Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

:lol:

Къде е Магданоза?

А?К'во? Тука съм бре..нещо изпуснах ли?

Каза, че отивал до аптеката за вазелин - да имал повечко за утрешната среща...за всеки случай... :P

Абе, че имам, имам.

Ама и че утре няма да идвам, няма.

Нищо де, тъкмо ще натрупам запас за следващата среща.Така като гледам, веднъж на година-две...бая тубички ще събера. :lol:

Със сигурност ще има за всички. :lol:

Както казах, с нашите темпове на форумни срещи, веднъж на година-две, ще съм подготвен подобаващо. :lol:

Да, ама за следващата среща може би ще ти се наложи да носиш и по една виагра, освен вазелина, за всеки който поиска да те уважи...

Да, ама за следващата среща може би ще ти се наложи да носиш и по една виагра, освен вазелина, за всеки който поиска да те уважи...

Т.е само по-възрастните членове на форума ще са обърнали резбата и ще искат да го минат :lol: :lol:

Или следващата среща ще е мнооооооого далеч напред в бъдещето и всички ще сме мнооооого стари, и ще имаме нужда от синия пламък за да вдигнем самолетите. :lol:

Я и аз да питам. Една песен. Някаква метал балада.

Един вие в началото докато пее и не му се разбира много. Има Desire после нещо дето се римува с Desire, но само при провлачване. Иначе не е същата дума май. Мисля, че се пее по едно време нещо от сорта на "in my fate's desire". Ама не съм много сигурен. Имам спомен, че беше на Ози Озборн.

Някой?

Големи сте разбирачи. Аз си я намерих сам. После ще има пак "питай бе, питай." Кой да питам като нищо не разбирате?

http://www.youtube.com/watch?v=fZ_Om_VI_hY

Не съм сигурен до колко ще е интересно, при положение, че според това, което обясняват, външно няма никаква разлика.

mIRCata както винаги го закова :)

Апфф... заковал... Да, закова нещо, но в района на северният полюс, тоест на няколко хиляди километра от положението на мишената... Сватбар!

Щото е лигльо и ако не му се изпрати духов оркестър и двама мангали с червен килим, не мож' го калеса.

П.п. Ей тва е! Който си го може го може. Хората правят музика дори и на кенефни тръби...

http://www.youtube.com/watch?v=cRYLS5UevEs&feature=related

Пламене, имам ги. А сутринта..бали го как съм изпуснал...Бе май писах някъде нещо...Или не писах...unsure.gif

Тази вечер непознатите жени бяха много надути, но набрах смелост да заговоря една дето от сумати години съм си я харесал... Много е готина. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...