w00x Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Само цитирам. Направи ми впечатление. А аз нямам нищо общо с магданоза, вашите планове и вазелина. Проблема си е ваш Не ме забърквайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Идааааа.... П.П.И стига с тая лИбоФ, нЕма такова нещо, всичко си е чиста проба йебане..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Абе...по повод встъпването в длъжност на новия президент, по БТВ от 5 минути седи един голям надпис "Минути преди инагурацията" - не се ли пише инавгурация мамка му? Проверих и в уикипедията- така би трябвало да е... (п.п. Сега дочетох какво пишат в уикито по-нататък - зависи откъде е взета, но след още малко търсене из нета намерих най-точен отговор тук) Правилното би трябвало да е "инавгурация". Наистина е латинска цялата дума, и е по повод римска церемония, но съдържа в себе си старогръцки корен. Думите: η αυγή (авгИ (ж.р.) - начало) & το αυγό (авгО (ср. р.) - яйце). Римските Авгури са си били т.нар. "яйчари", които вещаят бъдещето по птиците и по техните яйца. (Мжд. според елините яйцето е било първо. Както казваха в един скеч: "Кокошка все отнякъде може да прелети." ) После думата в латински е запазила правописа си, както е на старогръцки, с дифтонгата "αυ", която се е чела като "ав" или "аф", а в български идва чрез транслитерация (от английски) на въпросното "au". zweti_lettera, "Война и мир" е прекрасен избор. А ако се вгледаш малко по-критично, ще ти направи впечатление, че почти всички детски приказки и песнички, са съсредоточени в злодея или в лошото. Племенникът ми, когато беше на 2 годинки плачеше от страх и на "Зайченцето бяло", там дето се изгубило и видяло зор. От песничката "Аз съм Сънчо" развиваше страх от тъмното и с ужас показваше с пръстче навън как било станало "Тъ!" (тъмно). Затова му измислих една песничка за едно топче, което се търкаляло, за да разгледа света, та нея пеехме защото имаше най-малко драми. Въпреки, че топчето се блъскаше в други топчета, от което пък детето започна да кара дядо му да се блъска в други коли, като топчето... Та се ядосвам, че не съм се сетила да го подкарам с "Война и мир"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ебаси, ебаси...пеераси. И тия райета на едни чорапи май ги бях виждал, гаче ли на Ангел бяха Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Добро утро и от мен. Малко късно се врязвам по темата за приказките, но ми прави впечатление, че се изпуска един основен факт. А именно, че тези стари приказки по принцип не са били предназначени за деца! Идеята им е била да се разказват около огнището по между възрастните, когато навън вече е било прекалено тъмно за да може да се работи ръкоделие и прекалено рано за лягане. Нека не забравяме, че в онези времена свещите са спадали към луксозните стоки и съответно са били пестени стриктно. Типичен пример е първоначалния вид на приказката за "Нацапаната п♛тка/вагина" която в последствие добива гражданственост под псевдонима "Пепеляшка". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дълбоката медитация в която мислех да изпадна не се състоя... Първо защото забелязах, че времето е крайно неподходящо за такова нещо ~ 04:00AM и второ защото се замислих какъв би бил ефекта ако наистина успея да се гмурна в пъпът си... Дали в последствие не бих излязъл през собственият си задник? Историята за Буда мълчи по въпроса... Тук вече, на дневен ред изскачат няколко напълно резонни и доста притеснителни въпроса, свързани с понятието "Нирвана"... Тези ми скрупули са и причината поради която и до момента не спира да ме терзае въпроса..., що аджеба, Ангел се почувства лично посочен от мене, в момента в който говорих на тема шътане и жени? Кое го накара това момче да ме попита - Що сочиш мене, бе? П.п. Ето за това, мили ми деца, не трябва да се пие кофти вино... От него главата на човека се размътва и не може да намери отговор на въпросите които го терзаят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Не може да намери верните отговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Дълбоката медитация в която мислех да изпадна не се състоя... Първо защото забелязах, че времето е крайно неподходящо за такова нещо ~ 04:00AM и второ защото се замислих какъв би бил ефекта ако наистина успея да се гмурна в пъпът си... Дали в последствие не бих излязъл през собственият си задник? Историята за Буда мълчи по въпроса... Тук вече, на дневен ред изскачат няколко напълно резонни и доста притеснителни въпроса, свързани с понятието "Нирвана"... Тези ми скрупули са и причината поради която и до момента не спира да ме терзае въпроса..., що аджеба, Ангел се почувства лично посочен от мене, в момента в който говорих на тема шътане и жени? Кое го накара това момче да ме попита - Що сочиш мене, бе? П.п. Ето за това, мили ми деца, не трябва да се пие кофти вино... От него главата на човека се размътва и не може да намери отговор на въпросите които го терзаят... Аз те предупредих, че това вино е опасно, ама ти каза, че е добро... Казах ти и да мушнем по едно шкембе преди да тръгнем - пак не ме послуша. Пращаш и дъщеря си на балет с мъжки чорапи! Абе поредица от грешки!!! Какво очакваш?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Пращаш и дъщеря си на балет с мъжки чорапи! Голяма грешка! Продължавай да я оставяш да се облича като момченце, но после да не се чудиш защо идват само приятелки у вас на гости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 що аджеба, Ангел се почувства лично посочен от мене, в момента в който говорих на тема шътане и жени?Въпросът, поне доколкото аз го чух беше "защо като спомена шиене посочи мен?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Аз те предупредих, че това вино е опасно, ама ти каза, че е добро... Казах ти и да мушнем по едно шкембе преди да тръгнем - пак не ме послуша. Пращаш и дъщеря си на балет с мъжки чорапи! Абе поредица от грешки!!! Какво очакваш?!?!? Мдаа... Това за шкембето..., драги ми приятелю, наистина беше една груба и непростима грешка от моя страна. Но понеже съм мноо отворен, често настъпвам мотиката неколкократно, преди да проявя мъдрост и да си извадя поука от грешките си. Забележката е приета и имаш съвсем официалното ми позволение, следващият път когато имам пристъп на изглупяване - да ми плеснеш един зад врата. По точката за щерка ми..., не съм съгласен! Детето си ходи точно с детски, момичешки чорапки! Това, че Аню е решил, че подобен десен е върхов фалцет в областа на мачовския, чорапен стил... повдига нЕкои други въпроси, които мисля, че не се коментират в момента Голяма грешка! Продължавай да я оставяш да се облича като момченце, но после да не се чудиш защо идват само приятелки у вас на гости. http://www.youtube.com/watch?v=nY5DK6KbFnY&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Мамицата му и съвършенство. Заради тая ще си направя кожата гладка като ОГЛЕДАЛО :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ако измисля начин за паузиране/задържане на емоционално състояние ще стана най-богатия човек на земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Или ще хванеш ебаси емоционалния запек. Дубрутру, бацили тифозни. http://www.youtube.com/watch?v=NwAcbYTUpP8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ICJs1CxCRt0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 FileSonic is dead ще става и по зле . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ако измисля начин за паузиране/задържане на емоционално състояние ще стана най-богатия човек на земята.Глупости. Това го владея от години... И въобще не е сложно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Глупости. Това го владея от години... И въобще не е сложно. Сподели техниката 4 free тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Основно са техники на дишане, концентрация, които ще са ми първо трудни за обясняване и второ - не съм сигурен, че ще се получи при друг. Но, Ангеле, в основата на тази "техника" е искреното ти желание да изхвърлиш дадения човек и емоциите, свързани с нея от себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Основно са техники на дишане, концентрация, които ще са ми първо трудни за обясняване и второ - не съм сигурен, че ще се получи при друг. Но, Ангеле, в основата на тази "техника" е искреното ти желание да изхвърлиш дадения човек и емоциите, свързани с нея от себе си. Не става въпрос само за въпросния случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Т.е търсиш хапче за дебилизъм? Или нещо много сходно до него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Днескашния jobs.bg е мноооого интересен. Особено за IT-а с перфектен английски и НЕсемейни Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Днескашния jobs.bg е мноооого интересен. Особено за IT-а с перфектен английски и НЕсемейни Това като за мен. Я да видя. Т.е търсиш хапче за дебилизъм? Или нещо много сходно до него. Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Това като за мен. Я да видя. Ще ходиш ли в Хага Сутринта обявите от Европол бяха 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ще ходиш ли в Хага Сутринта обявите от Европол бяха 2 Ако ме искат ще ида. Що да не. Дай да видя де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Верно бе - я да видим тия обяви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.