Tomahawx Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Даа.. винаги късмета е бил на моя страна даа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 смяната на часа много ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 смяната на часа много ми харесва и на мен също ми хареса тази смяна, сега ставам от вчера по обяд си легнах , и като видях колко е часа викам ма*ка му , но после като разбрах и ми стана добре Сега ако мога да се сетя какво трябваше да свърша днес ,ще е много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Нее, хич не е яко да си имаш лаптоп! Седя си аз в Онда, пия разкошно карамел макиато и си бачкам кротко! Само ако можеше да сменят диска – от 2 часа съм тук и въртят едни и същи етно мелодийки. След малко ще взема да си поръчам я Arch Enemy, я Slipknot. Кой знае как ще ме изгледат Честно, София не е толкова зле, колкото си я представях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Седя си аз си мисля колко ми е тъпо днес в неделя, как нищо не ми се прави и колко много неща имам да правя! Само, че сега хапнах и си гукам с душито си и след малко ще правим преводи, така че да ви кажа...денят хич не е толкова лош всъщност. Домакинската работа може да почака, а вечерта дори мога да врътна едно кафенце със съквартирантката си, която трябва да се прибере и да ми разкаже подробно за нещата около нея! Хубав и слънчев ден на всички...макар, че като гледам през прозореца, слънцето се е изгубило по трасето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 ох,олекна ми признах си една голяма 4-месечна лъжа ,без драми,без вряви остава още една(оппа..няколко,като се замисля ),ама не му е дошло времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 ох,олекна ми признах си една голяма 4-месечна лъжа ,без драми,без вряви остава още една(оппа..няколко,като се замисля ),ама не му е дошло времето Ей заради такиша като вас се разпадат връзките, не такива които лъжат, а такива които си признават. Мълчете си бе хора! ...нищо лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ей заради такиша като вас се разпадат връзките, не такива които лъжат, а такива които си признават. Мълчете си бе хора! ...нищо лично може ли само да уточня, че си признавам на мама :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 може ли само да уточня, че си признавам на мама :ph34r: ясно... ама пак важи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Не съм нормалееен, не съм нормалееен!(По Контрол) Иначе - купих си много яка чаша за кейфънси, мноо ма кефи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Пу! Опитвам се да сметна разпределението на общинските съветници в Пловдив и да си върна спомените за квотата Хеър, ама пусто успявам да разпределя само първите 38 и после - не помня как се правеше. Помощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Пу! Опитвам се да сметна разпределението на общинските съветници в Пловдив и да си върна спомените за квотата Хеър, ама пусто успявам да разпределя само първите 38 и после - не помня как се правеше. Помощ! http://www.mestniizbori.com/index.php?opti...2&Itemid=29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Не се отваря... иначе тук е обяснено горе-долу, ама мандатите в примера са много малко число и е лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Моля, моля, моля, нека гурутата от форумите на Frets On Fire декодират новия формат по-бързо и напишат extract-ори за музиката от Guitar Hero 3! Пулсар продават китари в пакет с Guitar Hero 2 XBox, утре купувам да го ева! Съседе, дръж се, ще има жица, ама много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Или часовника на форума вече изостава с 8 минути или на мен ми се губят 22 минути от живота Оо. Едит: Първото е =D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Новият форумен банер повече се ядва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Новият форумен банер повече се ядва Аз съм със другия скин и ми е айлячец kopche ? Защо си си говорила с Волен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 1. Върнаха ме от НДК до Орлов мост в най-любезните задръствания в 18:30 ч., само за да завъртя пет телефона. Ама си говорих с Волен Сидеров, което ме прави малко по-щастлив човек. 2. Опитвам се от една седмица да се сдобия с Outlook, който да ме организира до края на живота ми, и ето докъде го докарах: * свалих си имидж файл, който трябва да се прехвърли на CD * взех "назаем" последното служебно CD, за която цел успях да бръкна в заключено шкафче * включих нелегално компютъра на директорите, който е единственият със записващо устройство * записах диска * компютърът, на който исках да го изпробвам, не ме пусна, защото не съм администратор. Какво се случва, бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 HALP, it's a bad case of the Mondays! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Слушам Suffer-H и желая да унищожа нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Анчелоти гостува в ПУ... това трябва да се види... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 HALP, it's a bad case of the Mondays! I don't speak monkey.BANANA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 I will continue to drink!!! It feels better.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Живота е шибан и както обикновено, шибаните сме ние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Отивам на лекции с леко главоболи...ВМИ пъ кък да не отиде човек, толкова е приятна... (висша математика) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.