със... следващия министър на вътрешните работи!"

Да бе, да. Ама ти предпочете да дойдеш само на VIP срещата, не се осмели да дойдеш в Даяната :lol:

Пропускаш да споменеш, че имах ангажимент, за който ти знаеше и даже ранната среща беше на кантар дали ще съм там. Слагай всички факти на масата, нем ми са прай. :rolleyes:

Пък може, именно щот не съм дошъл да е нямало изядени :devil :ninja:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...