kotora Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 На мен ми тече носа като ниагарския водопад и гърлото ме боли.Отивам да си правя малинов чай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Къде е Магданоза? А?К'во? Тука съм бре..нещо изпуснах ли? Каза, че отивал до аптеката за вазелин - да имал повечко за утрешната среща...за всеки случай... Абе, че имам, имам. Ама и че утре няма да идвам, няма. Нищо де, тъкмо ще натрупам запас за следващата среща.Така като гледам, веднъж на година-две...бая тубички ще събера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Ще идиш ли утре вечер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Искаше ми се, но няма да мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Значи другият път можеш да си донесеш вазелина. За лично ползване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Със сигурност ще има за всички. Както казах, с нашите темпове на форумни срещи, веднъж на година-две, ще съм подготвен подобаващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Със сигурност ще има за всички. Както казах, с нашите темпове на форумни срещи, веднъж на година-две, ще съм подготвен подобаващо. Да, ама за следващата среща може би ще ти се наложи да носиш и по една виагра, освен вазелина, за всеки който поиска да те уважи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Да, ама за следващата среща може би ще ти се наложи да носиш и по една виагра, освен вазелина, за всеки който поиска да те уважи... Т.е само по-възрастните членове на форума ще са обърнали резбата и ще искат да го минат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Или следващата среща ще е мнооооооого далеч напред в бъдещето и всички ще сме мнооооого стари, и ще имаме нужда от синия пламък за да вдигнем самолетите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Я и аз да питам. Една песен. Някаква метал балада. Един вие в началото докато пее и не му се разбира много. Има Desire после нещо дето се римува с Desire, но само при провлачване. Иначе не е същата дума май. Мисля, че се пее по едно време нещо от сорта на "in my fate's desire". Ама не съм много сигурен. Имам спомен, че беше на Ози Озборн. Някой? Големи сте разбирачи. Аз си я намерих сам. После ще има пак "питай бе, питай." Кой да питам като нищо не разбирате? http://www.youtube.com/watch?v=fZ_Om_VI_hY Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Не знам как се получава това, но към края на деня очилата ми изглеждат така, все едно върху тях са се боричкали банички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Това ще бъде доста интересно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Не съм сигурен до колко ще е интересно, при положение, че според това, което обясняват, външно няма никаква разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Т.е само по-възрастните членове на форума ще са обърнали резбата и ще искат да го минат mIRCata както винаги го закова Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 mIRCata както винаги го закова Апфф... заковал... Да, закова нещо, но в района на северният полюс, тоест на няколко хиляди километра от положението на мишената... Сватбар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ... Теб защо не те виждам в списъка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Тежко е Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Щото е лигльо и ако не му се изпрати духов оркестър и двама мангали с червен килим, не мож' го калеса. П.п. Ей тва е! Който си го може го може. Хората правят музика дори и на кенефни тръби... http://www.youtube.com/watch?v=cRYLS5UevEs&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Пламене, имам ги. А сутринта..бали го как съм изпуснал...Бе май писах някъде нещо...Или не писах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Еее, не! Тази вечер здраво ме е изпрало гюлето. http://www.youtube.com/watch?v=16rJxFGtd_k&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=t6dNcL9zQxY&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Тази вечер непознатите жени бяха много надути, но набрах смелост да заговоря една дето от сумати години съм си я харесал... Много е готина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Има една песничка, която от няколко дни нещо се е загнездила в главата ми... та... Добро утро! http://www.youtube.com/watch?v=zqvXw_zGCuU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Сняг се сипе на парцали! Вино има, нека вали. Дубрутру. http://www.youtube.com/watch?v=tDTQQWSmo8s&feature=g-vrec&context=G27643b3RVAAAAAAAABA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Дубруутру, макар и още да не съм си изпил кабернето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 И навън времето е много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.