Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Навремето ме бяха поканили така в един форум, супер-дупер-секретен. Място за нежни и възвишени пръсти(така де, души).

Отидох, завъртях се за месец някъде, ама там егото така цвърчеше от всички дупки на всички богопомазани, та се наложи да им обясня как лесно и приятно да запушат пробойните, па се върнах тука при простаците...

Добро утро, чичкови червенотиквеничковчета!

Предлагам Фейс Контрола да са чистачите.

Забелязвам, че сме на страница 1319. Странна комбинация от числа, около която един приятел беше зациклил доста здраво (номер на улицата, апартамент, регистрационен номер, дата на раждане, и т.н.), та последните години ме е заразил - постоянно ми изскача тази цифрова комбинация. Чудно ми е от к'во идва това...

Забелязвам, че сме на страница 1319.

Аз пък съм забелязал и друго...това е темата, предизвикваща най-много интерес в зяпачите и кибиците - от създаването си до този момент темата е разглеждана 1 304 453 пъти. :blink:

П.П. Не съм много добър в сметките, но така на първо смятане ми излиза, че средно аритметично от 2005-та досега, темата ежедневно би трябвало да е разглеждана от около 550 човека...и това - всеки божи ден!

Аз се чудя в пристъп на безумие дали да не си фрасна нещо ей такова за подпис:

Не можеш да го сложиш тва мигащото!

Трябва да сложиш някъде предупреждение, че подписа ти може да предизвика епилептични пристъпи.

Пък и тия гифове нямат финес...

Сигурно има масови четения ;) Споко, нека се учат новите потребители така. Аз не помня кога почнах активно да поствам (даже да спамя) ама ако помня правилно, бая време само си четох преди това да знам аджеба за какво става реч. Иначе се случва това което всеки път виждаме с новите - тотална неадекватност спрямо поведението на старите потребители.

В България магазините за pc части са супер нещастни! Т'ва да искаш да им дадеш пари на тея келеши и те да ти се правят на интересни и да не искат да ти ги вземат...

Иначе се случва това което всеки път виждаме с новите - тотална неадекватност спрямо поведението на старите потребители.

Кофти, че понякога става и обратното...особено ако "новият" е жена. В интерес на истината повечето нападки към нови са били заради тяхно неадекватно държане - примерно влиза "с взлом" без изобщо да е попрочел малко преди това какво точно е решил да взломява. В интерес на истината тука отношението на "глудницата" към индивида е точно както го обяснява Сизър Милан в поредицата "Говорещият с кучета" - агресивното или неадекватно поведение на индивида, обикновено предизвиква агресивна реакция у останалите и това ясно се вид̀я напоследък дори и с един от старите членове на тая "глудница". ;)

Сбирщина от нискоинтелектуални особи си правят клуб "Аз съм умен."... Т'ва го има само в България и Щатите. Никъде другаде няма толкова прости хора.

В България магазините за pc части са супер нещастни! Т'ва да искаш да им дадеш пари на тея келеши и те да ти се правят на интересни и да не искат да ти ги вземат...
Отдавна съм спрял да правя тази грешка...
това ясно се вид̀я напоследък дори и с един от старите членове на тая "глудница". ;)
Кой е тоя стар член?

... и това ясно се вид̀я напоследък дори и с един от старите членове на тая "глудница". ;)

Ох мале. То ако това е отношението и към новите членове, явно са им много слаби нервичките.

Те тук всички хапят, ама без зъби.

Не като акулката ми..

Добре де - "млад член", но регистриран от самото начало на съществуването на форума. :bgrin:
Добре де, кажи все пак за кого говориш, че ми стана любопитно. Нямам спомени глутницата да е ръфала някой скоро... Или визираш Ангел?

Добре де, кажи все пак за кого говориш, че ми стана любопитно. Нямам спомени глутницата да е ръфала някой скоро... Или визираш Ангел?

Е кой друг.

Те тук всички хапят, ама без зъби.

Не като акулката ми..

Ти стига си се хвалил с тая акулка, че ей сега ще я вкарам в матрицата и ще ти я заместя в подписа. :woot

efc959e8e887537f.gif

@mIRCata, то в днешно време с тия пластични операции и силикони вече не знаеш кой какво си е слагал и на кои места...:wacko:

@Пеше, много рано бе - то верно всички натам отиваме, ама ти много избърза...:sick

Пламене, днес явно съм си пил хапчетата за тъпотизъм. Би ли ми обяснил какво имаш предвид, къде отивам, кой за къде бърза? Щото не схващам идеята на половината от постовете ти.

Пламене, днес явно съм си пил хапчетата за тъпотизъм. Би ли ми обяснил какво имаш предвид, къде отивам, кой за къде бърза? Щото не схващам идеята на половината от постовете ти.

Амнезията, Пеше, за нея говоря - и мен ме хваща понякога, но за теб мисля, че още ти е рано.

Аз се бях засилил 2ТБ да взимам преди да се наводнят заводите за 170лв. Ама докато се наканя....

Ми то и при мен така се получи.Точих лиги на тера за 100лв...и ми се източиха...Да се еба у главата проста..Сега ме е яд.Ама ще чакам, предполагам до май месец ще се пооправят цените.

За цената не знам дали бива, предвид скорошните промени в ценовите листи, но иначе за съхранение на данни бива, а с тоя голям буфер дори и за системен, ако не му поставяш прекалено големи изисквания (моят системен е WD Blacк).

Кофтито, е че аз нямам избор да чакам...

Днеска харесах този http://jarcomputers...._HDD1TBWD10EARX и мисля утре да ходя да го взимам...

Според вас бива ли?

За сторидж е перфектен, но не бих го препоръчал за системен. Смисъла на green серията е икономичност и респективно тишина. На противоположния ъгъл е black серията, a blue e по средата и е разумен като съотношение производителност/цена. Имаше сравнителни тестове на страниците на сп. PC World, може да потърсиш. Имам личен опит с един 500 Г грийн, с който мислех да ъпгрейдна едно Хитачи SATA I, и в крайна сметка го оставих за сторидж, понеже след поразчистване на 5-годишната система летеше в сравнение с прясно инсталиран Windows на WD. У дома пък съм боднал в рутера един 1,5TB WD грийн и докато се развърти...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...