Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кофтито, е че аз нямам избор да чакам...

Днеска харесах този http://jarcomputers...._HDD1TBWD10EARX и мисля утре да ходя да го взимам...

Според вас бива ли?

Поемаш много сериозен финансов шамар. Просто да се гледа дори е болезнено... biggrin1.gif

Midex, защо пароли да се раздават? Нали всеки си има парола вече...

А за това, че това е най-разглежданата тема - така е, прав си и на мене ми е правило впечатление. Ама знаеш ли защо е така? Според скромното ми мнение... Смятам, че на някои хора им се коментира така от скука, за други пък това е темата където лъсва възпитанието на човек, мисленето му и изобщо персонални характеристики. Тази тема тук е като клюкарник сякаш, а и отразява сегашното ни настроение, мислене и поведение.

AssassiN, има и такива форуми - пълни с надувки. Мжд. съм забелязала, че по повечето български форуми старите потребители се смятат за важни особи (според мен съвсем безпричинно) и заради това се държат надменно и обидно с хора, които изобщо не познават, навик им е (вероятно смятат, че е вид самозащита също).

Та това е повече българска черта искам да кажа, не толкова човешка, но не пречи да има изключения от нея де. :)

mIRCata, моя член си го носех с гордост преди стотина поста. :tongue Потърсих къде да сменя рода на определението поне, но не намерих вариант, затова се примирих със званието. То реално погледнато на думата "член" няма женски род, само мъжки и множествено число (да и бройна форма). За синоним на "член", който да има женски род, се сещам само за "участничка"...

По идеята си искам още малко да напиша.

Тук не липсват хора, които имат желание и намерение да си общуват сериозно и полезно, ама идеята че всичко е на всепрочитание малко ни/ги спира. Затова и се провеждат на лична тези дебати. Няма нищо лошо в личните съобщения и обсъждането на някакъв казус, но често казусите искат повече хора, не просто двама човека, от които всеки е на различно мнение.

Пък и идеята за форумното общество, такава каквато е била по замисъл някога, е да обсъждат хората по между си събития, които реално ги вълнуват в момента. Да не се притесняват от проблемите си и мисленето си, а да потърсят друго мнение и евентуално външен поглед към идеи, от които не намират лесен изход. Изобщо не говорим за някакви караници, пишкомерене и прочее егоцентризъм, въпреки че без тези неща трудно се получава искрена комуникация между българи, но искам да кажа, че дори да ги има, те не са основното, а само типичен начален балкански похват.

Общуването ни като биологични видове е сериозен момент, в който влагаме енергия неминуемо, а освен това и емоции, нагласи, изобщо част от персоналността ни, то трябва ли да е винаги несериозната такава наша част? И ако "да", то това с какво ни обогатява?

Такива неща си мисля и за да не е много сериозен поста ми, ето и едно музикално поздравче. :)

http://www.youtube.com/watch?v=6fHoMw8tCzo

Triti, идеята ти е обречена.

Колкото и тясно да направиш обществото - пак рано или късно ще се опре до мерене на пишки. Дори и естрогена да е доминиращ. Просто това е едно от основните неща във интернет общуването.

mIRCata, моя член си го носех с гордост преди стотина поста. :tongue Потърсих къде да сменя рода на определението поне, но не намерих вариант, затова се примирих със званието. То реално погледнато на думата "член" няма женски род, само мъжки и множествено число (да и бройна форма). За синоним на "член", който да има женски род, се сещам само за "участничка"...

My Settings горе

от табовете "Profile"

отдолу - Member Title

И си пишеш каквото си искаш.

Тук не липсват хора, които имат желание и намерение да си общуват сериозно и полезно, ама идеята че всичко е на всепрочитание малко ни/ги спира.

Затова и се провеждат на лична тези дебати. Няма нищо лошо в личните съобщения и обсъждането на някакъв казус, но често казусите искат повече хора, не просто двама човека, от които всеки е на различно мнение.

Пък и идеята за форумното общество, такава каквато е била по замисъл някога, е да обсъждат хората по между си събития, които реално ги вълнуват в момента. Да не се притесняват от проблемите си и мисленето си, а да потърсят друго мнение и евентуално външен поглед към идеи, от които не намират лесен изход.

T.e един вид те е срам от нещата, които искаш да напишеш, и искаш да ги обсъждаш само с ограничен кръг хора?

Правите един private chat канал и може си влизате само обикновените хора. Другия вариант е личен затворен форум с покани, ако искате темите и мненията да седят, а не да заминат в небитието като в чат-а.

ГО+Акумулатор+ГП+Винетка+Задни дискове+Масло,филтри,милтри= 700 лева. Ебаси колата.

уелкъм ту дъ джънгъл, и аз трябва да си взимам акумулатор :)

Antares, прогестерон е това, което вероятно имаш предвид. ;) Естрогенът е близък по въздействие (за жената) както тестостерона (за мъжа). ;) Иначе за идеята... сигурно си прав, извинявам се, че повдигнах въпроса.

w00x, мерси! :)

mIRCata, трябва ли да те е срам обезателно ако имаш в момента колебания, които искаш да обсъдиш малко под сурдинка? Просто разговорите са малко по-лични, когато не се индексират от търсачки. Човек е по-склонен да споделя.

Ама както отбеляза и Antares, изглежда няма смисъл да повдигам въпроса изобщо тук.

Извинявам се още веднъж. :blush:

Абе как точно сега сте решили да си взимате акумулатори.Зимата почна преди 3 месеца Just sayin'

Всеки се надява стария да го изкара " Още една зима " :)

Цените на горивата при 35 долара по-евтин петрол спрямо неговия пик....ме плаши. К*р да ги убие....не искам да го изричам, че ще ме наречете расист.

Mамимацата му...страни като Иран, Ирак и оная откачената Корея с въздесъщия ВОЖД - не трябва да ги има на картата на земного кълбо.

Реших да прочета постовете в последните 2 3 страници да вниква в мохабета и стигнах до 12345145256 метричен пост и the game is over!!

От другия месец 24+ часови наряди,а да ми е честито :lol:

Лукойл си назначиха Бойко за премиер

ЕВН си назначиха министър ей така за да си имат поддръжник и да ни клатят с ебати тока

Днеска нафтата на места беше по 2.67лв/л.

Екстра си живеем тука с тая евтина нафта .... кво ревем наща е на 5то място в цяла ЕУ...... :Facepalm:

@ЦърнияПазач. Чорен, наистина кофти период да ти се развали диска и още по-кофти избор за системен :). Послушай мъдрите люде тука какво ти гукат за green серията и за цените в jar. Ако бях на твое място (а аз бях ноември месец :) ), бих си взел нещо втора ръка. Тогава намерих 500gb за 65 лева иначе трябваше да се ръсна ~170.

А като се сетя, че юни си взех нов чистак-бърсак 2TB за 125 лева... и добре, че го направих :).

Иначе явно по-често трябва да слушам радио рок1 и з-рок. За два денЯ в колата - две песни ми Аресаха и отправям спИцЯлни поздрави с тях. :)

Да, пропуснал съм ги някак си през годините, не ме убивайте :).

И т'ва всичко в 1 месец. :ninja:

Е на т'ва му се вика широко анално разтваряне...

Мнооого е гадно така пари да се дават.Аз за това поне застраховката, прегледа и данъка плащам по различно време в годината.Нагласил съм ги на през, горе-долу, три месеца.

Всеки се надява стария да го изкара " Още една зима " :)

Хах, да.А някои така изкарват по няколко години....и изцеждат и последния електрон.... :lol:

Цените на горивата при 35 долара по-евтин петрол спрямо неговия пик....ме плаши. К*р да ги убие....не искам да го изричам, че ще ме наречете расист.

Mамимацата му...страни като Иран, Ирак и оная откачената Корея с въздесъщия ВОЖД - не трябва да ги има на картата на земного кълбо.

Къв' расист бе...и аз съм за :ninja: , но по-лошото е, че не те определят цената на крайния потребител по света...

Да, пропуснал съм ги някак си през годините, не ме убивайте :).

Ама питай бе момче. Питай. Пей, записвай се, тананикай, жестикулирай, скачай! Тука хората знаят!

Хах, да.А някои така изкарват по няколко години....и изцеждат и последния електрон.... :lol:

С вазелин ли ? :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...