Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Проблемът "всеки втори пост" остава - на инат ли го правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Проблемът "всеки втори пост" остава - на инат ли го правиш? Кое? В момента правилото "Всеки втори пост" важи и за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Анимирани подписи, особено такива, които предизвикват световъртеж (съдържанието ще го прескочим) не се толерират. Трвти последен път те моля да вземеш мерки - или фикс или аут. Но не го пише в правилата, това пък за световъртежа даже няма смисъл да се коментира. Все едно някой сега да каже - че от твоя аватар получава морска болест дето се вее/люшка постоянно. Макар, че то ако пък и правилата се съблюдаваха - в тая тема огромен % мнения щяха да са изтрити и сума народ с бан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Кое? В момента правилото "Всеки втори пост" важи и за теб. Не виждам друг начин да те попитам - ако искаш да минем на ЛС? А после се чудиш защо всички се заяждат с теб - определено напоследък не си много адекватен и дори не схващаш какво ти пишат хората. П.П. И не е "правило", а проблем...и си е лично твой. Защото аз мога и да спра да пиша, но ти нямаш спирка. Както и да е - мисли си, че само ти си прав, а всички останали са неадекватни, пък като се събудиш някоя сутрин, дано осъзнаеш в какъв сън си бил. Едит: Ангеле, днес повече няма да пускам нов пост-отговор на твой в тази тема - това, което ти го казах на ЛС важи с пълна сила и за долния ти пост...изобщо не схващаш есенцията на нещата, които се опитват да ти кажат хората и може би от там идват и проблемите ти извън форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 П.П. И не е "правило", а проблем...и си е лично твой. Защото аз мога и да спра да пиша, но ти нямаш спирка. Както и да е - мисли си, че само ти си прав, а всички останали са неадекватни пък като се събудиш някоя сутрин, дано осъзнаеш в какъв сън си бил. Хайде стига глупости. Who posted in: Какво Ви минава през главата Grimjaur 3379 Antares 3163 djadomraz 2903 RaptoR 2364 gado 2204 w00x 1981 Curunir 1927 Psihara^^ 1859 lil_stenly 1850 DON_CHEFO 1689 host 1459 Midex 1120 Тoday's Top 20 Posters Midex 18 7.32% w00x 12 4.88% REDLINE 9 3.66% gado 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Ако Ангел пускаше от дъжд на вятър постове - няма проблем да остане, но често в тази и други теми, всеки втори пост е негов и наистина е много досадно да гледаш по 2-3 въртележки едновременно. Именно. Това е допълнителен десерт. O.K. Момче, на инат ли ни правиш сега или какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Момче, на инат ли ни правиш сега или какво? Не бе. Къв инат? Избрах 3 напълно произволни ГИФ-а и си ги лепнах, щото са готини. И новия ми подпис ли не те кефи Айде избери ми ти някакъв като си толкова претенциозен. Угодия нямаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 форумни драми зимен сезон епизод 12 ивъл трол вс ди адърс не пропускайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Не бе. Къв инат? Избрах 3 напълно произволни ГИФ-а и си ги лепнах, щото са готини. И новия ми подпис ли не те кефи Айде избери ми ти някакъв като си толкова претенциозен. Угодия нямаш. Само ще ти кажа, че търпението ми се изчерпа. Повече нищо няма да казвам. Погледни подписа на автора на Нестандартни въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Хайде стига глупости. Who posted in: Какво Ви минава през главата Grimjaur 3379 Antares 3163 djadomraz 2903 Завиждаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Днес ми се наложи да прочета приказката "Принцесата върху граховото зърно". По принцип приказките на Андерсен са много хубави, но точно за тази се зачудих какво послание носи на малките: За момиченцата - че трябва да са абсолютни лигли и мрънкала, за да ги хареса принцът на белия кон, а за момченцата - че само абсолютна лигла и мрънкало е истинска принцеса... Вярно, че не е нужно приказките да имат поука, но все пак посланието е погрешно. Или аз не го схващам, както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Завиждаш? Щом това ти се иска да вярваш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Що пък ти отговаряш? Въпроса ми е към Пешо. Не си ти център на света, че 'сичко около теб да се върти. Може да ти се иска, ма не е така. Ред. Цвети, ще ти потърся някъде едни приказки за възрастни, че да не се чудиш за поуката в детските Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Що пък ти отговаряш? Въпроса ми е към Пешо. Не си ти център на света, че 'сичко около теб да се върти. Може да ти се иска, ма не е така. Аууу. Това беше много слабо... Чак тъжно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 тъй като твоя пост е последен в темата ще ти отговоря тук. говориш там някакви си твои неща окей аз няма да ти се баркам. това си е твое виждане. Жив и здрав да си и дано да не ти се налага да използваш наизустени неща ежедневно в работа..... макар че каквато и да е тя всеки ден правиш едно и също нещо 100 % И аз съм така , но се опитвам и да разнообразявам. дали ще е SCi , дали ще е някакъв бизнес със шишарки аз опитвам а ти си стои закотвен и си продължавай като кон с капаци. "Хората дават акъл, ама хляб не дават." аз не съм закотвен не ме мисли ходи си продавай шарлатанщината на риби не ми пиши повечета ЛС-та не понасям подобни проповеди и учения как да си живея живота аз не съм закотвен не ме мисли ходи си продавай шарлатанщината на риби не ми пиши повечета ЛС-та не понасям подобни проповеди и учения как да си живея живота Ами като не понасяш такива работи не си бутаи носа навсякаде, за да не го бутат и при теб. Каквото повикало такова се обадило и междодругото няма да ти пиша не защото ти не искаш а защото аз не искам Аре чаос :Facepalm: :Facepalm: тоя форум с всякви се напълни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Маскирани антимафиоти разбиха дома на противник на премиера във Фейсбук Много, много грозно. Утре тази информация ще излезе и извън БГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Ред. Цвети, ще ти потърся някъде едни приказки за възрастни, че да не се чудиш за поуката в детските С удоволствие ще ги прочета, но все пак не ме оставя на мира въпросът защо се вменяват такива идеи, както в принцесата с граховото зърно, у детски, чисти, невинни мозъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Феранте - Ебаси мамата.... Злобиле, къв тоя идиот? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 ...но все пак не ме оставя на мира въпросът защо се вменяват такива идеи, както в принцесата с граховото зърно, у детски, чисти, невинни мозъци. Това да им е проблема на детските невинни душици...а какво да кажем за "Червената шапчица", дето злобният вълк изяжда едната, после другата, а накрая идва ловецът-хирург и му разпаря корема? И това е омекотеният вариант на братя Грим, а да не казвам за какво се говори в предишния вариант и производните му, където се лее кръв на поразия и се в̀алят човешки остатъци от злощастната баба....ама нека дечицата свикват от малки, че животът е гаден. Злобиле, къв тоя идиот? Човекът дори се опита да продължава да се държи културно след доста нападки от различни съфорумци...и за компенсация ще изтрия последния пост на Злобил от затворената вече тема. Иначе се опитваше да зарибява съфорумците с МЛМ, но не беше наясно, че поне в този форум това е загубена кауза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 И като излезе извън Бг, файда ще има ли? Ако питаш ме никаква.....Пък и монетата винаги има две страни..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Хубаво нещо т'ва форумните срещи... да разбера, че не сте чак толкова изперкали от агресия, егати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Хубаво нещо т'ва форумните срещи... И кръчмето също не беше лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Това да им е проблема на детските невинни душици...а какво да кажем за "Червената шапчица", дето злобният вълк изяжда едната, после другата, а накрая идва ловецът-хирург и му разпаря корема? И това е омекотеният вариант на братя Грим, а да не казвам за какво се говори в предишния вариант и производните му, където се лее кръв на поразия и се в̀алят човешки остатъци от злощастната баба....ама нека дечицата свикват от малки, че животът е гаден. Ясно е, че като се лее кръв в приказките, е фикция. А одевешното ми се стори модел на поведение.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Хубаво нещо т'ва форумните срещи... да разбера, че не сте чак толкова изперкали от агресия, егати Еле Галин Абе вие що не спите бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.