mordeath Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ако измисля начин за паузиране/задържане на емоционално състояние ще стана най-богатия човек на земята. Става лесно но за съжаление при теб няма как да стане просто защото теб те вълнува мнението на хората за теб а не твоето собствено мнение за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 А също и: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=32019&st=0&p=365154&hl=%EA%EB%F3%E1&fromsearch=1&&do=findComment&comment=365154 (a.k.a. Клуб Самотно Сърце) https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=32620&st=0&p=380415&hl=%EA%EB%F3%E1&fromsearch=1&&do=findComment&comment=380415 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=32574&st=40&p=380381&hl=%EA%EB%F3%E1&fromsearch=1&&do=findComment&comment=380381 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Става лесно но за съжаление при теб няма как да стане просто защото теб те вълнува мнението на хората за теб а не твоето собствено мнение за теб. Тц. Не си разбрал замисъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Triti, предавам се. Щом и любимата ми кака-краварка се превърна в Джак Издояча, безсилна съм да посоча детско четиво без насилие. gado, нацапаната вагина а.к.а пепеляшка ме хвърли отвъд оркестъра чак. Ще ми е интересно да прочета оригинала някой ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 gado, нацапаната вагина а.к.а пепеляшка ме хвърли отвъд оркестъра чак. Ще ми е интересно да прочета оригинала някой ден. Ангеле - формалин. Цвети - в оригинала Пепеляшка се казва Ашенпуте - букв. - Пепеливата п♛тка. Краят на приказката(оригиналният) е следният: когато двете доведени сестри вече са мерили чепика, принца пита мащехата, дали няма някое друго момиче в къщата и тя отговаря(цитирам по памет): - Ами имаме тука една Ашенпуте, но тя е много мръсна, за да я покажем пред светлите ви очи. И оттам вече е ясно. За Червената шапчица поуката е младите дами да не се доверяват на галантните господа. Краят и(пак по памет) е :"Бъдете внимателни, млади госпожици, когато яздите в гората с галантни вълци, за да не загубите добродетелта си." Трябва да ги намеря тия приказки, мамка му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Джак Издояча :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Triti, предавам се. Щом и любимата ми кака-краварка се превърна в Джак Издояча, безсилна съм да посоча детско четиво без насилие. gado, нацапаната вагина а.к.а пепеляшка ме хвърли отвъд оркестъра чак. Ще ми е интересно да прочета оригинала някой ден. Ако четеш немски, ето бегла препратка - Тук Интересна е етимологията на името "Aschenputel", отделно, че краят на някои от вариантите е меко казано..., кървав. Ред. Така де, Танасе, обаче идеята е да се разчепка какво точно са влагали в това нарицателно (за бедни момичета и жени) германците от онова време Ред.ред. Аа, да. Тази приказка има няколко десетки разновидности с почти идентичен сюжет, като има и дори старогръцки вариант. Така, че тя не е нита на Ш. Перо, нито на Бр. Грим. а първообраза и е доста по-стар! При всички случаи обаче, се говори или за робиня, или за прислужница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 какво точно са влагали Нищо хубаво. Ред. Само мен ли ме дразни на Аньо новия подпис с милото животинче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Нищо хубаво. Баа..., нЕкои го обичат повече от ляба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ред. Само мен ли ме дразни на Аньо новия подпис с милото животинче? Не. Все пак е по-търпим от предишния. Не разбирам това настояване да бъде анимиран тоя подпис... За аватар по-разбирам - 100х100 е и е извън погледа на четящия, но подпис и то на радио - тежко си е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 И все пак нямаш право да го махаш, след като не нарушава правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 И все пак нямаш право да го махаш, след като не нарушава правилата. Той и предния нямаше право да го маха, ама нали съм добра душа... Да не му се завива свят на момчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Заляхте ме с информация на тема приказки, на която няма как да отвърна подобаващо в момента освен с някоя хубава песничка, колкото да изляза от положение. http://www.youtube.com/watch?v=ZlnpGc1Fgx0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Той и предния нямаше право да го маха, ама нали съм добра душа... Да не му се завива свят на момчето. Ангеле, акулата е доста по-добре от въртележката, но ако искаш - защо не вземеш да сложиш нещо като това долу? Хем ще е тематично, хем пак ще се движи и хем на никой няма да му се завива свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Не ме кефи тематиката. Ама ако продължавате, ще си сложа това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Не ме кефи тематиката. Ама ако продължавате, ще си сложа това: Може ли аз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Може ли аз? Давай, ще си намеря друго ако ме изнервят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Може ли аз? Не, за тебе има друго: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 zweti_lettera, трудно имам угодия та тази тема, ама защото племенникът ми беше един защотко, който ме изтезаваше с невероятни въпроси. Тогава знаеше, че е бозал, то мъжете имат такава възраст, когато за тях женска гръд=манджа, е после не я помнят, но това е друга тема. Между другото, но и много сериозно () искам да предложа на четящите и пописващите тук, едно нещо, което отдавна ми минава през главата. Не, не е да дойда на срещата ви, въпреки, че вчера много се колебаех - спря ме само страх, че ще се изгубя в Пловдив и изобщо няма да ви намеря. Та какво ще кажете - разбира се първо оторизираните лица - да си направим тема с фейс контрол? Тъй като тук мненията ни са вседостъпни. А има мнения, които е добре да се коментират като между възрастни и без притеснение, че се дава лош пример на хлапетата. Аз поне имам такива теми, а видях, че и тук е имало опити за създаване на теми за възрастни. Направи ми също впечатление, че тук не отсъстват хора с интересен поглед ( и подход) над нещата, та ми се ще да отпадне възможността от притеснението, че след някой друг месец или година децата ни ще четат собствените ни неуравновесени съждения. Ъммм... ако разбирате какво предлагам, дали бихте искали и вие такава секция, в която достъпът да е ограничен? А и дали е възможно тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Преди време имаше тука една XXX секция, която не издържа дълго и беше затрита поради неактивност. А дали може да се направи раздел с парола - мисля, че технически е възможно (имаше доста отдавна в гейм раздела такъв подраздел), но кои ще са 'избраните', които ще могат да влизат там и по какъв критерий ще бъдат определени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 И все пак нямаш право да го махаш, след като не нарушава правилата. След толкова години така и не си научил Правилата... Той и предния нямаше право да го маха, ама нали съм добра душа... Да не му се завива свят на момчето. Добре че си добра душа! Какво щях да правя иначе.... Ангеле, акулата е доста по-добре от въртележката, но ако искаш - защо не вземеш да сложиш нещо като това долу? Хем ще е тематично, хем пак ще се движи и хем на никой няма да му се завива свят... Аз се чудя в пристъп на безумие дали да не си фрасна нещо ей такова за подпис: и за спорта да пиша по нещо през пост-два на други съфорумци.... Ей така, щото ме е отпрала съчмата, примерно! За аватар естествено се слага нещо от тоя вид: ....в смисъл стилно и елегантно! И ста'ам тУз отсЕкъде ти ка'ам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Midex, от други форуми са ме канили преди време само за тези им "частни" секции, където са ставали много интересни дискусии. Но пък и забелязах, че многото народ в такава секция само развалят идилията и в един момент въпросната секция се превръща в кенеф. Това го пиша по повод критериите, за които ме питаш. Те би трябвало да са частни критерии също. Т.е. така си мисля де. Хора, които познаваш като поведение и светоглед, преценяваш, че им се общува малко по-сериозно на различни теми (или те самите изявяват желание, подплатено с предишно реноме, за достъп до такава секция) - поканваш ги. Лесно е. Примерно от саб-а знам, че във секцията, която е за потребители от майстор нагоре дискусиите са съвсем други, доста по-лични, логични, много приличат на разговори тет-а-тет. Т.е. приличаха едно време, сега не знам как е; и този форум заприлича на общодостъпен. Ама сякаш това е обществен феномен, искам да кажа общуването. Пусто сякаш не мога да приема, че нещата са необратими... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Стига, че вече ще те заболи главата от тия фейспалмове... @Triti, освен на теб да предоставим фейс-контрола - ти ще преценяваш на кого да се дава паролата за входа, но тъй като сме си продажна нация, като станат повече от трима, никога няма да си сигурна кой от тях е дал паролата на някой непоканен, дето ще се намърда вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.