gado Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 П.П. Допълних го малко, за да е по-завършено. :lol: Новият вариант е много по-добър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 :lol: Новият вариант е много по-добър... Пет минути работа - събрано от 3 различни места на "Улицата". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 хабя спирт за глупости...ма иначе мнооооооого скъп тоя прополисов лак... Що не ползваш денатурат, по-евтин е? Стана ми интересно - аз правя тинктура за детето (децата) и знам, че клея съдържа разни смоли и восъци, но не ми беше хрумвало да се ползва като политура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Добре бе мамичката му стара. Ей вдигнах кръвна захар. Какво по дяволите искат хора като тази: http://www.bliasak.bg/news/p3_14597_0.html или другите наркоманоалкохолно зависими актьорчета. Признавам си, че в Spin City ли се казваше сериала...много и точех лиги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 .... Чефо, нямаш и 1/10 от информацията, която ти е необходима, за да правиш изводи - не знаеш от това, което се изнася колко процента е истина ; не знаеш също и процента на скритата от общественото мнение информация. Ето аз днес пък научих, че Samy Naceri ("Такси") е опитал да се самоубие в затвора (където е от известно време) като е пробвал да си пререже гърлото - обаче само с тази информация не искам да си съставям мнение какво и защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Я! Той пък защо е в затвора?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Що не ползваш денатурат, по-евтин е? Стана ми интересно - аз правя тинктура за детето (децата) и знам, че клея съдържа разни смоли и восъци, но не ми беше хрумвало да се ползва като политура. С денатуриран май не става...Общо взето има две-три рецепти за прополисов лак, и е много хубав, естествен и придава приятен цвят. И не е скъп спирта, прополиса е скъп - 4лв за 20гр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Чефо, нямаш и 1/10 от информацията, която ти е необходима, за да правиш изводи - не знаеш от това, което се изнася колко процента е истина ; не знаеш също и процента на скритата от общественото мнение информация. Така е бе мен...а на чичо Чарли какво му пречи...и на още един куп други. Оправдания за бъркане в личния живот от страна на журналистите - не минават. Боли ме к*ра кой кво пише и говори за мен...еле па непознат.(примерно). А те по един или друг начин на ЕКРАНА и просто трябва да си сложат пердето. Имаш това, към което 99,99999% от населението на Земята се стреми и...откачаш - ми не мога да го приема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Стефче, не си го имал - не знаеш какво е. На някои им писва - хора всякакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Така е бе мен...а на чичо Чарли какво му пречи...и на още един куп други. Оправдания за бъркане в личния живот от страна на журналистите - не минават. Боли ме к*ра кой кво пише и говори за мен...еле па непознат.(примерно). А те по един или друг начин на ЕКРАНА и просто трябва да си сложат пердето. Не е идеята какво говори за теб, а по какив начини си получава информацията. Да ти хакват акаунтите, да ти подслушват телефона, да ти влизат в къщата, да те снимат докато обядваш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Не е идеята какво говори за теб, а по какив начини си получава информацията. Да ти хакват акаунтите, да ти подслушват телефона, да ти влизат в къщата, да те снимат докато обядваш.... ако искат да снимат докато чета Отечествен Фронт в кенефа - все тая. Ама няма как да ви го докажа, щото нямам тяхната пачка. Стефче, не си го имал - не знаеш какво е. На някои им писва - хора всякакви. Айде да направим като в Ловците на митове Ще направим фонд "ТЕСТ" . Ще ми давате по....500 лева на ден(да не съм алчен). И си вземетe хубаво мезе, хубаво вино, удобен фотьойл и чакайте да ви кажа, че ми е омръзнало :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 ако искат да снимат докато чета Отечествен Фронт в кенефа - все тая. Ама няма как да ви го докажа, щото нямам тяхната пачка. Ами то ще ти е все тая до едно време, но тия хора са звезди през по-голяма част от живота си. Представи си да имаш постоянно гости у вас. Идват непоканени и са свикнали. Чувстват се като у дома си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Стефчо, ти като третокласник разсъждаваш, батьовата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Стефчо, ти като третокласник разсъждаваш, батьовата... За тва ми е толко гот Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Абе тоя президент Гоце акъл има ли изобщо? Верно ли е наградил вицето си със Стара планина?!?!? Кой беше тоя и какво е направил, че да му се дава Стара планина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Абе тоя президент Гоце акъл има ли изобщо? Верно ли е наградил вицето си със Стара планина?!?!? кой беше тоя и какво е направил, че да му се дава Стара планина? Амчи, той, старата планина, въпреки, че е най-високото държавно отличие... е най-често раздаваният орден. Кой от къде мине и замине..., хоп - Стара планина. Всякакви маймуни вече се окичиха с него (някои даже откровено действащи против България на световно ниво), та един заместник на Първият ловец ли няма да си го отнесе!? П.п. Този орден е вече е еквивалент на академичното - Доктор хонорис кауза.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Да го дадат на Ицо! Той поне го заслужава за разлика от академичния титул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 на мен ми минава през главата (да поговоря малко по темата, за разнообразие ), че тая вечер ще се замъкна към сенса и ще си изпия предните дискове и накладки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 на мен ми минава през главата (да поговоря малко по темата, за разнообразие ), че тая вечер ще се замъкна към сенса и ще си изпия предните дискове и накладки По-добре си доизпили предните дискове и накладки, та да си изостриш сенса.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 на мен ми минава през главата (да поговоря малко по темата, за разнообразие ), че тая вечер ще се замъкна към сенса и ще си изпия предните дискове и накладки В сенса трябва да пиеш само мента и бира.Другото го сипват с черпака от няква тенджера Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 в сенса бирички и гадни текили от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Наскоро като минавах през Плд, минах покрай Сенса...Ех, спомени, спомени...И Начо как го хваща охраната, че изнася 3 чаши, един пепелник и солница.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Цецко и Фандъкова цепят мрака...свирепо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Абе тоя президент Гоце акъл има ли изобщо? Верно ли е наградил вицето си със Стара планина?!?!? Кой беше тоя и какво е направил, че да му се дава Стара планина? Макар и Гоце да ги връчва официално ордените, всъщност за награда е предложен от Рапона и министерския му съвет: Точка 2 Проект на Решение за предложение до президента на Република България за издаване на Указ за награждаване на Ангел Иванов Марин с орден „Стара планина” първа степен с мечове. БОЙКО БОРИСОВ: Внася министърът на отбраната. ВАЛЕНТИН РАДОЕВ: Уважаеми господин премиер, уважаеми госпожи и господа министри, във връзка със 70 годишнината на о.з. генерал Ангел Марин, през 2012 година на 8 януари се навършват, и поради големият му принос, основно военнопатриотичното възпитание на младите хора и приобщаване на българите, които живеят извън страната, предлагаме на президента да издаде указ за награждаването му с орден „Стара Планина” – първа степен” Приема се точка 2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.