Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тази вечер непознатите жени бяха много надути, но набрах смелост да заговоря една дето от сумати години съм си я харесал... Много е готина. :)

Надути или не ако разнасяш отношение тип подписа ти - няма да има голямо значение.... Между другото или го направи да е фикс или го махни изцяло, защото ужасно дразни!

Дубруутру, макар и още да не съм си изпил кабернето. :lol:

Представи си сега какво си мислят тези, които не знаят, че си в Канада! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Представи си сега какво си мислят тези, които не знаят, че си в Канада! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Могат само да се възхитят на ентусиазма и държеливия черен дроб. :)

А в Калофер биха кимнали разбиращо с глава и биха рекли - Една работа не я ли зафанеш от сутринАта, по-добре 'ич не я зафащай...

http://vbox7.com/play:550faf11&start=41&r=emb

Все има луди, все има психипати ама и тая никак не е с всичкия си. MAT с пешката :D

Потресен съм! А дали е реално, или просто много нагласено? И в двата случая си е трагедия пълна. :D

Потресен съм! А дали е реално, или просто много нагласено? И в двата случая си е трагедия пълна. :D

нямам никва идея, ама добре, че ми мина главата та да се посмея добре :D

Гледал съм и други "серии" на това предаване - все са някакви странни теми/проблеми. Направо ми прилича на нагласено. В противен случай трябва да са мноооооого изперкали.

Преди време го гледах доста - 100% нагласено, вкл. и това от линка. Същата работа, както и нашето "Без дрехи", което всъщност не е наше, а просто преизлъчва 1:1 руското - там пък дори по-голямата част от статистите (които уж попадат изненадани на скритата камера) са едни и същи....разбира се никой от зрителите над 7 години не вярва, че се разиграва истинска скрита камера, но пък поне мъжката част може да оплакне малко очите. :bgrin:

А кой по дяволите в днешно време гледа подобни ялови творения на импотентни мозъци повече от два пъти, без да се усети, че хавата е съшита с бели конци и издиша от всякъде!?

П.п. Понякога хвърлям по едно око на "Без дрехи", но то е само защото някои от девойчетата са доста расови.

Надути или не ако разнасяш отношение тип подписа ти - няма да има голямо значение.... Между другото или го направи да е фикс или го махни изцяло, защото ужасно дразни!

Ако го направя фиксирано се губи цялата идея бе.

Ако го направя фиксирано се губи цялата идея бе.

Да де, ама понеже всички знаем, че този ти подпис е само поза... май, пак няма никаква идея (освен ако смисълът му не е - Как всъщност би ми се икало да е, но не е.)

Да де, ама понеже всички знаем, че този ти подпис е само поза... май, пак няма никаква идея (освен ако смисълът му не е - Как всъщност би ми се икало да е, но не е.)

Никва поза. Смених Attitude-а.

Ти пък...Къде ти, той още пише като 12-годишна дето не знае ебе ли и се, пикае ли и се, мост ли и се прави...

Баси нещастния гардероб...Пъзел да ми бяха подарили, че да се залисвам повече. Но пък ми хареса това, че хората/норвежците/ са си свършили работата като хората. Даже лепило и комплект резервни чаркове си има...

Ти пък...Къде ти, той още пише като 12-годишна дето не знае ебе ли и се, пикае ли и се, мост ли и се прави...

Абе мен вече започва да ме съмнява, понеже се чудя защо Ангел пише постоянно в тая тема - и което е още по-съмнителното - редовно слага и снимки...Unsure.gif Unsure.gif Unsure.gif

Хаааааааахаааааааааааахааааааааааааахааааааааааааааааааааа!!!!!!

Пламене, браво.

Абе мен вече започва да ме съмнява, понеже се чудя защо Ангел пише постоянно в тая тема - и което е още по-съмнителното - редовно слага и снимки...Unsure.gif Unsure.gif Unsure.gif

Оценявам мъжката красота просто. Какво пречи.

Имаш избор - да е фикс или да го няма.

Не е коректно тва. Изпълвам изискването за 100px.

Не е коректно тва. Изпълвам изискването за 100px.

Анимирани подписи, особено такива, които предизвикват световъртеж (съдържанието ще го прескочим) не се толерират. Трвти последен път те моля да вземеш мерки - или фикс или аут.

Ако Ангел пускаше от дъжд на вятър постове - няма проблем да остане, но често в тази и други теми, всеки втори пост е негов и наистина е много досадно да гледаш по 2-3 въртележки едновременно.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...