Mockingbird Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Колкото и пъти да го гледам, все ми се пълни душичката и усмивка грейва на лицето ми.Просто е гениален. http://www.youtube.com/watch?v=3TCNhWSLC_M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Тва да пръднеш, докато ти се сере, не е добра идея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Не е това. То си беше направен видеоклип. И се пееше по-разбираемо Не е чак като тоя. Не е това. То си беше направен видеоклип. И се пееше по-разбираемо Не е чак като тоя. Клипа и текста горе долу ставаше дума, че трявба да се преклониш или да си продадеш душата и дявола ще ти стане роб. Един вид те пококорсваше да се "продадеш". Ти му се покоряваш и той почва да ти служи - нещо такова. Ако помня добре, все пак беше одавна и само това помня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ангеле, пусни си спешно някой CHILLOUT SESSION и вземи се успокой малко. Наско, кога да чакам сланина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ангеле, пусни си спешно някой CHILLOUT SESSION и вземи се успокой малко. Наско, кога да чакам сланина? когато си отгледаш прасе Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ангеле, пусни си спешно някой CHILLOUT SESSION и вземи се успокой малко. Сериал може ли да гледам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Трябва да сложим нова точка в правилата на форума - не спори с вокса, форумния трол, така само го храниш безплатно. мухахахахахахахахахаххааьхсхагахhhduwkwlajzgha не бях чел по смешен пост от година Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Какво сте се заяли с Вокса... @naka_g, да вземеш да го почерпиш, че благодарение на него научи още един важен факт за живота. Пия водка...айде и ракия може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Я глей ти! http://www.youtube.com/watch?v=6ow7jNwlFGw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kqLlHzfFarI Поздрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Браво, мойто момче, отлично парче, не бях го чувал отдавна. Време е за "добро утро" ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Нека утрото да е добро http://www.youtube.com/watch?v=AtKMvNUEPMM А за нас сладки сънища да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Добро да е утрото. http://www.youtube.com/watch?v=P9_mED99cdk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Колко време от живота си съм пропилял да намеря как се казва тая песен, кой й е автора... http://www.youtube.com/watch?v=K5s_1rKP4_I Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Не си питал мен или Румен. Не знам само дали имаш предвид този й вариант на руснаците или оригиналния мотив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 PPK Взривиха света на входа на новото хилядолетие, мисля че беше 2001, страхотен трак, благодаря за напомнянето Иначе оригиналния мотив пак от Русия 1979 от филма Сибириада http://www.youtube.com/watch?v=sJj9y4t9UnU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Не си питал мен или Румен. Не знам само дали имаш предвид този й вариант на руснаците или оригиналния мотив. Видене, обясни ми как да попитам? "Как се казваше оная песен, дето се чува Пииий, пипипипип, пипипипипипиипипипипипиппиипипип, пи-пииип"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Видене, обясни ми как да попитам? "Как се казваше оная песен, дето се чува Пииий, пипипипип, пипипипипипиипипипипипиппиипипип, пи-пииип"... ТОЧНО ТАКА! ХАХАХАХАХАХ ЕДИТ: Румене, помниш ли, че първо се появиха в MP3.COM в края на 90-те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Видене, обясни ми как да попитам? "Как се казваше оная песен, дето се чува Пииий, пипипипип, пипипипипипиипипипипипиппиипипип, пи-пииип"... Питай бе. mIRCata и той. Питайте на воля как се казват песни, които само в главата ви звучат. Я и аз да питам. Една песен. Някаква метал балада. Един вие в началото докато пее и не му се разбира много. Има Desire после нещо дето се римува с Desire, но само при провлачване. Иначе не е същата дума май. Мисля, че се пее по едно време нещо от сорта на "in my fate's desire". Ама не съм много сигурен. Имам спомен, че беше на Ози Озборн. Някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Ангеле, пий си успокоителните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Да, ония хубавия сайт mp3.com...имаше наистина страхотна unsigned музика...аххх как ме върна назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Ангеле, пий си успокоителните... Може ли да се прибера в къщи преди това или сега веднага да ги пия? Едит: Петър, айде бе човек, че съм неспокоен, а трябва да тръгвам след малко. Вземи решението вместо мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Ачко, реагираш като ощипана госпожица в цикъл. Вземи се малко в ръце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Ачко, реагираш като ощипана госпожица в цикъл. Вземи се малко в ръце... Човек, дай да решим проблема с хапчетата. Въпроса е, че нямам хапчета, но имам изкуствени сълзи за очи. Мога да сложа една капка ПОВЕЧЕ от предписаното. Вариант ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Не знам, човек. Гледам к'ви ги къдриш последно време и съм тотално "wtf?!"... Не знам какво ти е, но ти пожелавам бързо оправяне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.